WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • mysza89 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka wrote:
    Ja to chyba jednak porabana jestem...bo inaczej juz tego nie nazwe.
    Pojechalam do apteki i kupilam test...ba nawet dwa. Ale stwierdzilam,mze do rana nie bede czekac wiec zrobilam teraz i nawet nie bylo cienia cienka....ale gdybyscie widzialy jak ogladalam ten test...chyba ze wszystkich stron......smutno mi troche ale z drugiej strony smiac mi sie chce z samej siebie...leze w lozku i smieje sie jak glupi do sera.....:-)
    jakbym czytała o.sobie też testy oglądam na wdzystkie strony pod światło itd jeszcze troche i będe 2 czerwoną kreche markerem dorysowywać ....:D

przykro mi ,że u Ciebie jest ta 1 :(

Antonelka, Foto_Anna lubią tę wiadomość

mysza89
    Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty :) 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB :( 5.11 crio 4 BB :( luty-3BC:(
    2018 córeczka
    2023 córeczka
  • szałwia Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka wrote:
    Ja to chyba jednak porabana jestem...bo inaczej juz tego nie nazwe.
    Pojechalam do apteki i kupilam test...ba nawet dwa. Ale stwierdzilam,mze do rana nie bede czekac wiec zrobilam teraz i nawet nie bylo cienia cienka....ale gdybyscie widzialy jak ogladalam ten test...chyba ze wszystkich stron......smutno mi troche ale z drugiej strony smiac mi sie chce z samej siebie...leze w lozku i smieje sie jak glupi do sera.....:-)
    Która z nas tak nie miała niech rzuci kamieniem ;-)

Anuszka, iga 79, Agnieszka_A., Sanna, Antonelka, lipa, sylwiaśta159, Mimbla, gosia81, Kava, Fedra lubią tę wiadomość

• Anuszka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula86 i Piggy <3 trzymajcie się!

Antonelka ja to nie raz przez cały dzień się wpatrywałam żeby cokolwiek zobaczyć. Jednak siłą woli nigdy nic nie wyczarowałam niestety ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 22:03

k0kdanlij48n3q4y.png
  • triss Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka a nie rozbieralas testu na czynniki pierwsze? Bo to jest już apogeum ;) <ja tak miałam ;) > i odpowiadajac na Twoje wcześniejsze pytanie - to jeszcze za wcześnie na test ;)

Libra to pewnie dlatego nie chciał ze mną rozmawiać o sterydzie.

V. Nie wiem szczere mówiąc. Wydawało mi sie ze przy długim zawsze jest cykl z antykami wcześniej. Ale widać to nie reguła.

Antonelka lubi tę wiadomość

• mysza89 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    triss wrote:
    Antonelka a nie rozbieralas testu na czynniki pierwsze? Bo to jest już apogeum ;) <ja tak miałam ;) > i odpowiadajac na Twoje wcześniejsze pytanie - to jeszcze za wcześnie na test ;)

V. Nie wiem szczere mówiąc. Wydawało mi sie ze przy długim zawsze jest cykl z antykami wcześniej. Ale widać to nie reguła.
    haha ja też jeden test rozebrałam :D ale to wina tej 2 kreski była tylko do połowy :D

Antonelka, gosia81 lubią tę wiadomość

mysza89
    Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty :) 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB :( 5.11 crio 4 BB :( luty-3BC:(
    2018 córeczka
    2023 córeczka
  • Wika! Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bylo mnie tu dlugo odpoczywalam ale w tymcyklu bede chciala podejsc do transferu mojego mrozaczka...
    Witam ponownie dziewczyny :*

Antonelka, Agnieszka_A., sylwiaśta159, Inska, mia6, Moniaa, renieczka, Giussta, Libra, iga 79, Mimbla, Anuszka, Tosia 1981, Kava, Fedra lubią tę wiadomość

endometrioza- moj maly koszmar...:(
    2 ivf - :(
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    triss wrote:

Bylam bliska...prawie jak mechanizator :-)

triss lubi tę wiadomość

7.03.2017 - Nina jest z nami
  • Karolina1111 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaśta rozumiem, to zwątpienie każdej towarzyszy, oj wahania nastrojów są niezłe ale wszystko można na hormony zrzucić ;-) taka optymistka jak Ty nie może się poddawać więc głowa do góry :-)

sylwiaśta159 lubi tę wiadomość

Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016
  • Sanna Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki Wika :)

Wika! lubi tę wiadomość

74di4z174lr410ce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina1111 wrote:
    Sylwiaśta rozumiem, to zwątpienie każdej towarzyszy, oj wahania nastrojów są niezłe ale wszystko można na hormony zrzucić ;-) taka optymistka jak Ty nie może się poddawać więc głowa do góry :-)
    Ja optymistka ;D dobrze, ze chociaz tutaj mnie tak ktos postrzega ;P

Wiki hej :))

Anatonelka- ja mam tak co cykl- a jesli chodzi o rozbieranie na czesci pierwsze to jest to u mnie obowiazkowa czynnosc + ogladanie testu przy oknie bo lepsze swiatlo :P

Antonelka, szałwia, Wika! lubią tę wiadomość

• lipa Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro mówimy o testach to chciałam się pochwalić, że dostała dziś "szczęśliwy" test od ciszy :-) lezy w szafce i czeka na magiczną chwilę. Wierze, że nie zawiedzie. Dziękuje cisza!

Antonelka, Inska, Agnieszka_A., mia6, Agi83, Moniaa, Giussta, Libra, Mimbla, Wika!, Anuszka, pragnaca dzidziusia, triss, Tosia 1981, Konwalia, cisza, justa1234, gosia81, Kava, godaweri, Fedra, Beata.D lubią tę wiadomość

age.png
  • szałwia Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    Nie mam wyjścia. Ale im blizej, tym mniej wiary we mnie. Ale zauwazylam- ze to czeste tutaj na forum...milo ze pytasz, dziekuje :)
    Będzie dobrze, bo jak ma być :* Kiedy betujesz?

Antonelka lubi tę wiadomość

• Antonelka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale z nas testerki....wyobrazam sobie kazda z nas :-) wiem, ze to nie powod do radosci ale bardzo ciesze sie, ze na forum jest taka atmosfera...radosc..wsparcie...i zarciki :-)

Agnieszka_A., szałwia, mia6, mysza89, Libra, pragnaca dzidziusia, triss, Inska, Kava, Fedra lubią tę wiadomość

• szałwia Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    Ja optymistka ;D dobrze, ze chociaz tutaj mnie tak ktos postrzega ;P

Wiki hej :))

Anatonelka- ja mam tak co cykl- a jesli chodzi o rozbieranie na czesci pierwsze to jest to u mnie obowiazkowa czynnosc + ogladanie testu przy oknie bo lepsze swiatlo :P
    Ja też wyłącznie przy oknie, nawet teraz jak mam grube krechy, tak z przyzwyczajenia :-D

Antonelka, pragnaca dzidziusia, sylwiaśta159, gosia81, Fedra, Giussta lubią tę wiadomość

• mia6 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szałwia wrote:
    Ja też wyłącznie przy oknie, nawet teraz jak mam grube krechy, tak z przyzwyczajenia :-D

Hahaha, ja też tak robię :) ba, ja nawet ze stresem czy na pewno druga się pojawi, bo ciągle nie dowierzam

pragnaca dzidziusia, sylwiaśta159, szałwia, gosia81, Sanna, Fedra, Giussta lubią tę wiadomość

ckai3e3kq5o7xu9o.png

• szałwia Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mia6 wrote:
    Hahaha, ja też tak robię :) ba, ja nawet ze stresem czy na pewno druga się pojawi, bo ciągle nie dowierzam
    Nono ja identycznie :D

mysza89, mia6, Antonelka, gosia81, Fedra lubią tę wiadomość

• mysza89 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka wrote:
    Ale z nas testerki....wyobrazam sobie kazda z nas :-) wiem, ze to nie powod do radosci ale bardzo ciesze sie, ze na forum jest taka atmosfera...radosc..wsparcie...i zarciki :-)
    a drapałyście testy ?? moje to testo zdrapki nie dowierzałam tak w tę 1/2 z 2 krechy ,że ją zdrapałam jakie było moje zdziwienie gdy pod spodem był tylko plastik :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 22:45

Antonelka, mia6, Giussta, Maka, pragnaca dzidziusia, sylwiaśta159, triss, szałwia, Fedra lubią tę wiadomość

mysza89
    2018 córeczka
    2023 córeczka
  • mia6 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza89 wrote:
    a drapałyście testy ?? moje to testo zdrapki nie dowierzałam tak w tę 1/2 z 2 krechy ,że ją zdrapałam jakie było moje zdziwienie gdy pod spodem był tylko plastik :D

padłam :D tzn., że nie wygrałaś? :D

Antonelka, takasobieja, Mimbla, Konwalia, Fedra lubią tę wiadomość

ckai3e3kq5o7xu9o.png

• Antonelka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mile Panie zegnam Was juz dzisiaj z usmiechem.
    Wy tez juz idzie spac bo:
    - ciezarne duzo snu potrzebuje :-)
    - kolezanki przed punkcja tez - dla dobra komorek
    - kolezanki przed transferem niech odpoczywaja bo gniazdko trzeba dobre wic dla Sniezynek
    - oczekujace na bete niech zasna i snia o pieknym wyniku
    - a kolezanki w oczekiwaniu na stymulacje ...tez niech wypoczywaja i przygotowuja organizmek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 22:51

Sanna, Agnieszka_A., szałwia, Libra, iga 79, Mimbla, Nadira, triss, Inska, justa1234, Fedra lubią tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka wrote:
    Mile Panie zegnam Was juz dzisiaj z usmiechem.
    Wy tez juz idzie spac bo:
    - ciezarne duzo snu potrzebuje :-)
    - kolezanki przed punkcja tez - dla dobra komorek
    - kolezanki przed transferem niech odpoczywaja bo gniazdko trzeba dobre wic dla Sniezynek
    - oczekujace na bete niech zasna i snia o pieknym wyniku
    - a kolezanki w oczekiwaniu na stymulacje ...tez niech wypoczywaja i przygotowuja organizmek
    O kurcze Antonelko jak chodzę spać o 22 to wstaję o 6 rano... więc zawsze odciągam to zasypianie do 23-24 i wstaję w okolicach 8 :)

‹‹ 2145 2146 2147 2148 2149 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ