IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Agi83 gratulacje
rozsyłaj teraz te fluidy ciążowe na forum,beta piękna a dupek w krwi nie wychodzi eiec moze być wyższy i na pewno jest progesteron ...
Anuszka baby zobaczyły kilku przystojniaków i dzieje sie a miałam takiego doła ....Anuszka, Agi83 lubią tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Dziewczyny, pocichutku dziękuje Wam za gratulacje. W czwartek powtórzę bete, no i w poniedziałek jeszcze raz bete i progesteron. Wiem właśnie ze było poruszone to ze dowcipny i dupek w badaniu nie wychodzą, i powtarzam sobie ze tez biorę ten estrofem i on moze ma tu tez na to wpływ? No i ze to jest sztuczny cykl? Kurczę nie wiem. Jak na razie to od wczoraj jest czysto, plamien żadnych nie ma wiec chyba jest ok. Objawów tez nie mam żadnych... Info dla tych, które oczekują
Marcia89, mysza89, Asiula86, justa1234, Inska, Lonia, Fedra, Kava lubią tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Edit. Zarazam Was wszystkie tak potwornie i strasznie! Zeby w tych Waszych kurnikach powstawały dorodne jaja, zeby koguty piały jak najgłośniej. I zeby każda z Was doczekała sie upragnionego pisklaczka, a najlepiej już i teraz! Niech Święta bedą na bogato w tym roku! &&&&&&&&&&&&&&
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 21:50
Marcia89, mysza89, renieczka, Antonelka, Sanna, Asiula86, sylwiaśta159, pabelka88, justa1234, Inska, freya, Tosia 1981, Mimi86, muszynka, shooa, Angela B-D, Lonia, Fedra, Beata.D, Libra, Mimbla, BISCA lubią tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Agi, przestalas plamić po dołożeniu duphastonu, więc nie stresuj się. Ja badalam prg po 7 dniach brania utrogestanu dopochwowo i miałam niewiele wyższy, a nie plamilam ani razu (odpukać). Z tym, że ja od razu miałam utro + Dupek. Estradiol zupełnie niepotrzebnie robiłaś.
&& za przyrost.Agi83, mysza89 lubią tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Agi, przestalas plamić po dołożeniu duphastonu, więc nie stresuj się. Ja badalam prg po 7 dniach brania utrogestanu dopochwowo i miałam niewiele wyższy, a nie plamilam ani razu (odpukać). Z tym, że ja od razu miałam utro + Dupek. Estradiol zupełnie niepotrzebnie robiłaś.
&& za przyrost.W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Antonelka wrote:Justa a u Ciebie to juz jakies dwa tygodnie zostaly do powitania coreczki? Czyli szansa na wspolne Mikolajki
:-)no ale poczekamy zobaczymy
sylwiaśta159, pragnaca dzidziusia, Agi83, iga 79, mysza89, Fedra lubią tę wiadomość
-
justa1234 wrote:Dziś mieliśmy wizytę i być może że akcja rozpocznie się wczesniej przed terminem
:-)no ale poczekamy zobaczymy
Ooooo la la...ale chyba dla Dziecka to juz bezpieczny czas?justa1234 lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Jak się naoglądałam tych przystojniakow to mnie takie grzeszne myśli naszły a tu dupa blada, mogę się obejść smakiem. Ja zapomniałam jak to się robi.
Agi gratuluję mamusiu, rośnijcie zdrowo i koniecznie dbaj o siebieAgi83, mysza89, Takanijaka, Mimbla lubią tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
Dzień dobry moje Drogie
dzisiejsze sikańceproszę trzymajcie kciuki za piątkową bete
adult image host
Chwilo trwajAnatolka, Antonelka, renieczka, sylwiaśta159, Tosia 1981, Asienka1184, shooa, Asiula86, mysza89, Madzia82, justa1234, lipa, sylvuś, SzewskaPasja, Fedra, Moniaa, pabelka88, czarownica_tea, opu, Mimi86, V., Libra, Mimbla, gosia81, BISCA, mia6 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję Wam obu!!!
Kciuki za piękne przyrosty!!
Podczytuję regularnie mam prośbę napiszcie jakie u Was problemy bo w stopce nic nie ma, a jest Was tyle, że nie kojarzę.
Cieszę się bardzo dajecie mi nadziejeOligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
Dzień dobry Dziewczęta
Pytanie z innej beczki czy Was też obudzono na maraton "Gwiezdnych Wojen"?! od 6:30 mój mąż jest pod wpływem mocy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 08:05
Agi83, mysza89, justa1234, lipa, Fedra, Libra, triss lubią tę wiadomość
Angelius-Provita po kilku latach zmiana na InviMed 😁
Endometrioza III stopnia, niedrożność jajowodów, immunologia.
od 2014; 5 IMSI, ponad 15 transferów, 5 poronień.