IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marcia89 wrote:Witajcie!!
Kalia- dołączam do modlitwy... bardzo mi przykro
Lonia, Sylwiaśta- trzymam kciuki, uda siejuz jestescie i tak bliżej niz dalej
Mimi, Opu- jaki jest u Was probem? jak długo sie staracie?
U mnie tez czynnik meski, czytalam, ze wlasnie przy czynniku meskim rzadko udaje sie pierwsze in vitro... Ech, u nas pewnie tez sie nie uda...bo przewaznie w tym temacie mamy pod gorkeMarcia89 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Serducho wrote:Mozna sie stymulowac przy torbielach ?
Zastanawia mnie to bo tez mam endomende i w razie jak by sie torbiel pojawila to mozna podchodzic do invitro ? Obawiam sie ze nie
Edit ale ja nie mam endomendy jak ja nazywacie a najpoważniejsza jaka miałam to torbiel krwotoczna...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 21:21
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra- dzieki!! staram sie zachowywac zimna krew... ale juz tak duzo przeszlismy, tyle wspolnie wylanych lez... wierze w to, ze kiedys sie uda...
Dziewczyny a czy te leki do stymulacji mozna kupic w aptece? jak to w ogole jest? Moze polecacie jakies apteki we Wrocławiu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 21:22
-
Marcia89 wrote:Fedra- dzieki!! staram sie zachowywac zimna krew... ale juz tak duzo przeszlismy, tyle wspolnie wylanych lez... wierze w to, ze kiedys sie uda...
Tylko jesli czytasz cos w necie to pamiętaj każdy przypadek jest inny a po drugie to co czytasz dzieł na dwa a nawet na czteryMarcia89 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Jak mi sie torbiele pojawiały to musieli mi sie ich pozbyć z nimi procedury nie chcieli zaczynać...
Ale trzeba rozróżnić jak to torbiel ... Już wczoraj pisałam że byłam stymulowana z torbielą endo i to w niczym nie przeszkadzało a teraz nie chcą zrobić mi krio z torbielą po niepękniętym pęcherzyku. -
Anuszka wrote:Ale trzeba rozróżnić jak to torbiel ... Już wczoraj pisałam że byłam stymulowana z torbielą endo i to w niczym nie przeszkadzało a teraz nie chcą zrobić mi krio z torbielą po niepękniętym pęcherzyku.
Anuszka lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Marcia nie wiem jak jest z lekami do stymulacji ja dostawałam w klinice ale z tego co koleżanka mówiła prosiła o receptę i wykupywali w aptece mi kiedyś gin tłumaczył ze Oni preferują leki od nich bo przynajmniej maja pewność jak sa przechowywane..
Inska lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Marcia nie wiem jak jest z lekami do stymulacji ja dostawałam w klinice ale z tego co koleżanka mówiła prosiła o receptę i wykupywali w aptece mi kiedyś gin tłumaczył ze Oni preferują leki od nich bo przynajmniej maja pewność jak sa przechowywane..
Dziekuje:) to wszystko jest dla mnie takie nowe, ze pewnie zadaje glupie pytaniaFedra lubi tę wiadomość
-
Marcia89 wrote:Dziekuje:) to wszystko jest dla mnie takie nowe, ze pewnie zadaje glupie pytania
Marcia89 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:Ja widziałam cały czas monitor z USG i widziałam jakieś kropeczki, ale było ich kilka więc to raczej nie one
nie umiałam nic wypatrzeć i rozróżnić, że to mogłyby być one
sylwiaśta159, Fedra, Konwalia lubią tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:Czyli co, powtarzamy niedawno trwającą tu dobrą passę, gdzie przybywał groszek za groszkiem?
Teraz i JA się załapię, trzymam Triss za słowo, że to TEN czasmogę ustawić się w kolejkę,będę czekała nawet do stycznia,chyba że zdarzy się jakiś inny cud:-)
Dobrej nocki Wszystkim.
sylwiaśta159, Fedra lubią tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Marcia89 wrote:Fedra- dzieki!! staram sie zachowywac zimna krew... ale juz tak duzo przeszlismy, tyle wspolnie wylanych lez... wierze w to, ze kiedys sie uda...
Dziewczyny a czy te leki do stymulacji mozna kupic w aptece? jak to w ogole jest? Moze polecacie jakies apteki we Wrocławiu?
Ja kupowalam wszystkie leki we Wrocku na ul Grabiszynskiej 218. Do gory w budynku jest Invicta, a na dole po drugiej stronie budynku jest apteka Wanilla. Tam wszystko dostaniesz.Marcia89, Fedra lubią tę wiadomość
Czekamy na Mikołaja ❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:te kropeczki to bąbelki powietrza - znaczniki, znajdują się przed i za zarodkiem, by lekarz wiedział, że okruszek z cewnika został umieszczony w macicy. Samego okruszka na usg nie widać. Później cewnik jeszcze pod mikroskopem sprawdza embriolog
)
-
Reni tak sobie sama liczę ze zaczniemy 1 grudnia, ale jak każe mi brać gonapeptyl np 14 dni a nie 10 to wiadomo puregon i menopur dojdzie później, dlatego czekam jak na szpilkach na wizytę bo już wszystko będę wiedziała.
Marcia ja też mam 17.11 wizytę
Ja kupowałam leki w aptece w klinice.myszaaa lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306