IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
No to ja jadę do kliniki. Przywiozę ze sobą receptę tylko pytanie czy na antyki czy na leki do krio...
Wyników wyborów nawet nie chce mi się komentować...
Sylwiaśta159 jest trochę racji w tym co piszesz też kombinowałam w tą stronę.
Kala kciuki zaciśnięte!pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
Antonelka wrote:Dziewczyny nie chce sie nakrecac ale u mnie @ nadal brak.
Czy slyszalyscie o przypadkach, ze test wychodzi negatywny a jest ciaza? U mnie nie opoznia sie @ - moze 1 dzien ale nie dluzej. W sob lekarz mnie badal ale nic nie stwierdzil wiec pewnie sobie wmawiam...
Dzisiaj wyjezdzam sluzbowo ale jak do jutra nie przyjdzie to chyba pojde na bete w srode.
sylwiaśta159 obyś miała racje choć invikta tylko ceny podnosi nie zmniejsza ...no zobaczymy jak to bedzie ...
Anuszka obyś przywiozła leki do crio ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 08:22
Anuszka, Libra lubią tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualny
-
Ja mimo, że mam już synka i z drugim dzieckiem jestem w ciąży, to wczorajszy wynik pis mnie załamał. Mimo, że mam nakaz leżenia pojechałam wczoraj na wybory. Ale nie spodziewałam się aż takiego wyniku. Trzeba przyznać, że żyjemy w kraju, w którym w większości obywatele to ciemnogród.
Fedra, Kava, gosia81, Mimbla, Libra lubią tę wiadomość
-
ja dzwoniłam na infolinie invikty i usłyszałam ze myślą ze wszystko bedzie działać normalnie i po 1 listopada beda transfery i crio normalnie
Inska lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Cytat z wyborczej
PiS nie zakazałby in vitro, ale nie dałby finansowego wsparcia. I zmieniłby ustawę, bo "nie ma zgody na mrożenie zarodków i stosowanie zabiegu przez związki partnerskie".
Cały tekst: http://wyborcza.pl/1,75478,19072996,wybory-parlamentarne-2015-programy-partii.html#ixzz3peuWd6VPW życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
To będzie jedną wielką katastrofa
Kala trzymam kciuki kochana za was &&&&&&
Madzia ja też mam nakaz leżenia a na wybory poszłam, pewne było że PiS wygra ale nie myślałam że wynik będzie miażdżacy -
sylwiaśta159 wrote:a jaka klinika?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 09:23
23.02-transfer
23.04-transfer 3AA i 4AA
07.07- 3AB i 4AB
13.11-6AB -
Kala trzymam kciuki z całych sił za Twoje bąble. Ja krwawiłam jednorazowo (ale to był z prawdziwego zdarzenia krwotok) potem z przerwami zdarzało mi sie plamić do 10 tygodnia, bodajże, póki krwiak całkowicie sie nie oczyścił.
Inska trzymam za ciebie kciuki, mam nadzieje ze pecherzyki podrosną odpowiednio i jeszcze Cię zaskoczą pozytywnie :*
Asiula podziwiam Cię za to, jak dzielna jesteś i ile w Tobie sił do walki :* wierze ze los Ci to wkrótce wynagrodzi
Dziwne ze Invicta nadal twierdzi ze transfery bedą realizowane planowo po 1.11 , pewnie bedą odwoływać w ostatniej chwili...
W temacie wyborów nie chce już sie wypowiadać... Nie wiem jak to będzie po objęciu rządów PiS , ale tak czy inaczej nie zamierzam sie poddać. Pewnie będzie kosztować nas to więcej pieniędzy, czasu i zaangażowania, ale obiecaliśmy sobie ze sie nie poddamy.
Nadira, Inska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytakasobieja wrote:Siedzę i rycze bo wkurza mnie postawą mojego męża. Daj spokój, nie rycz, przesadzasz, przestań wymyślać. Nie chcę mi się z nikim rozmawiać bo czuję ogromny niepokój. Nie stać mnie na komercyjne podejście.
Tez jestem wkurzona na mojegoWczoraj załamałam się wynikami a on do mnie Uspokoj sie co jakis stolek ci na wiejskiej ktos obiecal ze tak lamentujesz
No myslalam ze talerze polecą !!! W kazdym razie oni do tego tak lekko podchodza bo ich jedyne zadanie to oddac nasienie ! no sory ale bezbolesne ,,,, Nikt ich nie znieczula milion razy, nie robia sobie zastrzykow w brzuch, nie faszeruja sie hormonami itp. Ja nie wiem dlaczego oni tacy są... Czy ja to wszystko dla przyjemnosci robię ? Siedze wlasnie z trzema dziurami w brzucjhu a on mi tu wyjezdza z takim haslem ! Myslalm ze zabije golymi rekami ...
Ale tez pierwsze jego slowa - mamy jeszcze jedn powod zeby wyjechac z kraju... I chyba trzeba pakowac manatki i spadac z tego ciemnogrodu ...
Co do IVF zagranica staje sie coraz bardziej realna ... tylko jak my się tam dogadamy ...
Ps. Wydaje mi sie ze w DE tez jest zakaz mrozenia zarodkow ? -
triss wrote:Kala trzymam kciuki z całych sił za Twoje bąble. Ja krwawiłam jednorazowo (ale to był z prawdziwego zdarzenia krwotok) potem z przerwami zdarzało mi sie plamić do 10 tygodnia, bodajże, póki krwiak całkowicie sie nie oczyścił.
Inska trzymam za ciebie kciuki, mam nadzieje ze pecherzyki podrosną odpowiednio i jeszcze Cię zaskoczą pozytywnie :*
Asiula podziwiam Cię za to, jak dzielna jesteś i ile w Tobie sił do walki :* wierze ze los Ci to wkrótce wynagrodzi
Dziwne ze Invicta nadal twierdzi ze transfery bedą realizowane planowo po 1.11 , pewnie bedą odwoływać w ostatniej chwili...
W temacie wyborów nie chce już sie wypowiadać... Nie wiem jak to będzie po objęciu rządów PiS , ale tak czy inaczej nie zamierzam sie poddać. Pewnie będzie kosztować nas to więcej pieniędzy, czasu i zaangażowania, ale obiecaliśmy sobie ze sie nie poddamy.
Ostatni akapit triss to święte słowa i tego się trzymamy od dziś dziewczyny!
-
triss wrote:W temacie wyborów nie chce już sie wypowiadać... Nie wiem jak to będzie po objęciu rządów PiS , ale tak czy inaczej nie zamierzam sie poddać. Pewnie będzie kosztować nas to więcej pieniędzy, czasu i zaangażowania, ale obiecaliśmy sobie ze sie nie poddamy.
My tak samo. Wściekam się, że będzie trudniej i drożej, ale w nosie mam cały PiS i ich zakazy. Będzie trzeba, to będę się leczyła za granicą, damy sobie radę.3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć!
jestem, tu nowa....mogłybyście mi udzielić kilku rad na temat in vitro...?zamierzam się zapisać jeśli będą jeszcze miejsca, a jeśli nie będzie miejsc to zamierzam podejść prywatnie własnie w gyncentrum....mogłybyście mi poradzić o co się mam zapytać...co się dowiedzieć....jestem zielona w temacie....czy mam na coś zwrócić szczególną uwagę? no i przede wszystkim jaki to jest koszt....za co się płaci podchodząc do rządowego programu, a za co podchodząc prywatnie...za co nie..ile kosztują tabletki/zastrzyki....bardzo proszę o pomoc.Nusieńka lubi tę wiadomość