IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja juz w domu z maluchem
Pienka sprawa
teraz 10 dlugich dni, ale nie mam zamiaru sie stresowac!
Sylwiasta ja tez pod kocem, M bedzie teraz przy mnie ganiał jak przy krolowejZamierzam go troche powykorzystywac.
Mysza a Ty kiedy testujesz ?
Poprzedni razem nie widzialam dzidziolka w macicy, dzis doktorka mi go pokazalaPieknie niech teraz rosnie i ze mna zostanie, bo tak jak mowiecie przed nami Swieta i fajnie byloby zeby byly tymi najszczesliwszymi!
Wszyskim Wam tego zycze !
opu, pabelka88, sylwiaśta159, Inska, Reni555, mysza89, lipa, triss, iga 79, gosia81, agulas, Fedra, Tosia 1981, Konwalia, Angela B-D, elcia_aa, myszaaa, Asiula86, mia6, Agi83, freya, sylvuś, Kava, Beata.D, Libra lubią tę wiadomość
I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
nick nieaktualnymuszynka wrote:Ja juz w domu z maluchem
Pienka sprawa
Sylwiasta ja tez pod kocem, M bedzie teraz przy mnie ganiał jak przy krolowejZamierzam go troche powykorzystywac.
Poprzedni razem nie widzialam dzidziolka w macicy, dzis doktorka mi go pokazalaPieknie niech teraz rosnie i ze mna zostanie, bo tak jak mowiecie przed nami Swieta i fajnie byloby zeby byly tymi najszczesliwszymi!
Wszyskim Wam tego zycze !nie umiałam nic wypatrzeć i rozróżnić, że to mogłyby być one
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 16:49
Reni555 lubi tę wiadomość
-
muszynka wrote:Ja juz w domu z maluchem
Pienka sprawa
Wszyskim Wam tego zycze !Inska, Sanna lubią tę wiadomość
-
Pienka sprawa
Wszyskim Wam tego zycze !
Super Muszynka! Leż i wypoczywaj a mąż niech się wykazuje
Oj to byłyby cudowne Święta gdyby z nami maluszek (maluszki) też zostały...w mojej rodzinie nie było dzieciaczków od 20 lat dokładnie, pora najwyższa!Lonia, muszynka lubią tę wiadomość
-
Sylwia ciesze sie ze masz dwa maluszki pod serduszkiem, wiesz jak mocno ci kibicuje
Muszynka super wiadomość, trzymam kciuki dziewczyny
W ogole trzymam za WAS Wszytskie DZIEWCZYNY kicukasy
Reni555, sylwiaśta159, Inska, Mimbla, muszynka, Fedra, Tosia 1981, Angela B-D, iga 79, Karolina1111, justa1234 lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
Pienka sprawa
Wszyskim Wam tego zycze !dzis u mnie 5 dpt ...
muszynka lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
mysza89 wrote:Odpoczywaj ile się da ja nie wiem kiedy beta ....strasznie sie boje
dzis u mnie 5 dpt ...
mysza, mnie strasznie kusi zrobić test choć wiem, że nie ma to sensu tak wcześnie, już bym bardzo chciała wiedzieć...miałyście rację dziewczyny, czekanie na transfer to był pikuś w porównaniu z czekaniem na testowanie!Lonia lubi tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:jak zarodek wygląda w macicy na USG? przy iui to była plamka z nasienia- jednak plemników było dużo a zarodek? przecież to mikroskopijne wielkości, nie sądziłam, że może być to widać
Jak dla mnie to była taka mini draża. Pewnie to tak czy siak jest jakies powiekszenie, ale fajnie bylo to zobaczyc. Wolge to dzis widzialam nawet wejscie do macicy taki jakby tunel hehe albo to moja wyobraznia byla
Mysza nie ma sie co bac! Mi doktorka kazala czekac do 10 dnia i taki mam zamiar.sylwiaśta159, Inska, Lonia, mysza89, Fedra, Mimi86 lubią tę wiadomość
I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
lipa wrote:oglądałam dziś rozmowę z politykiem PIS - nie pamiętam nazwiska. Mówił o planach partii na najbliższe sto dni (te słynne pierwsze 100 dni rządów). Prowadzący zapytał go wprost o kwestię in vitro. Odpowiedział, że mają teraz wiele innych priorytetów, a sprawa in vitro nie jest jednym z nich i nie będą się nią na razie zajmować. Ponadto powiedział też, że budżet na 2015 rok jest już uchwalony i mimo mozliwości modyfikacji go przez nowy rząd, czas nie bardzo na to pozwala. Oni w pełni odpowiadać będą za budżet na 2017 rok.
To wszystko pozwala mieć nadzieję, że możemy być spokojne o program rządowy, przynajmniej do tego czerwca.
LIPA NIECH BÓG CI W DZIECIACH WYNAGRODZIDZIĘKI ZA INFO
triss, Fedra, lipa lubią tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:jak zarodek wygląda w macicy na USG? przy iui to była plamka z nasienia- jednak plemników było dużo a zarodek? przecież to mikroskopijne wielkości, nie sądziłam, że może być to widać
Przy transferze nie widać zarodka. Widać płyn-podloze, w którym zarodek jest podawany. Biała plamka.triss, Mimbla, Inska, Sanna, iga 79, Asiula86, Mimi86, Kava, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Przy transferze nie widać zarodka. Widać płyn-podloze, w którym zarodek jest podawany. Biała plamka.
tak czy inaczej takich kropek- plamek to naliczyłam tam z 5 ;pwiec to nie to.. ale mam nadzieje, że moje kropki tam doktorek dobrze umiejscowił
-
Anatolka wrote:Przy transferze nie widać zarodka. Widać płyn-podloze, w którym zarodek jest podawany. Biała plamka.
aczkolwiek mini draża to też brzmi nieźle, musisz przyznać.
swoją drogą, muszę odnowić dziś zapasy....
Piggy, jak tam u Ciebie? Rozumiem że nie chcesz się wypowiadać ale zachrumkaj choć coś czasem.Inska, triss, gosia81, muszynka, mysza89, Fedra, shooa, Piggy, iga 79, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
muszynka wrote:Jak dla mnie to była taka mini draża. Pewnie to tak czy siak jest jakies powiekszenie, ale fajnie bylo to zobaczyc. Wolge to dzis widzialam nawet wejscie do macicy taki jakby tunel hehe albo to moja wyobraznia byla
Mysza nie ma sie co bac! Mi doktorka kazala czekac do 10 dnia i taki mam zamiar.mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Odebrałam cudem histopatologię!!!
"Fragmenty doczesnej i kosmki w większości w stanie martwicy krwotocznej" - z tego co czytam to typowy wynikAle ciekawe, co powie Jasnowidz
Zaraz biorę się za nadgonienie Wastriss, Libra lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
triss wrote:Asiula
wszystko idzie w dobra stronę, tak jak powinno. Wiesz ze cały czas mocno trzymam kciuki za czwartkowa Wizytę u naszego doktora celebryty
Liczę że wyjdziesz z niej z dobrymi wieści ami.
Też na to po cichu liczę
Jak widzę naszego doktorka i nie jest w białym fartuchu to całkiem całkiem się ubieraHmmm... celebryta
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0