IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny
) dolaczam do ciezarowek
) obydwa moje 3 dniowe maluszki przetrwaly rozmrazanie, dostaly EmbryoGlue i jeden z nich naciecie otoczki
)
Muszynka!triss, Agi83, V., Karolina1111, veronica, Angela B-D, Inska, Anatolka, mysza89, Serducho, myszaaa, Marcia89, muszynka, Selena, justa1234, pabelka88, sylvuś, elcia_aa, Amelcia, Mimi86, La-mia, Mimbla, Anuszka, gosia81, Fedra, shooa, Tosia 1981, Konwalia, Asiula86, mia6, Beata.D, Libra lubią tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:Dziewczyny
) dolaczam do ciezarowek
) obydwa moje 3 dniowe maluszki przetrwaly rozmrazanie, dostaly EmbryoGlue i jeden z nich naciecie otoczki
)
Z racji że mamy podobny etap i klinikę czytam wszystko co piszesz. I trzymam kciuki bo jak Tobie się uda to liczę że mi też. Powiedz tylko czy sami zaproponowali embryoGlue i nacięcie w ramach programu czy to był extra zakup. -
nick nieaktualnyveronica wrote:sylwiaśta159 wrote:Dziewczyny
) dolaczam do ciezarowek
)
Z racji że mamy podobny etap i klinikę czytam wszystko co piszesz. I trzymam kciuki bo jak Tobie się uda to liczę że mi też. Powiedz tylko czy sami zaproponowali embryoGlue i nacięcie w ramach programu czy to był extra zakup.
(Nie) dziekuje Wam kochaneInska lubi tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:Dziewczyny
) dolaczam do ciezarowek
)
Muszynka!
powodznia ✊✊shooa lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
mysza89 wrote:widze ze ty masz ful wypas taki o jakim w invikcie można pomażyć ....
powodznia ✊✊Inska, sylwiaśta159, mysza89, Fedra lubią tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Sylwiaśta- Gratulacje, mamuśka!!
mozesz mi powiedziec co to jest to EmbrioGlue? w naszej klinice tez jest program wlasnie z tym, ale nie mam pojecia co to jest
jest spora rozbierznosc cenowa, bo "zwykle" in vitro jest juz od 7 000 a wlasnie z tym embrioglue 10 000... ale 2 procedury, czy jakos takWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 13:23
-
Powodzenia dziewczyny, trzymam kciuki non stop
Ja dziś zaczynam, mam nadzieję szybko do Was dołączyć, bo jakoś mi się strasznie dłuuużył ten cyklsylwiaśta159, muszynka, Angela B-D, Inska, Agi83, Sanna, mysza89, Mimbla, Fedra, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016 -
nick nieaktualnyTo prawda- dr M zgadza sie na wszystko, co moze zwiekszyc szanse
Serducho- bo nie bylo juz srodkow anpoza tym nie mamy dokumentacji leczenia 2 lata.
Marcia embryoglue kosztuje 350 zl wiec dobrze poczytaj ten cennij bo na pewno ta cena nie jest o tyle wyzsza tylko przez Embryoglue. Jest to taki "klej" ktory pomaga utrzymac sie w macicy i odzywia zarodek
Karolina-juz blizej niz dalej
Muszynka czekamy na Was i Agi na Twoja bete! Czuje, ze bedzie juz trzycyfrowa, skoro test mial taka gruba krecheWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 13:31
Agi83, Karolina1111, Inska, muszynka, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyV. wrote:Kciuki za wszystkie dzisiejsze transfery!
Sylwiaśta, a to nie tak, że trzeba mieć udokumentowany ROK? Zdaje się że tak podaje rządowa strona ivf.
"a) stwierdzenie gęstości plemników poniżej 3 mln/ml nasienia, w przypadku niepłodności trwającej dłużej niż 12 miesięcy,
b) stwierdzenie gęstości plemników 3-15 mln/ml nasienia, w przypadku niepłodności trwającej dłużej niż 24 miesiące,"Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 13:35
-
Dzieki:)
nie, nie to nie tylko z powodu embrioglue, tam sa 2 procedury, plus wizyty, no i te procedury dobieraja w zaleznosci od przypadku albo ICSI albo IMSI. Bo kazda z nich ma inna cene a tutaj oni dobieraja sami... generalnie to jest dla mnie czarna magia, jakos probuje sie w tym polapac ale jest ciezko
Sylwiaśta, to Twoj pierwszy raz? Jak sie czujesz, wiedząc juz tam u Ciebie ktos sobie robi mieszkanko??Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 13:41
-
nick nieaktualnyMarcia89 wrote:Dzieki:)
nie, nie to nie tylko z powodu embrioglue, tam sa 2 procedury, plus wizyty, no i te procedury dobieraja w zaleznosci od przypadku albo ICSI albo IMSI. Bo kazda z nich ma inna cene a tutaj oni dobieraja sami... generalnie to jest dla mnie czarna magia, jakos probuje sie w tym polapac ale jest ciezko
Sylwiaśta, to Twoj pierwszy raz? Jak sie czujesz, wiedząc juz tam u Ciebie ktos sobie robi mieszkanko??podchodze z dystansem, ale wielka nadzieja
wszystko przed Toba
Fistaszek wrote:Sylwiasta, wiesz, ze trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 13:46