IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
magic1 wrote:a ja ide dzien po Was, zupełnie nie wiem czego mam sie spodziewac... macie w ogole jakies objawy ciążowe, bo ja czuje tylko lekkie mdlosci no i bol cyckow
-
Kava wrote:Inska, strasznie sie cieszę.
Zobaczysz, ze wszystko będzie dobrze
Dzięki Kava! Nie wiesz, jak ja się cieszę. Z wyników i z tego, że widać światełko w tunelu (punkcję itd.) i z tego, że przez to wszystko od tej pory przejdę z mężem
Ale Was też Kochane potrzebuję, bez Was w ogóle bym nie dała rady!
lipa, Kava lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny podczas stymulacji miałam tylko jeden monitoring a po nim już umowiona punkcje.
3dc zaczelam stymulacje w 10dc był podgląd i badanie krwi , wg Pani doktor wszystko wporzadku i punkcja w czwartek rano.
Dzis o 20:30 ovitrelle
Boje się ze monitoringu było za mało i pęcherzyki pekna przed czwartkiem -
nick nieaktualny
-
Sylwiasta ide wg przepisu Pani doktor, wczoraj miałam orgalutran rano puregon i fostimon popołudniu,
dziś orgalutran i puregon rano i ovitrelle wieczorem plus betadine w globulkach na noc
w srode czyli jutro doxycyclina na kolacje i betadina na noc
w dniu punkcji duphaston 2x
doxycyclina betadina i 3 x lutinus -
Krew oddana - prosze o kciuki mimo, ze szanse na ciaze to 50%.
Tzn. 50% - ciaza i 50% - brak ciazy - jak to moj m mowi prosta matematyka - udalo sie lub nie
Przynajmniej bede wiedziala na czym stoje.
Jak brak ciazy to jak nie bedzie @ za kilka dni to pojde do lekarza a jak bedzie to ...bedzie cud.
Wyniki beda po 20:00.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 17:43
Inska, lipa, szałwia, Agi83, triss, justa1234, Asiula86, Kava, shooa, czarownica_tea, Mimbla, mia6, elcia_aa, Konwalia, iga 79, gosia81, Karolina1111, Giussta, Libra lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Sanna wrote:Dziewczyny podczas stymulacji miałam tylko jeden monitoring a po nim już umowiona punkcje.
3dc zaczelam stymulacje w 10dc był podgląd i badanie krwi , wg Pani doktor wszystko wporzadku i punkcja w czwartek rano.
Boje się ze monitoringu było za mało i pęcherzyki pekna przed czwartkiem
Nie denerwuj się Sanna! To, że miałaś podgląd w 8 dniu stymulacji (Twoim 10dc) to normalne. I widocznie wszystko jest w najlepszym porządku skoro już masz wyznaczoną punkcję. Tylko się cieszyć Kochana!Nic Ci nie pęknie, zaufaj Swojemu lekarzowi, wszystko będzie dobrze
Sanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Antonelka wrote:Kre w oddana - prosze o kciuki mimo, ze szanse na ciaze to 50%.
Tzn. 50% - ciaza i 50% - brak ciazy - jak to moj m mowi prosta matematyka - udalo sie lub nie.l ;-/
Jak brak ciazy to jak nie bedzie @ za kilka dni to pojde do lekarza a jak bedzie to ...bedzie cud.
Wyniki beda po 20:00.
No to zaciskam super mocno swoje kciuki za Ciebie Antonelka! Daj koniecznie znać jaki wynik - czekam z szampanem w ręcę! (oranżadą znaczy się, ale bąbelki są!)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 17:43
Antonelka lubi tę wiadomość
-
Asiula86 wrote:Szałwia, każdy ma prawo schizować, ale na litość Boską, bez przesady!
Najpierw strach o bliźniaki, a teraz o zaśniad. Wyluzuj dziewczyno!
Na usg wszystkiego się dowiesz, a Twoja beta zwiastuje, że będzie dobrze. I naprawdę mąż ma rację, żeby zabrać Ci dostęp do internetu!
Najważniejsze dla mnie teraz będzie badania histopatologii i na jej podstawie będę wiedziała, czy to zaśniad, czy nie.
Długo musisz czekać na te wyniki? -
nick nieaktualnyAntonelka wrote:Krew oddana - prosze o kciuki mimo, ze szanse na ciaze to 50%.
Tzn. 50% - ciaza i 50% - brak ciazy - jak to moj m mowi prosta matematyka - udalo sie lub nie.l ;-/
Wyniki beda po 20:00.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 17:43
Antonelka lubi tę wiadomość
-
Sanna wrote:Dziewczyny podczas stymulacji miałam tylko jeden monitoring a po nim już umowiona punkcje.
Boje się ze monitoringu było za mało i pęcherzyki pekna przed czwartkiem -
Sanna wrote:Pecherzyki 15-20mm
Sanna to wszystko jest naprawdę dobrze, ciesz się tym Skarbie!Ja tej wielkości (ba! nawet ciut mniejszej!) mam od dziś, po 15 dniach stymulacji. Czyli naprawdę wspaniale zareagowałaś - wszystko jest dobrze i będzie! No, głowa do góry, cieszymy się, nie martwimy! Muffiny dadzą radę
-
Antonelka wrote:Krew oddana - prosze o kciuki mimo, ze szanse na ciaze to 50%.
Tzn. 50% - ciaza i 50% - brak ciazy - jak to moj m mowi prosta matematyka - udalo sie lub nie
Wyniki beda po 20:00.