IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Antonelka wrote:Asiula kciuki ogromne.
Masz dzisiaj wizyte w klinice?
Nie, jak beta będzie większa niż była tydzień temu to idę do innej przychodni do innego lekarza na konsultację, jak nie, to czekam na spokojnie do wizyty w klinice w czwartek.
Piggy, byłaś na pobraniu krwi???pragnaca dzidziusia, Libra lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
Justyś11 wrote:Mam Tak samo , co chwilę chodzę do łazienki tzn bardziej, że W sobotę 2 kropelki plamiłam. Ale jestem jakoś Bardzo spokojna. Wtedy przeżyłam lekcje pokory dosłownie W 3 sekundy, Ale teraz już jest jakoś Tak spokojnej .09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
Justyś11 wrote:Mam Tak samo , co chwilę chodzę do łazienki tzn bardziej, że W sobotę 2 kropelki plamiłam. Ale jestem jakoś Bardzo spokojna. Wtedy przeżyłam lekcje pokory dosłownie W 3 sekundy, Ale teraz już jest jakoś Tak spokojnej .09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2018 - 3 ICSI -
nick nieaktualnyJustyś11 wrote:Mam Tak samo , co chwilę chodzę do łazienki tzn bardziej, że W sobotę 2 kropelki plamiłam. Ale jestem jakoś Bardzo spokojna. Wtedy przeżyłam lekcje pokory dosłownie W 3 sekundy, Ale teraz już jest jakoś Tak spokojnej .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 09:28
Pola7 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja tez plamilam , dwa dni, oczywiscie nie odbylo sie bez wizyty, na ktorej dowiedzialam sie o moich trzech
. Plamienie na poczatku ciazy nie zawsze musi oznaczac nic groznego, groszki sie rozpychaja i szykuja wygodne poslanko na 9 miesiecy
Asiula86, Libra, justa1234, Fedra, Mimbla, Beata.D, Inska, gosia81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pragnaca dzidziusia wrote:Dziewczyny ja tez plamilam , dwa dni, oczywiscie nie odbylo sie bez wizyty, na ktorej dowiedzialam sie o moich trzech
. Plamienie na poczatku ciazy nie zawsze musi oznaczac nic groznego, groszki sie rozpychaja i szykuja wygodne poslanko na 9 miesiecy
ciągle myślę o ty twoich trzech serdulkach
jestem przeszczęśliwa że ci się udalo i to trojaczki za jednym zamachem
Libra, Giussta, gosia81 lubią tę wiadomość
-
muszynka wrote:Wracajac do spraw z zolniezami to nasza morfologia to 3% mielismy icsi i mamy 3 mrozaki. Myslalam, ze bedzie beznadziejnie a tu prosze. Tez potwierdzam, ze suplementacja nic diametralnie nie zmienia. Mamy problem i z iloscia i z ruchliwoscia plemnikow. .
Dzięki uspokoilas mnie, bo zaczynałam się zastanawiac, czy ICSI wystarczy.
Powodzenia oczekującym i samych szczęśliwych dni zafasolkowanym -
godaweri wrote:Dzięki uspokoilas mnie
, bo zaczynałam się zastanawiac, czy ICSI wystarczy.
Powodzenia oczekującym i samych szczęśliwych dni zafasolkowanym
My mieliśmy morfologię 2 % (przy najlepszych wynikach), przy bardzo małej ilości. Też mieliśmy ICSI.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 09:55
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2018 - 3 ICSI -
Wlasnie pragnaca dzidzusia, jak tam? To jest cos niesamowitego ze tak ci sie poszczescilo. Ja myslalam ze moze blizniaki u mnie beda okazalo sie ze jedno serduszko bije ale jest wyczekane, upragnione... Najwazniejsze ze zostaniemy mamami i nasze marzenia sie spelnia. Powodzenia kochana i zycze duzo zdriwka *3
Pola7, Asiula86, Libra, pragnaca dzidziusia, triss, Fedra, agulas, Inska, Giussta lubią tę wiadomość
Czekamy na Mikołaja ❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaneczka2015 wrote:Wlasnie pragnaca dzidzusia, jak tam? To jest cos niesamowitego ze tak ci sie poszczescilo. Ja myslalam ze moze blizniaki u mnie beda okazalo sie ze jedno serduszko bije ale jest wyczekane, upragnione... Najwazniejsze ze zostaniemy mamami i nasze marzenia sie spelnia. Powodzenia kochana i zycze duzo zdriwka *3
Ja tez jeszcze nie do konca wierze w ten cud, takie szczescie mnie spotkalo. Zawsze chcielismy miec duza rodzine I marzenie sie powolutku spelnia.
Jestem na zwolnieniu, do pracy nie jestem narazie wstanie chodzic, mdlosci I wymioty mam 24 h na dobe, do tego doszly jeszcze migreny , nie jest ciekawie, ale wkoncu az 3 groszki rosna wiec daja mamusi popalic. Przetrzymam wszystko, najgorsze dolegliwosci zeby tylko maluszki byly zdrowe. Damy rade dzirwczyny. Wszystkie sie doczekamy cudushooa, Asiula86, Libra, Antonelka, Fedra, aneczka2015, Beata.D, agulas, Piggy, Inska, takasobieja, Nadira, Takanijaka, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
pragnaca dzidziusia wrote:Ja tez jeszcze nie do konca wierze w ten cud, takie szczescie mnie spotkalo. Zawsze chcielismy miec duza rodzine I marzenie sie powolutku spelnia.
Jestem na zwolnieniu, do pracy nie jestem narazie wstanie chodzic, mdlosci I wymioty mam 24 h na dobe, do tego doszly jeszcze migreny , nie jest ciekawie, ale wkoncu az 3 groszki rosna wiec daja mamusi popalic. Przetrzymam wszystko, najgorsze dolegliwosci zeby tylko maluszki byly zdrowe. Damy rade dzirwczyny. Wszystkie sie doczekamy cudupragnaca dzidziusia, agulas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja właśnie idę na 4godzinną kroplòwke i scratching. ..oby przyniosły efekty..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 10:18
shooa, pragnaca dzidziusia, Libra, mia6, Fedra, Mimbla, agulas, kuciak, Nadira lubią tę wiadomość
23.02-transfer
23.04-transfer 3AA i 4AA
07.07- 3AB i 4AB
13.11-6AB -
nick nieaktualnyjusta1234 wrote:Mdłości to objaw silnej ciąży
Jutro mam wizyte u specjalisty od prowadzenia ciaz mnogichBedzie nas prowadzil juz do konca. Ciekawe jestem czy podejrzymy groszki bo wizyte z USG mialam w srode wiec niedawno... Mam nadzieje, ze tak
triss, Asiula86, Libra, justa1234, szałwia, Antonelka, mia6, Fedra, kkisia, Beata.D, agulas, Inska lubią tę wiadomość
-
pragnaca dzidziusia wrote:Jutro mam wizyte u specjalisty od prowadzenia ciaz mnogich
Bedzie nas prowadzil juz do konca. Ciekawe jestem czy podejrzymy groszki bo wizyte z USG mialam w srode wiec niedawno... Mam nadzieje, ze tak
jeju trzy serdulka
trzy małe wiertaski w brzuniu
kosmos
pragnaca dzidziusia, Libra, Fedra, gosia81 lubią tę wiadomość