IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
cisza wrote:ja szybko jeżdzę autem
)
Fajnie! bardzo lubię Bielsko i często tam bywam
I na kulki☺Mimbla, Selena, Selena, Fedra lubią tę wiadomość
23.02-transfer
23.04-transfer 3AA i 4AA
07.07- 3AB i 4AB
13.11-6AB -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:V. Super!
wcinaj po plasterku ananasa
Cisza no wiesz... po prostu chamstwo...ja nie wiem, w sluzbie zdrowia w wiekszosci to jakies swiete krowy, jakby laske wszystkim robily...o ktorej wynik?
Moja Droga, wynik będzie jak będzie...
ale poważnie kobieta mnie zdenerwowała...
kazała siąść na fotel po czym zauważyła krew pod nim - wytarła
jak siadłam krew była jeszcze na tym czymś co się rękę trzyma - zwróciłam uwagę. Oj, jej mina bezcenna. Chciała mnie zabić.
Chyba pierwszy raz w życiu nie powiedziałam dziękuję, ech
Mimbla, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycisza wrote:Dziękuję Kochana :* triss, Tobie też :*
ja dzisiaj mam 24dc więc nie wiem czego mam się spodziewać...
No nic, mleko się wylało - czekam na wynikcisza, Selena, Fedra lubią tę wiadomość
-
cisza wrote:żebyś się nie zdziwiła..
cisza, Libra, Mimbla, kuciak, Selena, Selena, Fedra lubią tę wiadomość
23.02-transfer
23.04-transfer 3AA i 4AA
07.07- 3AB i 4AB
13.11-6AB -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja jestem z Dąbrowy górniczej wiec tez jakoś bardzo daleko nie mam do kulek hehe
Cisza trzymam kciuki za betę
Moja małpa przylazla, zaczęłam wiec WYCISZANIE hura huraKava, triss, iga 79, Anatolka, sylwiaśta159, mia6, magic1, pragnaca dzidziusia, cisza, Selena, Selena, Mimbla, Libra, gosia81, Fedra lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
mi kiedys podpadła Pani w alabie koło mojego domu. Najpierw wywierciła mi dziurę w lewej rece, zrobiła siniaka na całe przedramię, nic nie poleciało, więc dobrała się do prawej, z podobnym skutkiem, tylko siniak był mniejszy i krew w koncu poleciała. W międzyczasie nakrzyczała ze mam cienkie żyły i co ja tu wogóle
po odbiorze wyników okazało się ze zapomnieli oznaczyć jednego hormonu więc musiałam wrócić na drugi dzien, nie bardzo się było już gdzie wkuwać, szłam zestresowana choć nigdy nie bałam się pobierania krwi. Alab omijam z daleka od tej pory i nabawiłam się strachu przed igłami
A i jeszcze jak okazji: w którym miejscu macie zakładany wenflon? -
na dłoni2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB