IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuszka wrote:Antonelka ale ty robiłaś pgs a to jest kosztowne stąd te kwoty no i byłaś zmuszona brać program z lekami. Ja jak już wcześniej pisałam wydałam 8tys za całą procedurę łącznie z mrożeniem i przechowywaniem zarodków przez rok. Zdaje sobie sprawę że stymulację trzeba powtarzać kilkakrotnie i wtedy dochodzi do takich sum ale adrenalina zasugerowała że 30-40 tys za jedną procedurę a to zdecydowanie przesadzona kwota. Nie straszmy dziewczyn takimi cenami.
-
Magic1 ale niespodzianka!!! Dbaj o siebie i czekamy na kolejne wieści.
Antonelka, Pinezka gratuluję cudownych cudów. Wy dajecie nadzieję innym staraczkom, że jednak cuda się zdarzają. Gratulacje dziewczyny!!!Antonelka, pragnaca dzidziusia, pinezka, magic1, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuciak bardzo mi przykro
Boże czemu to robisz ???
kurde nie jesteśmy tu od tygodnia... walczymy tyle lat, a jeszcze takie rzeczy się dzieją
.
Pozostałym baaardzo gratuluje! Życzę Wam zdrowych ciąż!!! Pinezka Ty już też wieki tu jesteś
Nasza Amelcia urodziła kilka dni temu maleństwonasze in vitrowe maleństwo
zostałyśmy znowu ciociami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 17:20
Kala 1980, pinezka, Sanna, Fedra, sylvuś, mysza89, gosia81, Mimbla, Inska lubią tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Lonia wrote:Dziewczyny mam problem potrzebuje na szybko dwie ampulki leku Gonapeptyl 0,1. Nigdzie go nie ma w aptekach. A jak juz mi chca zamowic to cale opakowanie czyli7 i nie moga mi tego sprzedac bo na recepcie mam napisane 2 ampulki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 17:46
Mimbla lubi tę wiadomość
Gameta Rzgów
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
Lonia wrote:Dziewczyny mam problem potrzebuje na szybko dwie ampulki leku Gonapeptyl 0,1. Nigdzie go nie ma w aptekach. A jak juz mi chca zamowic to cale opakowanie czyli7 i nie moga mi tego sprzedac bo na recepcie mam napisane 2 ampulki
Mają zakichany obowiązek sprzedać tyle ile jest na recepcie.
Jak masz jeszcze zapas to na pn możesz zamówić na doz.pl do apteki. Całe opakowanie a jak przyjdziesz z receptą to Ci rozpakują.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 17:48
-
Aaaa no w Bydgoszczy rzeczywiście może być słabo. Do alby na gdańskiej/kamiennej dzwoniłaś? Bo wydaje mi się, że tam kiedyś kupiłam.
Swoją drogą ładny kawałek jeździciehuh.... a ja do łodzi narzekam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 17:50
Lonia, Mimbla lubią tę wiadomość
Gameta Rzgów
mysza89 wrote:ja już nie mam siły na powtót tam mam nadzieje ze mimo badania estrofemu @ sie zjawi i tak nie pojade w poniedziałek ich bardzo mi przykro mi nie pomaga ...choć nie powien nowy dr zyskuje przy bliższym poznaniu jako jedyny zapytał jak sie czuje tak ogólnie psychicznie itd ....lekki szok dr . J go nie zepsół ... i moim zdaniem powinien sie od niego uczyć...
Rozważam też invimedA z Nas dwóch ty będziesz mieć szybciej krio i to udane:)
Triss jak widać po raz enty invikta ma swoje a estradiol sprawdzają pewnie dla kasy przy krio a skoro nie potrafią wyjść poza schemat zmienić leku itd po bez sensu tam jechać a dojazd to też koszt nie mały ...Anuszka lubi tę wiadomość
I i II IVF Medart Poznań
III IVF NOVUM 5.01 transfer 2 groszków, 8dpt-30 11dpt-120, 35dpt mamy
-
takasobieja wrote:Aaaa no w Bydgoszczy rzeczywiście może być słabo. Do alby na gdańskiej/kamiennej dzwoniłaś? Bo wydaje mi się, że tam kiedyś kupiłam.
Swoją drogą ładny kawałek jeździciehuh.... a ja do łodzi narzekam.
Fedra, Sanna, gosia81 lubią tę wiadomość
-
shooa wrote:Jak wrazenia po? Masz juz wynik? Wszystko ok? Bo ja w czwartek ide i sie zaczynam stresowac
Uśpili mnie tak jak przy punkcji,dodatkowo maseczka na twarz:-) nawet nie wiem kiedy a już bylam z powrotem na łóżku i wieźli mnie na sale.
Potem troszke krwi i wieczorem już ok.Mam wrażenie że venflon był dla mnie gorszym dyskomfortem niż sam zabieg.
Wszystko było u mnie w porządku,nic nie znaleźli i nic nie wycinali.
Skierowanie mialam do Matki Polki ale nie mogłam się tam doprosić i pojechałam do Kutna.Byłam 3dni ale tak naprawde 2doby,najpierw przyjecie i badania z krwi,usg,ktg.Na drugi dzień zabieg i obserwaca,a trzeciego do domku.
Trzymam kciuki szybko zleci:-P gdzie robisz?W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Lonia wrote:Zaczynaliśmy w Rzgowie ale zabrakło dla nas miejsc i może i dobrze. 7 rozpoczęłam stymulacje a dziś wracam podwójna do domku z moją fasolka. Byliśmy pacjentami dr Makowskiej ale wprowadzała straszny zamęt i haos informacyjny. Dr Chrostowski w Krakowie jest mega kompetentnym człowiekiem.polecał
Lonia przed nami ciężkie dwa tygodnie, ze tez nie da się zajrzeć do srodka i kontrolować jak sobie radza groszkiLonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny