IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sanna ale piękne krechy. Spokojnych 9 miesięcy:-)
Coś mi się wydaje, że teraz tutaj dziewczyny zaszalejecie. Że jedna za drugą będziecie pokazywały nam tu takie testy z dwoma kreseczkami. Życzę Wam tego z całego serca.
A żeby to wszystko się spełniło przesyłam wiruski ciążowe:-)Inska, Sanna, sylwiaśta159, Asiula86, mysza89, Fedra, Konwalia, Libra lubią tę wiadomość
-
Madzia82 wrote:Sanna ale piękne krechy. Spokojnych 9 miesięcy:-)
Coś mi się wydaje, że teraz tutaj dziewczyny zaszalejecie. Że jedna za drugą będziecie pokazywały nam tu takie testy z dwoma kreseczkami. Życzę Wam tego z całego serca.
A żeby to wszystko się spełniło przesyłam wiruski ciążowe:-)
Ślij Madziu, ślij!mysza89 lubi tę wiadomość
-
Sanna wrote:Dzień dobry moje Drogie
dzisiejsze sikańceproszę trzymajcie kciuki za piątkową bete
adult image host
Chwilo trwajza betkę ✊✊✊✊✊
Sanna, Inska lubią tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:Najpierw jeszcze Mysza i Inska musza sie pochwalic, potem moze Tilka nam sie pochwali i dopiero potem ja
Ja mojemu mowie, ze maluchy i mama sa glodne, to na pol spiaco sie zerwal z lozka i robi mi grzaneczki z serem
jak będę miała czym to się pochwalęInska, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość
Obustronna niedrożność, endometrioza, PCOS, teratozoospermia
01.04.2015 - I IVF punkcja 03.04.2015 transfer 4A06.05.2015 transfer 4BB
18.09.2015 II IVF punkcja 10.11.2015 transfer 2x 4AA 7dpt 161,1 9dpt 610,80 13dpt 4442,00 mIU/ml -
Sanna wrote:Dzień dobry moje Drogie
dzisiejsze sikańceproszę trzymajcie kciuki za piątkową bete
adult image host
Chwilo trwaj -
nick nieaktualny
-
Sanna wrote:Elcia to jest troszkę jeszcze szok
Opu klinika Bocian Warszawa punkcja i transfer Bialystoksuper
Lonia głowa do góry ja mam tak samoteraz tez sie boje
Życze Ci betki pięknejLonia lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Lonia Żabo, nie trać proszę jeszcze nadziei, dopóki nie będziesz miała wyników bety, nie smuć się...Może wszystko ciut wolniej przebiega niż u Agi czy Sanny...
Ja tam dalej trzymam kciuki za CiebieLonia, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
Agi83 wrote:Dziewczyny, pocichutku dziękuje Wam za gratulacje. W czwartek powtórzę bete, no i w poniedziałek jeszcze raz bete i progesteron. Wiem właśnie ze było poruszone to ze dowcipny i dupek w badaniu nie wychodzą, i powtarzam sobie ze tez biorę ten estrofem i on moze ma tu tez na to wpływ? No i ze to jest sztuczny cykl? Kurczę nie wiem. Jak na razie to od wczoraj jest czysto, plamien żadnych nie ma wiec chyba jest ok. Objawów tez nie mam żadnych... Info dla tych, które oczekują
Jesli miałaś podane dwa zarodki mogło sie stać tak ze został jeden i to był objaw tego krwawienia choc wiadomo zycze bliźniaków :*
Co do progesteronu wynik faktycznie bardzo niski dupek nie wychodzi w badaniach nie wiem jak jest z tym Twoim drugim lekiem czy jego wartość wychodzi w badaniach czy nie...
Trzymam mocno kciuki i najwazniejsze ze juz nic nie leci...Inska, sylwiaśta159, Agi83 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyCzyli co, powtarzamy niedawno trwającą tu dobrą passę, gdzie przybywał groszek za groszkiem?
Teraz i JA się załapię, trzymam Triss za słowo, że to TEN czasmysza89, Antonelka, triss, Inska, pragnaca dzidziusia, Asiula86, Fedra, Sanna, Anuszka, elcia_aa, muszynka, sylvuś, Mimi86, Agi83, justa1234, Beata.D, Libra, Mimbla, gosia81 lubią tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:Czyli co, powtarzamy niedawno trwającą tu dobrą passę, gdzie przybywał groszek za groszkiem?
Teraz i JA się załapię, trzymam Triss za słowo, że to TEN czas
Super groszki, mam nadzieje, ze w pieknej kolejce jakis moj znalazla sie albo dwabo jesli bede miala szanse to wezme dwa
A jak na razie u mnie rozkreca sie @ - z czego w mojej sytuacji ciesze sie - a jutro kolejna weryfikacja spadku bety i wizyta kontrolna.sylwiaśta159, Inska, Asiula86, Fedra, mysza89, Libra, Mimbla lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualny