IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kciuki za wszystkie oczekujące :*
Angela B-D, sylwiaśta159, Inska, Lonia, Fedra lubią tę wiadomość
Kwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
Grudzień 2015 IMSI brak mrozakow
Kwiecień 2016 ICSI transfer 2
Lipiec 2016 Crio 1 śnieżynkiKONIEC!
Chcesz rozśmieszyć Boga? Opowiedz mu o swoich planach... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymyszaaa wrote:Sylwiaśta159 trzymam kciuki za groszki :*
w ogóle to podoba mi się w stopce Twoja fikająca dzidzia cały czas na nią patrzęhehe
(NIE)dziękuję za kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 14:21
-
mysza89 wrote:to raczej tylko ucisk na pęcherz ...bo nie boli.nie piecze tylko uciska no i biegam co chwile ...
mysza89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wlasnie Swieta
ja rok temu, przed swietami marzylam, ze powiem rodzinie, ze jestem w ciazy. Nie zdawalam sobie sprawy jak to sie moze potoczyc. Mam cichą nadzieje, ze moze w tym roku przed Swietami bede miala swoj pierwszy transfer. Tak bardzo bym chciala... Sylwiaśta- teraz sie rozpieszczaj, a w wlasciwie Was rozpieszczaj
sylwiaśta159, Lonia, Inska, Fedra lubią tę wiadomość
-
Marcia89 wrote:Wlasnie Swieta
ja rok temu, przed swietami marzylam, ze powiem rodzinie, ze jestem w ciazy. Nie zdawalam sobie sprawy jak to sie moze potoczyc. Mam cichą nadzieje, ze moze w tym roku przed Swietami bede miala swoj pierwszy transfer. Tak bardzo bym chciala... Sylwiaśta- teraz sie rozpieszczaj, a w wlasciwie Was rozpieszczaj
sylwiaśta159 wypiczywaj
muszynka jak sie czujesz?? już po ??muszynka lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Lonia wrote:Mi lekarz podal 40%szansy na powodzenie, też miałam ICSI
a od czego to wszystko jest uzależnione?
Pytam,bo ide długim protokołem, jestem na etapie brania gonapeptyl.
Piszecie o jakiś jeszcze dodatkowych lekach, przepisanych przez lekarza,a ja oprócz encorton i euthyrox nic nie biore...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 15:44
-
IVA wrote:a od czego to wszystko jest uzależnione?
Piszecie o jakiś jeszcze dodatkowych lekach, przepisanych przez lekarza,a ja oprócz encorton i euthyrox nic nie biore...Inska lubi tę wiadomość
-
IVA wrote:a od czego to wszystko jest uzależnione?
Piszecie o jakiś jeszcze dodatkowych lekach, przepisanych przez lekarza,a ja oprócz encorton i euthyrox nic nie biore...
IVA ja też szłam długim. Zaczęłam od przyjmowania Encortolonu, Metformaxu, Vit A + E i zastrzyku domięśniowo Decapeptyl na wyciszenie jajników w cyklu poprzedzającym IVF.
W trakcie stymulacji brałam najpierw Menopur 225j, który po 7 dniach został zwiększony do 300j plus Gonapeptyl 1/2. Moja stymulacja była długa bo aż 16 dni, taka byłam zablokowana. W końcu skończyło się na pobraniu 5 pęcherzyków, z których 4 się zapłodniły a 3 dotrwały do blastek. Dwa mam teraz pod serduchem
Widocznie nie potrzebujesz więcej, tylko się cieszyć. Zaufaj swojemu lekarzowi, na pewno wie, co robi -
nick nieaktualny