IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Antonelka wrote:Ja to chyba jednak porabana jestem...bo inaczej juz tego nie nazwe.
Pojechalam do apteki i kupilam test...ba nawet dwa. Ale stwierdzilam,mze do rana nie bede czekac wiec zrobilam teraz i nawet nie bylo cienia cienka....ale gdybyscie widzialy jak ogladalam ten test...chyba ze wszystkich stron......smutno mi troche ale z drugiej strony smiac mi sie chce z samej siebie...leze w lozku i smieje sie jak glupi do sera.....
przykro mi ,że u Ciebie jest ta 1Antonelka, Foto_Anna lubią tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Antonelka wrote:Ja to chyba jednak porabana jestem...bo inaczej juz tego nie nazwe.
Pojechalam do apteki i kupilam test...ba nawet dwa. Ale stwierdzilam,mze do rana nie bede czekac wiec zrobilam teraz i nawet nie bylo cienia cienka....ale gdybyscie widzialy jak ogladalam ten test...chyba ze wszystkich stron......smutno mi troche ale z drugiej strony smiac mi sie chce z samej siebie...leze w lozku i smieje sie jak glupi do sera.....Anuszka, iga 79, Agnieszka_A., Sanna, Antonelka, lipa, sylwiaśta159, Mimbla, gosia81, Kava, Fedra lubią tę wiadomość
-
Antonelka a nie rozbieralas testu na czynniki pierwsze? Bo to jest już apogeum
<ja tak miałam
> i odpowiadajac na Twoje wcześniejsze pytanie - to jeszcze za wcześnie na test
Libra to pewnie dlatego nie chciał ze mną rozmawiać o sterydzie.
V. Nie wiem szczere mówiąc. Wydawało mi sie ze przy długim zawsze jest cykl z antykami wcześniej. Ale widać to nie reguła.
Antonelka lubi tę wiadomość
-
triss wrote:Antonelka a nie rozbieralas testu na czynniki pierwsze? Bo to jest już apogeum
<ja tak miałam
V. Nie wiem szczere mówiąc. Wydawało mi sie ze przy długim zawsze jest cykl z antykami wcześniej. Ale widać to nie reguła.ale to wina tej 2 kreski była tylko do połowy
Antonelka, gosia81 lubią tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
2018 córeczka
2023 córeczka -
Nie bylo mnie tu dlugo odpoczywalam ale w tymcyklu bede chciala podejsc do transferu mojego mrozaczka...
Witam ponownie dziewczyny :*Antonelka, Agnieszka_A., sylwiaśta159, Inska, mia6, Moniaa, renieczka, Giussta, Libra, iga 79, Mimbla, Anuszka, Tosia 1981, Kava, Fedra lubią tę wiadomość
endometrioza- moj maly koszmar...
2 ivf - -
triss wrote:Antonelka a nie rozbieralas testu na czynniki pierwsze? Bo to jest już apogeum
<ja tak miałam
V. Nie wiem szczere mówiąc. Wydawało mi sie ze przy długim zawsze jest cykl z antykami wcześniej. Ale widać to nie reguła.triss lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Sylwiaśta rozumiem, to zwątpienie każdej towarzyszy, oj wahania nastrojów są niezłe ale wszystko można na hormony zrzucić
taka optymistka jak Ty nie może się poddawać więc głowa do góry
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016 -
nick nieaktualnyKarolina1111 wrote:Sylwiaśta rozumiem, to zwątpienie każdej towarzyszy, oj wahania nastrojów są niezłe ale wszystko można na hormony zrzucić
taka optymistka jak Ty nie może się poddawać więc głowa do góry
dobrze, ze chociaz tutaj mnie tak ktos postrzega ;P
Wiki hej)
Anatonelka- ja mam tak co cykl- a jesli chodzi o rozbieranie na czesci pierwsze to jest to u mnie obowiazkowa czynnosc + ogladanie testu przy oknie bo lepsze swiatloAntonelka, szałwia, Wika! lubią tę wiadomość
-
Skoro mówimy o testach to chciałam się pochwalić, że dostała dziś "szczęśliwy" test od ciszy
lezy w szafce i czeka na magiczną chwilę. Wierze, że nie zawiedzie. Dziękuje cisza!
Antonelka, Inska, Agnieszka_A., mia6, Agi83, Moniaa, Giussta, Libra, Mimbla, Wika!, Anuszka, pragnaca dzidziusia, triss, Tosia 1981, Konwalia, cisza, justa1234, gosia81, Kava, godaweri, Fedra, Beata.D lubią tę wiadomość
-
Ale z nas testerki....wyobrazam sobie kazda z nas
wiem, ze to nie powod do radosci ale bardzo ciesze sie, ze na forum jest taka atmosfera...radosc..wsparcie...i zarciki
Agnieszka_A., szałwia, mia6, mysza89, Libra, pragnaca dzidziusia, triss, Inska, Kava, Fedra lubią tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:Ja optymistka
dobrze, ze chociaz tutaj mnie tak ktos postrzega ;P
Wiki hej)
Anatonelka- ja mam tak co cykl- a jesli chodzi o rozbieranie na czesci pierwsze to jest to u mnie obowiazkowa czynnosc + ogladanie testu przy oknie bo lepsze swiatloAntonelka, pragnaca dzidziusia, sylwiaśta159, gosia81, Fedra, Giussta lubią tę wiadomość
-
szałwia wrote:Ja też wyłącznie przy oknie, nawet teraz jak mam grube krechy, tak z przyzwyczajenia
Hahaha, ja też tak robięba, ja nawet ze stresem czy na pewno druga się pojawi, bo ciągle nie dowierzam
pragnaca dzidziusia, sylwiaśta159, szałwia, gosia81, Sanna, Fedra, Giussta lubią tę wiadomość
-
Antonelka wrote:Ale z nas testerki....wyobrazam sobie kazda z nas
wiem, ze to nie powod do radosci ale bardzo ciesze sie, ze na forum jest taka atmosfera...radosc..wsparcie...i zarciki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 22:45
Antonelka, mia6, Giussta, Maka, pragnaca dzidziusia, sylwiaśta159, triss, szałwia, Fedra lubią tę wiadomość
mysza89
5.11 crio 4 BB
2018 córeczka
2023 córeczka -
mysza89 wrote:a drapałyście testy ?? moje to testo zdrapki nie dowierzałam tak w tę 1/2 z 2 krechy ,że ją zdrapałam jakie było moje zdziwienie gdy pod spodem był tylko plastik
padłamtzn., że nie wygrałaś?
Antonelka, takasobieja, Mimbla, Konwalia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Mile Panie zegnam Was juz dzisiaj z usmiechem.
Wy tez juz idzie spac bo:
- ciezarne duzo snu potrzebuje
- kolezanki przed punkcja tez - dla dobra komorek
- kolezanki przed transferem niech odpoczywaja bo gniazdko trzeba dobre wic dla Sniezynek
- oczekujace na bete niech zasna i snia o pieknym wyniku
- a kolezanki w oczekiwaniu na stymulacje ...tez niech wypoczywaja i przygotowuja organizmekWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 22:51
Sanna, Agnieszka_A., szałwia, Libra, iga 79, Mimbla, Nadira, triss, Inska, justa1234, Fedra lubią tę wiadomość
-
Antonelka wrote:Mile Panie zegnam Was juz dzisiaj z usmiechem.
Wy tez juz idzie spac bo:
- ciezarne duzo snu potrzebuje
- kolezanki przed punkcja tez - dla dobra komorek
- kolezanki przed transferem niech odpoczywaja bo gniazdko trzeba dobre wic dla Sniezynek
- oczekujace na bete niech zasna i snia o pieknym wyniku
- a kolezanki w oczekiwaniu na stymulacje ...tez niech wypoczywaja i przygotowuja organizmek