IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Lonia wrote:Ja dziś 9 dpt ostatnia dawka estrofemu i encortonu, jutro tylko witaminki duphaston i luteina zostaje. Teraz zaczyna pobolewać mnie brzuch jak na @
obym nie dostała
Czesc
dziś 10 dpt
Lonia mi się skonczyl encorton i Pani Doktor przepisala mi jeszcze jedno opakowanie kazala brac do pozytywnego testu, ale opinii nt jest dużo
Wczoraj tez miałam wieczorem bole malpowe,
UZGODNIJMY ZE TO BÓLE PRZEPOWIADAJACE CIĄŻE !!! CIĄŻOWEmysza89, sylwiaśta159, Inska, gosia81, Fedra, Lonia, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
mysza89 wrote:to raczej tylko ucisk na pęcherz ...bo nie boli.nie piecze tylko uciska no i biegam co chwile ...
pie. ....telefon☺zawsze jak chce dać następną stronę, to przez przypadek klika "lubię "
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 10:19
23.02-transfer
23.04-transfer 3AA i 4AA
07.07- 3AB i 4AB
13.11-6AB -
nick nieaktualny
-
Sanna wrote:Czesc
dziś 10 dpt
Lonia mi się skonczyl encorton i Pani Doktor przepisala mi jeszcze jedno opakowanie kazala brac do pozytywnego testu, ale opinii nt jest dużo
UZGODNIJMY ZE TO BÓLE PRZEPOWIADAJACE CIĄŻE !!! CIĄŻOWE
Dziś mój 5dpt.
W nocy dostałam takich bóli (jak na okres), że aż wstałam po no-spę. I tak pobolewa nadal, plus piersi. Obyś miała rację, że to ciążowe Sanna!
Ja nawet nie wiem czy to możliwe, żeby okres przyszedł jeśli biorę Progesteron podskórnie co 12h, on chyba wysyła sygnał do przysadki, że okres ma nie przyjść, tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 10:42
-
Ja nie wiem
po prostu te bole mi o nim przypominają
Ale w naszym przypadku nie ma co myslec o małpie
Trzeba myśleć o groszkach!!!
Tak sobie powtarzam to jak mantrę
A w domu tylko wertujemy mebelkiwózki
auta:) a wszystko zależy od tego ile nas będzie
CUDOWNY CZAS (dopóki nie przyjdzie myśl "a jeśli się nie udało")
HuśtawkaInska, Nadira, Lonia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny najlepszą miałam niedzielę wtedy powiedziałam do mojego męża, że ja chyba muszę być w ciąży - płakałam przy byle okazji, jedno zdanie i płacz
jestem wrażliwa ale w niedziele miałam apogeum
Inska, Fedra, Nadira, Lonia, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
Sanna wrote:Ja nie wiem
po prostu te bole mi o nim przypominają
Ale w naszym przypadku nie ma co myslec o małpie
Trzeba myśleć o groszkach!!!
Tak sobie powtarzam to jak mantrę
A w domu tylko wertujemy mebelkiwózki
auta:) a wszystko zależy od tego ile nas będzie
CUDOWNY CZAS (dopóki nie przyjdzie myśl "a jeśli się nie udało")
Huśtawka
Jasne! Ja tez sobie powtarzam, że te bóle, to w związku z groszkami ścielącymi sobie łożeczko na kolejne 9 miesięcy, nie ma innej opcji!
Na dzień dzisiejszy jesteśmy w ciąży, jakby nie patrzeć. Przewertowałam nawet książkę Księga Ciąży w Empiku i to, co u nas teraz w macicy zachodzi, to mniej więcej trzeci tydzień naturalnej ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 10:42
Sanna, Agi83, Nadira, Lonia lubią tę wiadomość
-
Antonelka wrote:Na pewno jest tak jak piszesz...tylko jak pozbyc sie tego leku czy na pewno wszystko dobrze...
Mysle, ze to piekne i przyjemne uczucie gdy dzisius plywa brzuchu, brzuszek rosnie...tylko wiesz ja boje sie momentu, ze wszystko prysnie. Juz teraz zapowiadalo sie tak ladnie...
Ja żyłam od wizyty do wizyty od usg do usg od jednych do drugich badań...
Strach jest bo na każdym etapie cos moze sie wydarzyć ja np krwawiłam chyba w każdym trymestrze...
Ale jedno moge napisac tylko ten kto kocha naprawde ten sie boi bo mu zależy
A jak dziecko sie urodzi tez sie człowiek boi i bać sie bedzie do końca życia ale to juz inny strachInska, Asiula86, Nadira, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Sanna wrote:Agi Kochana jak tam ??
Nadira, Inska lubią tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Agi83 wrote:Normalnie! Tzn, byłam na becie, wynik będzie w czwartek, bo przecież jutro święto. No i w czwartek powtórzę
O nie!!! Oszalejemy tu do czwartku! Choć i tak wiemy, że jest super!Nadira, Agi83, Sanna, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
Nie no, żartuje
jestem posiadaczka tej magicznej karty, ktora daje możliwość sprawdzenia wyniku w internecie, wiec powinien być późnym popoludniem
Asiula86, iga 79, Fedra, Inska, justa1234, Asienka1184, Mimi86, Mimbla, shooa, Libra lubią tę wiadomość
-
Agi83 wrote:Nie no, żartuje
jestem posiadaczka tej magicznej karty, ktora daje możliwość sprawdzenia wyniku w internecie, wiec powinien być późnym popoludniem
A ja uwierzyłammiałam już nawet spytać o kolejnego sikanca
Sanna, Agi83, Fedra lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Agi83 wrote:Nie no, żartuje
Agi83 lubi tę wiadomość
23.02-transfer
23.04-transfer 3AA i 4AA
07.07- 3AB i 4AB
13.11-6AB -
Sanna wrote:Czesc
dziś 10 dpt
UZGODNIJMY ZE TO BÓLE PRZEPOWIADAJACE CIĄŻE !!! CIĄŻOWE -
Lonia, nie sugeruj sie tymi testami, bo ja w sob zrobiłam wieczorem i był pozytyw a w niedz rano ten sam test i był negatyw, wiec jak? Mówią ze należy robic z porannego moczu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 11:03