IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarolina a pytalas wprost czy mozesz od razu w nastepnym miesiacu?
Veronica - utrogestan- progesteron ktory jest tu bardzo chwalony przez dziewczyny a kosztuje cos kolo 25 zl za opakowanie?? Chyba ze cos pomylilam. Ja wzielam go wzamian za drogiego lutinusa a luteina czesto powoduje u mnie podraznienia.veronica lubi tę wiadomość
-
shooa wrote:Karolina, tego co on (i jego szanowna malzonka) mowil to mi trudno ubrac w inne niz niecenzuralne slowa a boje sie Mimbli ze mi palcem pogrozi za brzydkie slownictwo
A tak serio to musialabys poczytac w necie, na facebooku, na portalach prawicowych (fronda.pl to jego dziecko), w telewizji i nie wiem gdzie jeszcze. Trudno bylo sie na jego kuriozalne oderwane od rzeczywistosci wypowiedzi nie natknac w ostatnich miesiacach.. ale jak nie widzialas to Twoje szczescie, zdrowsza jestes dzieki temu
nie bój Mimblii, invitrówki to kobiety po przejściach, wulgaryzmów sobie użyj kochana, najwyżej jakieś litereczki wykropkuję o ile zauważę coś niestosownego
moim zdaniem handel lekami/ reklamy leków i suplementów to jest na tym forum największa zgroza, a nie jakieś wulgaryzmy. Tak więc proszę się nie stresować i używać.
shooa, Konwalia, Kava, czarownica_tea, Giussta lubią tę wiadomość
-
shooa wrote:Mam to samo. Tv wlaczam jak chce obejrzec teleekspres albo film, czaaaasem jakies wiadomosci wieczorne. Jak widze jakies programy publicystyczne to zaczynam sie gotowac i musze szybko przelaczyc.
Tzn tak bylo do niedawna, teraz to juz nie wiem..tv chyba przez okno wywale bo po co mam to ogladac i sie wkurzac.
Zawsze to mowilam i zawsze bede powtarzac - syty glodnego nie zrozumie i ludzie ktorzy nie zetkneli sie z problemem nieplodnosci OSOBISCIE lub w najblizszej rodzinie nigdy nie beda w pelni rozumiec i szanowac uczuc ludzi tym dotknietych.
ja nie mam w ogóle sygnału telewizyjnego i po tych wyborach, szczerze, zupełnie nie zamierzam tego stanu zmieniać. Jest tyle dobrych filmów na dvd, tyle ciekawych rzeczy w Internecie, że szkoda mi czasu na tv. Mój dom, zwierzaki i małż też korzystają na tym. W radiu leci naprawdę fajna muza. Ostatnio odkryłam rmf classic. Polecam.
Agi83, szałwia lubią tę wiadomość
-
heja! ja już po transferze,ale miałam stresa. A trwało to chyba ze dwie minuty tylko! z 4 zapłodnionych do dnia dzisiejszego dotrwały 3! czyli endomenda chyba nie doczepiła się jeszcze aż tak bardzo do moich jajek:) Napisali mi tu na karcie informacyjnej że dostałam 1 zarodek klasy B w III dobie hodowli i superglue też dostałam
Ale co do reszty cyferek i literek, którymi wy macie pooznaczane zarodki to nic nie wiem
Tak się bałam żeby w ogóle było mi co podać a tu jeszcze dwa mrożaczki:))
Karolina1111, Agi83, Mimbla, V., Tosia 1981, Mimi86, Beata.D, mia6, Konwalia, gosia81, Giussta, Libra lubią tę wiadomość
I i II IVF Medart Poznań
III IVF NOVUM 5.01 transfer 2 groszków, 8dpt-30 11dpt-120, 35dpt mamy
-
Sylwiaśta tak, bo też byłam u niego w 2dc i jak mi mówił, że mam zacząć brać leki od 2 dnia to pytałam czy mogę od dziś. Ale stwierdził, że wg niego mam zrobić cykl przerwy i zacząć od następnego. A no trudno, owu była o dziwo szybko jak na mnie, więc pod koniec przyszłego tygodnia powinnam mieć @ i startuje
Stresowałam się tylko tą akredytacją, ale teraz patrząc na Ciebie myślę, że będzie ok
Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016 -
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:Lipa- ja jadlam wszystko
Karolina skoro mnie nic nie mowil o przestoju to Ty tum bardziej nie bedziesz miala problemudasz pktem znac jak bralas estrofem?
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Dziewczyny jesli znajde dzisiaj wieczorkiem labo, ktore zrobi mi bete tak aby byla na dzisiaj lub rano to pojde dzisiaj.
@ nadal brak. To juz 4 dni opoznienia. Testu oszukanca nie robilam dzisiaj - beta da mi wynik czarno na bialym.
Brzuch lekko boli ale tak rozbierajaco i sa lekki ciagniecia.
Sama nie wiem co o tym myslec...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 13:32
V., pragnaca dzidziusia, Giussta lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualny
-
Antonelka, u nas w klinice długo pobierają krew, a wynik rano. Chyba, że Ty gdzieś wyjechałaś...
Trzymam kciuki!
Z tą stymulacją do in vitro, żeby były 2-3 komórki to w takim przypadku jak mój może być słabo... i tak bym musiała korzystać z Menopuru, a przy braku refundacji to masakra...Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
Tak, jestem poza Warszawa ale ok 17 bede w Warszawie. W szpitalu bielanskim jest diagnostyka i pobieranie krwi do 18 dlanpacjentow z poza szpitala wiec moze tam podjade bo nie chce mi sie jechac do centrum....chyba, ze nie bedzie korkow....zobacze sama...pewnie juz dzisiaj wyniku na cito nie zalatwie -kurcze ja to zawsze w takiej goracej widzie kapana....7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Antonelka wrote:Tak, jestem poza Warszawa ale ok 17 bede w Warszawie. W szpitalu bielanskim jest diagnostyka i pobieranie krwi do 18 dlanpacjentow z poza szpitala wiec moze tam podjade bo nie chce mi sie jechac do centrum....chyba, ze nie bedzie korkow....zobacze sama...pewnie juz dzisiaj wyniku na cito nie zalatwie -kurcze ja to zawsze w takiej goracej widzie kapana....
Ale jak poprosisz o karę stałego klienta to możesz w necie podejrzeć wynik, zresztą nawet nie trzeba karty tylko numer zlecenia i na pewno bete robią tam na miejscu to dzisiaj wieczorem powinnaś ją mieć.I i II IVF Medart Poznań
III IVF NOVUM 5.01 transfer 2 groszków, 8dpt-30 11dpt-120, 35dpt mamy
-
elcia_aa wrote:Ale jak poprosisz o karę stałego klienta to możesz w necie podejrzeć wynik, zresztą nawet nie trzeba karty tylko numer zlecenia i na pewno bete robią tam na miejscu to dzisiaj wieczorem powinnaś ją mieć.
Dzieki Elcia7.03.2017 - Nina jest z nami