IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:V. i tak dlugo wytrzymalas
bedzie dobrze
Bo baaaardzo nie chciałam zatestować za wcześnie i potem się domyślać, czy wynik już był wiarygodny czy nie. Wydaje mi się, że dopiero jutro (7 dpt blastki) będę mogła mieć jako taką pewność.
Po zobaczeniu wyniku Justyś miałam odruch, żeby lecieć do łazienki i nasikać na test, ale się powstrzymałamJakoś dotrwam do rana. Z jednej strony rozpaczliwie marzę o pozytywnym wyniku, a z drugiej strony wolę się nastawić na negatyw, żeby chociaż trochę mniej bolało w razie "W". Ech.
3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
nick nieaktualny
-
Najpierw test a potem betę, niezależnie od tego co test pokaże. W razie jednej kreski jeszcze będę się łudzić, że może mam betę np. 6 więc chcę to sprawdzić i mieć sprawę jasną.
Dzięki za wyjaśnienie3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
sylwiaśta159 wrote:Poza tym ty mialas podana jedna
a trzeba byc mega szczesciara by z jednego zrobily sie dwa dzidziule
-
nick nieaktualny
-
szałwia wrote:Brałam 3x 200mg. Ordynator, jak się skarżyłam, że śpię na stojąco mówił, że mi powinna wystarczyć dawka 2 x 200mg, więc teraz po tej informacji zmniejszyłam na te 2, żeby ciało szoku nie przeżyło i żeby mi na tych kolejnych 5 dni starczyło.
Ja myślę że powinnaś obserwować swój organizm. Jeśli po odstawieniu pojawią się podejrzane bóle albo plamienia wtedy od razu na jakiś sor albo do gina.
Jak w 11 tygodniu trafiłam do swojego lekarza prowadzącego ciążę mając ten lutinus 2x1 w dawce 100mg. To on powiedział że w zasadzie teraz ciąże z in vitro lekarze jeśli nic się nie dzieje to starają się je traktować jak normalne naturalne ciąże. -
Szałwia, no to piona
ja się tu momentami czuję jak odmieniec, bo też nie chciałabym mieć bliźniaków
Sylwiaśta, Ty miałaś podany 2-dniowy zarodek, więc na Twoim miejscu poczekałabym MINIMUM do 9 dpt.Libra, szałwia lubią tę wiadomość
3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
nick nieaktualny
-
powiem Wam z doświadczenia że jednak ciężko jest wyczekać swojego terminu testowania jak dookoła same plusiki na testach. Ja pierwsze o czym tylko myślałam po przeczytaniu o pozytywnych testach to było to żeby może pójść do łazienki i siknąć... może i u mnie coś wyjdze. Doskonale rozumiem wasza niecierpliwość
sylwiaśta159, szałwia, V., Libra, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Justyś11 wrote:Kochane beta 137.9❤❤❤❤❤❤
sylwiaśta159 zobaczysz u Ciebie też będzie piękna beta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 13:12
sylwiaśta159, szałwia lubią tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Laseczki chcialam i ja wam podeslac dobre wiesci. Widzialam dzis malusie serduszko mojego malenstwa
magic1, sylwiaśta159, Asiula86, Sanna, Nadira, Libra, szałwia, Moniaa, Piggy, Beata.D, pabelka88, mysza89, V., Selena, Takanijaka, lipa, Anatolka, Tosia 1981, Pola7, iga 79, cisza, roletka, Fedra, Inska, takasobieja, Madzia82, mia6, Antonelka, Mimi86, justa1234, muszynka, Kava, Mimbla, gosia81, Konwalia lubią tę wiadomość
Czekamy na Mikołaja ❤ -
nick nieaktualnyMysza...
jesli myslisz o moim wpisie na pamietniku to sadze ze to juz moja glupia podswiadomosc dziala- w koncu o niczym innym nie da sie myslec
ale dziekuje Ci
Aneczka- super wiesci)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 13:16
-
Super dziewczyny:) Gratuluję
V trzymam kciuki za jutro niech ten weekend brdzie niezapomniany:)
W tym cyklu miałam Hycosy i nie mogę się doczekać @ a chciałabym już isc do kliniki pojawily się delikatne plamienia ale nie krew. Tez mialyscie wydluzony cykl po tym badaniu??V. lubi tę wiadomość
-
szałwia wrote:Ja tam jednojajowych nie pragnę, a wg lekarza u mnie z bliźniaczą w ogóle lepiej nie próbować, więc mam nadzieję, że to szczęście mnie ominie
w razie w
żeby można było się tak podzielić...
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość