IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoniaa wrote:Alincia super!!
A Cisza twój progesteron jest jak najbardziej OK
Kochane, a pakować dalej luteinkę? sama sobie ją aplikowałam od środy...
Jutro o 12 mam wizytę w klinice
ale fajniściea tak się bałam!
Libra, gosia81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoniaa wrote:Ja myślę że powinnaś ją nadal brać, ale tez wspomnieć o tym lekarzowi że asekuracyjnie sama rozpoczęłaś suplementacje...o jeny trzymam mooocno kciuki za WAS!!!
Lekarz powiedział mi telefonicznie w środę, że mam brać na noc, ale ja nie wytrzymałam i brałam też w dzień. OK, jutro dopytam, a póki co biorę dalej -
Asiula86 wiem, że dla Ciebie to ciężki okres w życiu, ale pomyśl o tym w inny sposób. Ja też psychicznie przygotowywałam się na taką sytuację. Tłumaczyłam sobie to tak, że lepiej jak ma to wyjść na początku niż jak dzidziuś ma urodzić się chory i cierpieć. Kropek jest jeszcze z Tobą, ale myślę, że tam na górze będzie mu lepiej. Ty jestem pewna, że zostaniesz prędzej czy później obdarzona zdrowym dzidziusiem. Taką samą sytuację miała Marta1986 i aktualnie cieszy się ze zdrowej ciąży.
magic1, sylwiaśta159, V., Asiula86, Selena, mia6, Mimbla, Libra, Beata.D, Fedra lubią tę wiadomość
-
Cisza, wspaniale!
oby tak dalej.
Alincia, gratulacje! Mam nadzieję, że powtórzę Twój sukces, czyli dwie kreski po ET
Asiula, wspieram.pragnaca dzidziusia, Selena, Selena, cisza, Libra, Fedra, Alincia lubią tę wiadomość
3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
Anatolka wrote:Cóż, turystyka medyczna stanie się jeszcze bardziej popularna...
Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
Cisza,Alincia
suuuuper!!!!
pragnaca dzidziusia, Selena, Selena, cisza, Libra, Fedra, Alincia lubią tę wiadomość
-
cisza wrote:Moje Drogie Panie, beta z rana (po niecałych 2 dobach): 43,6
gorzej z progesteronem bo jest 59,40 a norma jest do 49! co z tym zrobić?
Super wynik, trzymam kciuki za dalszy przyrostcisza lubi tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
nick nieaktualnyhej ! dziś byłam na wizycie 27dpt i widziałam serdunio
zarodek niespełna 4mm !!!wg USG 6 tydzień a punkcji 6tc 2 dzień więc idealnie
jeny co za widok!!!!!!!!Agnieszka_A., pabelka88, Selena, Asiula86, V., Kava, shooa, mia6, kuciak, triss, sylwiaśta159, Tosia 1981, Piggy, Abra, Moniaa, Konwalia, Agi83, mysza89, cisza, Mimbla, justa1234, Libra, Antonelka, iga 79, BISCA, gosia81, Beata.D, Fedra, Alincia, Mimi86, Gosiacu, sisi lubią tę wiadomość
-
myszaaa wrote:hej ! dziś byłam na wizycie 27dpt i widziałam serdunio
zarodek niespełna 4mm !!!wg USG 6 tydzień a punkcji 6tc 2 dzień więc idealnie
jeny co za widok!!!!!!!!cisza lubi tę wiadomość