X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • Justyś11 Przyjaciółka

Wysłany: 27 października 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magic1 wrote:
    a ja ide dzien po Was, zupełnie nie wiem czego mam sie spodziewac... macie w ogole jakies objawy ciążowe, bo ja czuje tylko lekkie mdlosci no i bol cyckow :-/
    U mnie z objawów to prawie nic. Chwilami mdłości, brak apetytu przede wszystkim, częste siusianie I może ciut pełniejsze piersi. A Tak to nic więcej.

oar8kw7izeijco95.png
  • magic1 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyś11 wrote:
    U mnie z objawów to prawie nic. Chwilami mdłości, brak apetytu przede wszystkim, częste siusianie I może ciut pełniejsze piersi. A Tak to nic więcej.
    o a ja na apetyt nie narzekam ;-)

4c3tugpjetqoi3k1.png
  • Kava Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 12:05

Inska lubi tę wiadomość

lprke6ydr0ivk1mg.png
    o148x1hplm8rceto.png
    [*] - 10.2014
    [*] - 02.2015
    [*] - 04.2017
  • Inska Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kava wrote:
    Inska, strasznie sie cieszę.
    Zobaczysz, ze wszystko będzie dobrze :D

Dzięki Kava! Nie wiesz, jak ja się cieszę. Z wyników i z tego, że widać światełko w tunelu (punkcję itd.) i z tego, że przez to wszystko od tej pory przejdę z mężem <3
    Ale Was też Kochane potrzebuję, bez Was w ogóle bym nie dała rady!

lipa, Kava lubią tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • Karolina1111 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiaśta estrofem 2x1, encorton 1x1 rano :-)

sylwiaśta159 lubi tę wiadomość

Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolina dzięki :) jesteś w rządówce? 5 śnieżynek to blastki?:) bo widzę że pierwszy transfer był chyba w 2dobie?

Karolina1111 lubi tę wiadomość

• Sanna Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny podczas stymulacji miałam tylko jeden monitoring a po nim już umowiona punkcje.
    3dc zaczelam stymulacje w 10dc był podgląd i badanie krwi , wg Pani doktor wszystko wporzadku i punkcja w czwartek rano.
    Dzis o 20:30 ovitrelle
    Boje się ze monitoringu było za mało i pęcherzyki pekna przed czwartkiem

74di4z174lr410ce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanna a nie bierzesz nic na zablokowanie pekniecia? Np cetrotide? Ile mialy mm pecherzyki wczoraj?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 17:29

• Sanna Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiasta ide wg przepisu Pani doktor, wczoraj miałam orgalutran rano puregon i fostimon popołudniu,

dziś orgalutran i puregon rano i ovitrelle wieczorem plus betadine w globulkach na noc

w srode czyli jutro doxycyclina na kolacje i betadina na noc

w dniu punkcji duphaston 2x
    doxycyclina betadina i 3 x lutinus

74di4z174lr410ce.png
  • Sanna Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pecherzyki 15-20mm

Inska, szałwia lubią tę wiadomość

74di4z174lr410ce.png
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krew oddana - prosze o kciuki mimo, ze szanse na ciaze to 50%.
    Tzn. 50% - ciaza i 50% - brak ciazy - jak to moj m mowi prosta matematyka - udalo sie lub nie :-/
    Przynajmniej bede wiedziala na czym stoje.
    Jak brak ciazy to jak nie bedzie @ za kilka dni to pojde do lekarza a jak bedzie to ...bedzie cud.

Wyniki beda po 20:00.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 17:43

Inska, lipa, szałwia, Agi83, triss, justa1234, Asiula86, Kava, shooa, czarownica_tea, Mimbla, mia6, elcia_aa, Konwalia, iga 79, gosia81, Karolina1111, Giussta, Libra lubią tę wiadomość

7.03.2017 - Nina jest z nami
  • Inska Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanna wrote:
    Dziewczyny podczas stymulacji miałam tylko jeden monitoring a po nim już umowiona punkcje.
    3dc zaczelam stymulacje w 10dc był podgląd i badanie krwi , wg Pani doktor wszystko wporzadku i punkcja w czwartek rano.

Nie denerwuj się Sanna! To, że miałaś podgląd w 8 dniu stymulacji (Twoim 10dc) to normalne. I widocznie wszystko jest w najlepszym porządku skoro już masz wyznaczoną punkcję. Tylko się cieszyć Kochana! :-) Nic Ci nie pęknie, zaufaj Swojemu lekarzowi, wszystko będzie dobrze <3

Sanna lubi tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co pamietam wlasnie orgalutran dziala jak cetrotide- czyli blokuje pekniecie pecherzykow ;) wiec sie nie martw :)

Inska lubi tę wiadomość

• Inska Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka wrote:
    Kre w oddana - prosze o kciuki mimo, ze szanse na ciaze to 50%.
    Tzn. 50% - ciaza i 50% - brak ciazy - jak to moj m mowi prosta matematyka - udalo sie lub nie.l ;-/
    Jak brak ciazy to jak nie bedzie @ za kilka dni to pojde do lekarza a jak bedzie to ...bedzie cud.

No to zaciskam super mocno swoje kciuki za Ciebie Antonelka! Daj koniecznie znać jaki wynik - czekam z szampanem w ręcę! (oranżadą znaczy się, ale bąbelki są!) ;-)

Antonelka lubi tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • szałwia Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula86 wrote:
    Szałwia, każdy ma prawo schizować, ale na litość Boską, bez przesady!
    Najpierw strach o bliźniaki, a teraz o zaśniad. Wyluzuj dziewczyno!
    Na usg wszystkiego się dowiesz, a Twoja beta zwiastuje, że będzie dobrze. I naprawdę mąż ma rację, żeby zabrać Ci dostęp do internetu!
    Najważniejsze dla mnie teraz będzie badania histopatologii i na jej podstawie będę wiedziała, czy to zaśniad, czy nie.
    Asiula jeden i drugi strach wynikał z wysokiej bety oraz IVF, bo i zaśniadu i bliźniaków jest po nim większe prawdopodobieństwo, chociaż bliźniaków zdecydowanie większe niż zaśniadu. Mam duże obawy i strachy z tym związane i mam do tego prawo. Nic sobie nie wmawiam, przeraża mnie ta niepewność. Trudno jest mi też z takiego czasu starań i niepowodzeń przejść do trybu - mam pozytywną betę, wszystko jest zajebiście! Bo sama beta nie gwarantuję sukcesu, poza tym trudno jest mi ciągle uwierzyć, że po takim czasie mogło się po prostu udać. Czy dla kogoś to przesada, czy nie, to już nie jest mój problem. Od tego jest to forum, żeby każdy mógł o swoich obawach napisać i dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie i że jesteście!
    Długo musisz czekać na te wyniki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka wrote:
    Tzn. 50% - ciaza i 50% - brak ciazy - jak to moj m mowi prosta matematyka - udalo sie lub nie.l ;-/

Trzymam kciuki :** czekam z niecierpliwoscia !

Antonelka lubi tę wiadomość

• szałwia Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanna wrote:
    Ja miałam tak samo i nie miałam nic na zablokowanie, a wszystko było ok! Trzymam kciuki :)

• Inska Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanna wrote:
    Pecherzyki 15-20mm

Sanna to wszystko jest naprawdę dobrze, ciesz się tym Skarbie! :-) Ja tej wielkości (ba! nawet ciut mniejszej!) mam od dziś, po 15 dniach stymulacji. Czyli naprawdę wspaniale zareagowałaś - wszystko jest dobrze i będzie! No, głowa do góry, cieszymy się, nie martwimy! Muffiny dadzą radę ;-)

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • szałwia Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka wrote:
    Tzn. 50% - ciaza i 50% - brak ciazy - jak to moj m mowi prosta matematyka - udalo sie lub nie :-/

Kciuki zaciśnięte!

• Sanna Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalwia, Inska, Sylwiasta Dziewczyny DZIEKUJE

będę powtarzac jak mantre : " Będzie dobrze będzie dobrze worcimy z fasolkami " - i za Was tez się modle :)

Alez mnie maz zestresował :P

Kava, Libra lubią tę wiadomość

74di4z174lr410ce.png
‹‹ 2222 2223 2224 2225 2226 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ