IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie z objawów to prawie nic. Chwilami mdłości, brak apetytu przede wszystkim, częste siusianie I może ciut pełniejsze piersi. A Tak to nic więcej.magic1 wrote:a ja ide dzien po Was, zupełnie nie wiem czego mam sie spodziewac... macie w ogole jakies objawy ciążowe, bo ja czuje tylko lekkie mdlosci no i bol cyckow

-
Kava wrote:Inska, strasznie sie cieszę.
Zobaczysz, ze wszystko będzie dobrze
Dzięki Kava! Nie wiesz, jak ja się cieszę. Z wyników i z tego, że widać światełko w tunelu (punkcję itd.) i z tego, że przez to wszystko od tej pory przejdę z mężem
Ale Was też Kochane potrzebuję, bez Was w ogóle bym nie dała rady!
lipa, Kava lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny podczas stymulacji miałam tylko jeden monitoring a po nim już umowiona punkcje.
3dc zaczelam stymulacje w 10dc był podgląd i badanie krwi , wg Pani doktor wszystko wporzadku i punkcja w czwartek rano.
Dzis o 20:30 ovitrelle
Boje się ze monitoringu było za mało i pęcherzyki pekna przed czwartkiem
-
nick nieaktualny
-
Sylwiasta ide wg przepisu Pani doktor, wczoraj miałam orgalutran rano puregon i fostimon popołudniu,
dziś orgalutran i puregon rano i ovitrelle wieczorem plus betadine w globulkach na noc
w srode czyli jutro doxycyclina na kolacje i betadina na noc
w dniu punkcji duphaston 2x
doxycyclina betadina i 3 x lutinus
-
Krew oddana - prosze o kciuki mimo, ze szanse na ciaze to 50%.
Tzn. 50% - ciaza i 50% - brak ciazy - jak to moj m mowi prosta matematyka - udalo sie lub nie
Przynajmniej bede wiedziala na czym stoje.
Jak brak ciazy to jak nie bedzie @ za kilka dni to pojde do lekarza a jak bedzie to ...bedzie cud.
Wyniki beda po 20:00.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 17:43
Inska, lipa, szałwia, Agi83, triss, justa1234, Asiula86, Kava, shooa, czarownica_tea, Mimbla, mia6, elcia_aa, Konwalia, iga 79, gosia81, Karolina1111, Giussta, Libra lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Sanna wrote:Dziewczyny podczas stymulacji miałam tylko jeden monitoring a po nim już umowiona punkcje.
3dc zaczelam stymulacje w 10dc był podgląd i badanie krwi , wg Pani doktor wszystko wporzadku i punkcja w czwartek rano.
Nie denerwuj się Sanna! To, że miałaś podgląd w 8 dniu stymulacji (Twoim 10dc) to normalne. I widocznie wszystko jest w najlepszym porządku skoro już masz wyznaczoną punkcję. Tylko się cieszyć Kochana!
Nic Ci nie pęknie, zaufaj Swojemu lekarzowi, wszystko będzie dobrze
Sanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Antonelka wrote:Kre w oddana - prosze o kciuki mimo, ze szanse na ciaze to 50%.
Tzn. 50% - ciaza i 50% - brak ciazy - jak to moj m mowi prosta matematyka - udalo sie lub nie.l ;-/
Jak brak ciazy to jak nie bedzie @ za kilka dni to pojde do lekarza a jak bedzie to ...bedzie cud.
Wyniki beda po 20:00.
No to zaciskam super mocno swoje kciuki za Ciebie Antonelka! Daj koniecznie znać jaki wynik - czekam z szampanem w ręcę! (oranżadą znaczy się, ale bąbelki są!)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 17:43
Antonelka lubi tę wiadomość
-
Asiula jeden i drugi strach wynikał z wysokiej bety oraz IVF, bo i zaśniadu i bliźniaków jest po nim większe prawdopodobieństwo, chociaż bliźniaków zdecydowanie większe niż zaśniadu. Mam duże obawy i strachy z tym związane i mam do tego prawo. Nic sobie nie wmawiam, przeraża mnie ta niepewność. Trudno jest mi też z takiego czasu starań i niepowodzeń przejść do trybu - mam pozytywną betę, wszystko jest zajebiście! Bo sama beta nie gwarantuję sukcesu, poza tym trudno jest mi ciągle uwierzyć, że po takim czasie mogło się po prostu udać. Czy dla kogoś to przesada, czy nie, to już nie jest mój problem. Od tego jest to forum, żeby każdy mógł o swoich obawach napisać i dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie i że jesteście!Asiula86 wrote:Szałwia, każdy ma prawo schizować, ale na litość Boską, bez przesady!
Najpierw strach o bliźniaki, a teraz o zaśniad. Wyluzuj dziewczyno!
Na usg wszystkiego się dowiesz, a Twoja beta zwiastuje, że będzie dobrze. I naprawdę mąż ma rację, żeby zabrać Ci dostęp do internetu!
Najważniejsze dla mnie teraz będzie badania histopatologii i na jej podstawie będę wiedziała, czy to zaśniad, czy nie.
Długo musisz czekać na te wyniki? -
nick nieaktualnyTrzymam kciuki :** czekam z niecierpliwoscia !Antonelka wrote:Krew oddana - prosze o kciuki mimo, ze szanse na ciaze to 50%.
Tzn. 50% - ciaza i 50% - brak ciazy - jak to moj m mowi prosta matematyka - udalo sie lub nie.l ;-/
Wyniki beda po 20:00.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 17:43
Antonelka lubi tę wiadomość
-
Ja miałam tak samo i nie miałam nic na zablokowanie, a wszystko było ok! Trzymam kciukiSanna wrote:Dziewczyny podczas stymulacji miałam tylko jeden monitoring a po nim już umowiona punkcje.
-
Sanna wrote:Pecherzyki 15-20mm
Sanna to wszystko jest naprawdę dobrze, ciesz się tym Skarbie!
Ja tej wielkości (ba! nawet ciut mniejszej!) mam od dziś, po 15 dniach stymulacji. Czyli naprawdę wspaniale zareagowałaś - wszystko jest dobrze i będzie! No, głowa do góry, cieszymy się, nie martwimy! Muffiny dadzą radę
-
Kciuki zaciśnięte!Antonelka wrote:Krew oddana - prosze o kciuki mimo, ze szanse na ciaze to 50%.
Tzn. 50% - ciaza i 50% - brak ciazy - jak to moj m mowi prosta matematyka - udalo sie lub nie
Wyniki beda po 20:00.