IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Antonelka wrote:Mysza a bedziesz robila sobie te 3 invictowe weryfikacje?mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualny
-
mysza89 wrote:Nie planuje tych weryfikacji nie chce sobie szybko nadzieji zabierać bete planuje w 12 dpt choc nie powiem ale znajoma mnie namawia na bete jutro ale nie chce płakać już teraz i jeszcze to przeziębienie ...
W 4 dpt beta moze nie wyjsc wiec szkoda lez wiec jesli bedzie Ciebie korcilo chociaz wytrzymaj do 6 dpt lub 8 dpt. W 6 moze wyjsc ale nie musi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 13:42
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Gosiacu wrote:Witajcie. Mam pytanko dotyczące refundacji laków, a mianowicie do rządowego programu dostałam się tuż przed 40 ale pierwsze podejście będzie dopiero w styczniu czyli będę miała skończone 40, refundacja leków mnie już nie obejmuje ?
Raczej nie.
http://www.sluzbazdrowia.com.pl/leki_mobilna.php?lek=menopur -
Antonelka wrote:W 4 dpt beta moze nie wyjsc wiec szkoda lez wiec jesli bedzie Ciebie korcilo chociaz wytrzymaj do 6 dpt lub 8 dpt. W 6 moze wyjsc ale nie musi.mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualnyAntonelka wrote:Ja tez ogladalam i wylaczylam w polowie filmu bo wiedzialam co jest dalej....tym bardziej, ze moj m mowi, ze troche jestem podobna do tej aktorki jak mam wlosy upiete....wiem, ze to film....ale czlowiek czesto w trudnych chwilach przeklada fikcje na swoje zycie i porownuje....
oglądałyście film animowany "Odlot"... zawsze na nim ryczę, bo utożsamiałam nas z tą parą. Zakochali się, stworzyli dom i nie mogli mieć dzieci
-
nick nieaktualnyGosiacu wrote:Witajcie. Mam pytanko dotyczące refundacji laków, a mianowicie do rządowego programu dostałam się tuż przed 40 ale pierwsze podejście będzie dopiero w styczniu czyli będę miała skończone 40, refundacja leków mnie już nie obejmuje ?
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:dziewczyny biorące encorton- jakie macie dawki? Bo doszły mnie słuchy, że 5 mg- tyle ile ja biorę to za mało- hmm?
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosiacu wrote:Witajcie. Mam pytanko dotyczące refundacji laków, a mianowicie do rządowego programu dostałam się tuż przed 40 ale pierwsze podejście będzie dopiero w styczniu czyli będę miała skończone 40, refundacja leków mnie już nie obejmuje ?
A masz robic jeszcze jakies badania? Nie możesz sie umówić do gin wczesniej i poprosic o rozpiske lekow-moze Ci da juz recepty?! Bo z tego co pamietam to konczysz ok 17.11?No kurcze szkoda by bylo -
sylwiaśta159 wrote:dziewczyny biorące encorton- jakie macie dawki? Bo doszły mnie słuchy, że 5 mg- tyle ile ja biorę to za mało- hmm?
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
Hej,
my będziemy podchodzić do IVF nie refundowanego przez NFZ (za słabe wyniki i brak miejsc). Ja np dostałam też skierowanie na USG piersi? Czy Wy też miałyście?Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
nick nieaktualny