IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Lonia wrote:10dpt
To jeszcze za wcześnie jak na mój gust. Miałas podane 3 dniowe zarodeczki, zgadza się? To HCG może jeszcze nie być wystarczająco stężone, poważnie! Kiedy lekarz kazał ci testować? Ja miałam podane 5 dniowe blastki i mam testować w 9-10dpt. Głowa do góry, wierzymy! -
Agi83 wrote:Lonia, nie sugeruj sie tymi testami, bo ja w sob zrobiłam wieczorem i był pozytyw a w niedz rano ten sam test i był negatyw, wiec jak? Mówią ze należy robic z porannego moczu?
-
Inska wrote:To jeszcze za wcześnie jak na mój gust. Miałas podane 3 dniowe zarodeczki, zgadza się? To HCG może jeszcze nie być wystarczająco stężone, poważnie! Kiedy lekarz kazał ci testować? Ja miałam podane 5 dniowe blastki i mam testować w 9-10dpt. Głowa do góry, wierzymy!
Inska lubi tę wiadomość
-
Lonia wrote:Miałam 4 dniowa morule podawana 31pazdziernika, lekarz kazał zrobić bete w 12 dobie. Wszystkie wcześniejsze dolegliwości typu mdłosci, problem ze snem itp ustaly. Sugerowalam sie podanym tutaj rozwojem zarodka i myslalam ze cos juz wyjdzie.
Sylwiaśta dawaj tu tego swojego bata! Bo się Lonia prosiProszę się nie stresować i czekać grzecznie do czwartku i wtedy testować!
Lonia, Sanna, Fedra lubią tę wiadomość
-
Inska wrote:Sylwiaśta dawaj tu tego swojego bata! Bo się Lonia prosi
Proszę się nie stresować i czekać grzecznie do czwartku i wtedy testować!
-
Lonia wrote:Miałam 4 dniowa morule podawana 31pazdziernika, lekarz kazał zrobić bete w 12 dobie. Wszystkie wcześniejsze dolegliwości typu mdłosci, problem ze snem itp ustaly. Sugerowalam sie podanym tutaj rozwojem zarodka i myslalam ze cos juz wyjdzie.
Lonia to idz na bete i powtórz ją w 12dc
Trzymam mocno kciuki i wspieram z calych sił a mam nadzieję, że siły mam podwójnie więcejInska, Agi83, Lonia, Fedra, Angela B-D lubią tę wiadomość
-
Nie nie dajcie dzisiaj Sylwi spokój, niech odpoczywa. Lonia ja Ci powiem ze jesli u mnie beta pozytyw, to ja objawów mam brak, miała wiecej ciążowych przy pms.
Lonia, Inska, Fedra, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
sylwiaśta159 powodzenia na transferze
Sanna, Inska, Angela B-D lubią tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Agi83 wrote:Nie nie dajcie dzisiaj Sylwi spokój, niech odpoczywa. Lonia ja Ci powiem ze jesli u mnie beta pozytyw, to ja objawów mam brak, miała wiecej ciążowych przy pms.
No tak! Sylwiaśta, Ty dzisiaj przytulasz! Myślimy o Tobie Skarbie!Angela B-D lubi tę wiadomość
-
Sylwiasta kochana to my dzis razem mamy ten piekny dzien ! Ja za 2,5h bede w ciazy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 11:45
triss, sylvuś, Inska, V., mysza89, Fedra, Karolina1111, iga 79, Asiula86, pragnaca dzidziusia, justa1234, sylwiaśta159, Sanna, Angela B-D, myszaaa, Selena, Eliz, pabelka88, elcia_aa, Mimi86, Mimbla, gosia81, shooa, Tosia 1981, Tosia 1981, Beata.D lubią tę wiadomość
I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
muszynka wrote:Sylwiasta kochana to my dzis razem mamy ten piekny dzien ! Ja za 2,5h bede w ciazy.
Muszynka! Ty też dzisiaj?! Muszę zacząć zapisywaćWypoczywaj Kochana i niech maluchy zostaną z Tobą na kolejne 9 miesięcy!
muszynka lubi tę wiadomość
-
Muszynka, Sylwiasta- powodzenia, to jest pewnie cudowne przezycie
Agi, Sanna- przeciez Wy jestescie w ciazy, beta to juz formalnosc
Lonia- daj spokoj z sikancami, ja juz sie tyle na ich temat nasluchalam... bardzo czesto nie wychodzą, lepiej zrobic bete i bedzie wszystko jasne!nie nakrecaj sie, niech sie tam spokojnie rozwija Twoje malenstwo
Mysl pozytywnie!!
Lonia, Inska, justa1234, Agi83, Sanna, Angela B-D, muszynka lubią tę wiadomość
-
muszynka wrote:Sylwiasta kochana to my dzis razem mamy ten piekny dzien ! Ja za 2,5h bede w ciazy.
Inska, Angela B-D, muszynka lubią tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka