IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni my też byśmy chyba kolo 1 grudnia startowali ze stymulacja, wcześniej sam gonapeptyl. ja idę długim protokołem dlatego się martwię. 17.11 będę już wszystko wiedzieć
sylwiaśta159, Reni555 lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
elcia_aa wrote:Sylwiaśta ale Ci fajnie
masz zwolnienie na zagnieżdżenie ?
(wysyłam Ci zaproszenie ok ? chcę coś spytać
)
Chyba muszę spróbować tych kulek rumowych! ale boję się, że się uzależnię tak jak od rogalików z czekoladą z Herta (w Poznaniu ich nie ma((( - ubolewam)
Ja byłam dzisiaj u mojego doktorka, więc od jutra estrofem i jakies plastry też z estradiolem, nie mam pojęcia czemu mam dwa różne estradiolePoza tym moja torbiel ma znowu 3,7 cm!
Czy w razie draaki ja się nadam na następną stymulacje ?
zapomniałam spytać
Mozna sie stymulowac przy torbielach ?
Zastanawia mnie to bo tez mam endomende i w razie jak by sie torbiel pojawila to mozna podchodzic do invitro ? Obawiam sie ze nieendometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
nick nieaktualny
-
Lonia wrote:Idzie zwariować, bardzo się cieszę na dzisiejsze poranne wieści, ale sama mam tak okrutnego doła, że płaczę od rana bo jestem pewna, że mój transfer się nie udał. Na codzień jestem bardzo silna psychicznie osoba ale chyba te hormony mnie powalaja, dziś nie umiem się pozbierać. W piatek beta.
Lonia, Lonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarcia89 wrote:A mi zostało 6 dni do wizyty i dowiem sie co i jak... jaki protokół, ile nas to bedzie kosztowalo, jakie jeszcze badania przed nami... Wizyta 17.11... Myslicie, ze maz jeszcze bedzie musial cos badac??
Reni555 wrote:no to pójdziemy razem
jak nie uda nam się ten cykl i inseminacja)
Reni555 lubi tę wiadomość
-
co do transferu mielismy imsi do decyzji embriologa naciecie otoczki a jak zapytalam o embryoglue to embriolog powiedzial ze wg niego to troszke chwyt marketingowy ale powiem ze jesli by sie nie udalo to i embryoglue bym chciala zastosowac poprostu wszystko by zwiekszyc szanse
-
nick nieaktualnyopu wrote:mnie to bardzo ciekawi - naciecie otoczki i klej.... Czy mozna od razu zazyczyc sobie np. klej zeby zwiekszyc szanse powodzenia ?
Jaki to jest koszt w ogole ? Embrioglue i naciecia otoczki ?
ale nie kumam o co z tym klejem chodzi
nacięcie i cała reszta to tak, ale klej (?) -
Kalia strasznie mnie wstrzasnelo to co napisałaś. Pomodle się za Twoją kuzynke. Proszę informuj nas jak ona się czuje i maleństwo.
Marcia89 też się naczytalam, że statystyki ivf dla idiopatycznej są niezbyt korzystne. I co? Kwalifikowalismy się jako idiopatyczna, mąż ma słabą morfologie. Udało się za pierwszym razem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 20:56
Reni555, sylwiaśta159, Fedra, Inska lubią tę wiadomość
-
Mamy zrobione 2x rozszerzone wyniki nasienia, przed i po kuracji antybiotykiem i witaminami. Ja mam wszystkie hormony, AMH, i oboje całą wirusologie. Moj S. byl tez u urologa, ma zrobione USG...
Konwalia-dzieki za ten wpis, kazdy taki dodaje mi wiecej wiaryGratulje (zapewne śliczej) Lilusi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 20:57
Reni555, Konwalia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Serducho wrote:Mozna sie stymulowac przy torbielach ?
Zastanawia mnie to bo tez mam endomende i w razie jak by sie torbiel pojawila to mozna podchodzic do invitro ? Obawiam sie ze nie
Można przy torbielach endometrialnych. Nie jedna z nas była. Warto poczytać wątek, tak zwyczajnie od początku.Beata.D lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarcia89 wrote:Mamy zrobione 2x rozszerzone wyniki nasienia, przed i po kuracji antybiotykiem i witaminami. Ja mam wszystkie hormony, AMH, i oboje całą wirusologie. Moj S. byl tez u urologa, ma zrobione USG...
Konwalia-dzieki za ten wpis, kazdy taki dodaje mi wiecej wiaryGratulje (zapewne śliczej) Lilusi
Reni555 wrote:śmiejcie się ze mnie
ale nie kumam o co z tym klejem chodzi
nacięcie i cała reszta to tak, ale klej (?)Reni555 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarcia89 wrote:Dzieki Sylwiaśta, wlasnie zerknelam w papiery, chlamydie tez robilismy... Co to czystość pochwy? Moze tez juz mialam a nie wiedzialam, ze to jest to
tzn infekcji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 21:05
-
nick nieaktualny