IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
triss wrote:Antonelka ewentualnie szpital praski, labo czynne 24 h i wynik po godzinie.
Dobrze wiedzieć na przyszłośćSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
nick nieaktualny"Według naszych ustaleń, Prawo i Sprawiedliwość chce, by ministrem zdrowia został dotychczasowy szef sztabu wyborczego PiS, czyli Stanisław Karczewski. Jak wyjaśniało nasze źródło w partii, "Karczewski nie bardzo chce i wolałby być marszałkiem Senatu, ale są naciski z góry". Jednak jeżeli Karczewski postawi na swoim i nie zechce zostać ministrem zdrowia, to stanowisko obejmie Tomasz Lasota. "
zrodło:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,141200,title,Znamy-nieoficjalne-nominacje-na-ministrow-w-rzadzie-PiS,wid,17936576,wiadomosc.html -
Szałwia beta piękna!
Antonelka, moje kciuki masz jak w banku!
A mi mignęła gdzieś informacja że może Konstanty Radziwiłł może być potencjalnym kandydatem na ministra zdrowia. Wydaje mi się że gość nie jest nawiedzony, chociaż mogę się mylić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 14:42
szałwia lubi tę wiadomość
-
Nadira wrote:Szałwia beta piękna!
Antonelka, moje kciuki masz jak w banku!
A mi mignęła gdzieś informacja że może Konstanty Radziwiłł może być potencjalnym kandydatem na ministra zdrowia. Wydaje mi się że gość nie jest nawiedzony, chociaż mogę się mylić.
Sorki dziewczyny, zmieniam zdanie, jednak nawiedzony...elcia_aa lubi tę wiadomość
-
szałwia wrote:Inska hcg dobre, 25903
Dzięki za trzymanie kciuków!
No super szałwia! Przepięknie!
U mnie dziś estradiol podskoczył z 375 wczoraj, do 705, więc jutro idę po tysiąc, a co
Pęcherzyki rosną, niektóre mają po 17, inne po ponad 18mm, także lekarka powiedziala, że jest szansa, że już jutro skończymy stymulację i w piątek/ sobotę punkcja. Endometrium też się pięknie szykuje także kolejny udany dzień na froncie
szałwia, sylwiaśta159, lipa, elcia_aa, mia6, Giussta, V., Libra lubią tę wiadomość
-
Nadira wrote:Sorki dziewczyny, zmieniam zdanie, jednak nawiedzony...
Kava, gosia81 lubią tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Agi83 wrote:A czy jest tam ktoś kto nie jest nawiedzony? I nie posiada pierwotniaków w organizmie i innych groźnych zarazków...
to musi strasznie ryć po mózgu, jak w domu można pogadać tylko z kotem...Agi83, Nadira, Kava, czarownica_tea, gosia81, Giussta lubią tę wiadomość
-
Antonelka wrote:Dziewczyny jesli znajde dzisiaj wieczorkiem labo, ktore zrobi mi bete tak aby byla na dzisiaj lub rano to pojde dzisiaj.
@ nadal brak. To juz 4 dni opoznienia. Testu oszukanca nie robilam dzisiaj - beta da mi wynik czarno na bialym.
Brzuch lekko boli ale tak rozbierajaco i sa lekki ciagniecia.
Sama nie wiem co o tym myslec...Antonelka lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Justyś11 wrote:Kochana czemu robiłaś kolejną betę? Z ciekawości Czy jakieś wskazania miałaś?
-
Mimbla wrote:... albo kota jako partnera życiowego?
to musi strasznie ryć po mózgu, jak w domu można pogadać tylko z kotem...Mimbla, gosia81 lubią tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Inska wrote:No super szałwia! Przepięknie!
U mnie dziś estradiol podskoczył z 375 wczoraj, do 705, więc jutro idę po tysiąc, a co
Pęcherzyki rosną, niektóre mają po 17, inne po ponad 18mm, także lekarka powiedziala, że jest szansa, że już jutro skończymy stymulację i w piątek/ sobotę punkcja. Endometrium też się pięknie szykuje także kolejny udany dzień na fronciePięknie Ci rośnie wszystko!
Inska lubi tę wiadomość
-
szałwia wrote:Z ciekawości pogrypowej. Miałam grypę i zapalenie oskrzeli i bałam się, czy blastka przeżyła w zdrowiu. Poza tym chciałam mieć pełny obraz i aktualny wynik przed usg, żeby pokazać lekarzowi.
-
szałwia wrote:Tak
Mam stresa. Wczoraj zaczęłam rozkminiać, czy nie mam zaśniadu, mąż zagroził, że mi kompa zamknie na klucz
Na którą masz wizytę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 15:02
-
Justyś11 wrote:Ja też się stresuje ale jednocześnie nie mogę się doczekać
Na którą masz wizytę?
A Ty?
Dziewczyny od jakiej bety powinno być ładnie zarodek i serce widać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 15:05
-
nick nieaktualny