Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • mysza89 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka wrote:
    Ja to chyba jednak porabana jestem...bo inaczej juz tego nie nazwe.
    Pojechalam do apteki i kupilam test...ba nawet dwa. Ale stwierdzilam,mze do rana nie bede czekac wiec zrobilam teraz i nawet nie bylo cienia cienka....ale gdybyscie widzialy jak ogladalam ten test...chyba ze wszystkich stron......smutno mi troche ale z drugiej strony smiac mi sie chce z samej siebie...leze w lozku i smieje sie jak glupi do sera.....:-)
    jakbym czytała o.sobie też testy oglądam na wdzystkie strony pod światło itd jeszcze troche i będe 2 czerwoną kreche markerem dorysowywać ....:D

przykro mi ,że u Ciebie jest ta 1 :(

Antonelka, Foto_Anna lubią tę wiadomość

mysza89
    Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty :) 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB :( 5.11 crio 4 BB :( luty-3BC:(
    2018 córeczka
    2023 córeczka
  • szałwia Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka wrote:
    Ja to chyba jednak porabana jestem...bo inaczej juz tego nie nazwe.
    Pojechalam do apteki i kupilam test...ba nawet dwa. Ale stwierdzilam,mze do rana nie bede czekac wiec zrobilam teraz i nawet nie bylo cienia cienka....ale gdybyscie widzialy jak ogladalam ten test...chyba ze wszystkich stron......smutno mi troche ale z drugiej strony smiac mi sie chce z samej siebie...leze w lozku i smieje sie jak glupi do sera.....:-)
    Która z nas tak nie miała niech rzuci kamieniem ;-)

Anuszka, iga 79, Agnieszka_A., Sanna, Antonelka, lipa, nick nieaktualny, Mimbla, gosia81, Kava, Fedra lubią tę wiadomość

• Anuszka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula86 i Piggy <3 trzymajcie się!

Antonelka ja to nie raz przez cały dzień się wpatrywałam żeby cokolwiek zobaczyć. Jednak siłą woli nigdy nic nie wyczarowałam niestety ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 22:03

k0kdanlij48n3q4y.png
  • triss Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka a nie rozbieralas testu na czynniki pierwsze? Bo to jest już apogeum ;) <ja tak miałam ;) > i odpowiadajac na Twoje wcześniejsze pytanie - to jeszcze za wcześnie na test ;)

Libra to pewnie dlatego nie chciał ze mną rozmawiać o sterydzie.

V. Nie wiem szczere mówiąc. Wydawało mi sie ze przy długim zawsze jest cykl z antykami wcześniej. Ale widać to nie reguła.

Antonelka lubi tę wiadomość

• mysza89 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    triss wrote:
    Antonelka a nie rozbieralas testu na czynniki pierwsze? Bo to jest już apogeum ;) <ja tak miałam ;) > i odpowiadajac na Twoje wcześniejsze pytanie - to jeszcze za wcześnie na test ;)

V. Nie wiem szczere mówiąc. Wydawało mi sie ze przy długim zawsze jest cykl z antykami wcześniej. Ale widać to nie reguła.
    haha ja też jeden test rozebrałam :D ale to wina tej 2 kreski była tylko do połowy :D

Antonelka, gosia81 lubią tę wiadomość

mysza89
    Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty :) 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB :( 5.11 crio 4 BB :( luty-3BC:(
    2018 córeczka
    2023 córeczka
  • Wika! Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bylo mnie tu dlugo odpoczywalam ale w tymcyklu bede chciala podejsc do transferu mojego mrozaczka...
    Witam ponownie dziewczyny :*

Antonelka, Agnieszka_A., nick nieaktualny, Inska, mia6, Moniaa, nick nieaktualny, Giussta, nick nieaktualny, iga 79, Mimbla, Anuszka, Tosia 1981, Kava, Fedra lubią tę wiadomość

endometrioza- moj maly koszmar...:(
    2 ivf - :(
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    triss wrote:

Bylam bliska...prawie jak mechanizator :-)

triss lubi tę wiadomość

7.03.2017 - Nina jest z nami
  • Karolina1111 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaśta rozumiem, to zwątpienie każdej towarzyszy, oj wahania nastrojów są niezłe ale wszystko można na hormony zrzucić ;-) taka optymistka jak Ty nie może się poddawać więc głowa do góry :-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016
  • Sanna Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki Wika :)

Wika! lubi tę wiadomość

74di4z174lr410ce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina1111 wrote:
    Sylwiaśta rozumiem, to zwątpienie każdej towarzyszy, oj wahania nastrojów są niezłe ale wszystko można na hormony zrzucić ;-) taka optymistka jak Ty nie może się poddawać więc głowa do góry :-)
    Ja optymistka ;D dobrze, ze chociaz tutaj mnie tak ktos postrzega ;P

Wiki hej :))

Anatonelka- ja mam tak co cykl- a jesli chodzi o rozbieranie na czesci pierwsze to jest to u mnie obowiazkowa czynnosc + ogladanie testu przy oknie bo lepsze swiatlo :P

Antonelka, szałwia, Wika! lubią tę wiadomość

• lipa Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro mówimy o testach to chciałam się pochwalić, że dostała dziś "szczęśliwy" test od ciszy :-) lezy w szafce i czeka na magiczną chwilę. Wierze, że nie zawiedzie. Dziękuje cisza!

Antonelka, Inska, Agnieszka_A., mia6, Agi83, Moniaa, Giussta, nick nieaktualny, Mimbla, Wika!, Anuszka, nick nieaktualny, triss, Tosia 1981, Konwalia, nick nieaktualny, justa1234, gosia81, Kava, godaweri, Fedra, Beata.D lubią tę wiadomość

age.png
  • szałwia Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    Nie mam wyjścia. Ale im blizej, tym mniej wiary we mnie. Ale zauwazylam- ze to czeste tutaj na forum...milo ze pytasz, dziekuje :)
    Będzie dobrze, bo jak ma być :* Kiedy betujesz?

Antonelka lubi tę wiadomość

• Antonelka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale z nas testerki....wyobrazam sobie kazda z nas :-) wiem, ze to nie powod do radosci ale bardzo ciesze sie, ze na forum jest taka atmosfera...radosc..wsparcie...i zarciki :-)

Agnieszka_A., szałwia, mia6, mysza89, nick nieaktualny, nick nieaktualny, triss, Inska, Kava, Fedra lubią tę wiadomość

• szałwia Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    Ja optymistka ;D dobrze, ze chociaz tutaj mnie tak ktos postrzega ;P

Wiki hej :))

Anatonelka- ja mam tak co cykl- a jesli chodzi o rozbieranie na czesci pierwsze to jest to u mnie obowiazkowa czynnosc + ogladanie testu przy oknie bo lepsze swiatlo :P
    Ja też wyłącznie przy oknie, nawet teraz jak mam grube krechy, tak z przyzwyczajenia :-D

Antonelka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia81, Fedra, Giussta lubią tę wiadomość

• mia6 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szałwia wrote:
    Ja też wyłącznie przy oknie, nawet teraz jak mam grube krechy, tak z przyzwyczajenia :-D

Hahaha, ja też tak robię :) ba, ja nawet ze stresem czy na pewno druga się pojawi, bo ciągle nie dowierzam

nick nieaktualny, nick nieaktualny, szałwia, gosia81, Sanna, Fedra, Giussta lubią tę wiadomość

ckai3e3kq5o7xu9o.png

• szałwia Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mia6 wrote:
    Hahaha, ja też tak robię :) ba, ja nawet ze stresem czy na pewno druga się pojawi, bo ciągle nie dowierzam
    Nono ja identycznie :D

mysza89, mia6, Antonelka, gosia81, Fedra lubią tę wiadomość

• mysza89 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka wrote:
    Ale z nas testerki....wyobrazam sobie kazda z nas :-) wiem, ze to nie powod do radosci ale bardzo ciesze sie, ze na forum jest taka atmosfera...radosc..wsparcie...i zarciki :-)
    a drapałyście testy ?? moje to testo zdrapki nie dowierzałam tak w tę 1/2 z 2 krechy ,że ją zdrapałam jakie było moje zdziwienie gdy pod spodem był tylko plastik :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 22:45

Antonelka, mia6, Giussta, Maka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, triss, szałwia, Fedra lubią tę wiadomość

mysza89
    2018 córeczka
    2023 córeczka
  • mia6 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza89 wrote:
    a drapałyście testy ?? moje to testo zdrapki nie dowierzałam tak w tę 1/2 z 2 krechy ,że ją zdrapałam jakie było moje zdziwienie gdy pod spodem był tylko plastik :D

padłam :D tzn., że nie wygrałaś? :D

Antonelka, takasobieja, Mimbla, Konwalia, Fedra lubią tę wiadomość

ckai3e3kq5o7xu9o.png

• Antonelka Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mile Panie zegnam Was juz dzisiaj z usmiechem.
    Wy tez juz idzie spac bo:
    - ciezarne duzo snu potrzebuje :-)
    - kolezanki przed punkcja tez - dla dobra komorek
    - kolezanki przed transferem niech odpoczywaja bo gniazdko trzeba dobre wic dla Sniezynek
    - oczekujace na bete niech zasna i snia o pieknym wyniku
    - a kolezanki w oczekiwaniu na stymulacje ...tez niech wypoczywaja i przygotowuja organizmek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 22:51

Sanna, Agnieszka_A., szałwia, nick nieaktualny, iga 79, Mimbla, Nadira, triss, Inska, justa1234, Fedra lubią tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka wrote:
    Mile Panie zegnam Was juz dzisiaj z usmiechem.
    Wy tez juz idzie spac bo:
    - ciezarne duzo snu potrzebuje :-)
    - kolezanki przed punkcja tez - dla dobra komorek
    - kolezanki przed transferem niech odpoczywaja bo gniazdko trzeba dobre wic dla Sniezynek
    - oczekujace na bete niech zasna i snia o pieknym wyniku
    - a kolezanki w oczekiwaniu na stymulacje ...tez niech wypoczywaja i przygotowuja organizmek
    O kurcze Antonelko jak chodzę spać o 22 to wstaję o 6 rano... więc zawsze odciągam to zasypianie do 23-24 i wstaję w okolicach 8 :)

‹‹ 2145 2146 2147 2148 2149 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ