IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwiaśta159 wrote:Racja
ale tak mysle nawet jak sie pogorszy to i tak jestesmy nastawieni na in vitro... a moze sie polepszy... poza tym glownie nam chodzi o przyszlosc, zeby nie bylo gorzej, a bedzie jak nie zoperujemy...
Dlatego pewnie my też się zdecydujemy, ale w pierwotnym planie było, że dopiero po pierwszym dziecku. Zobaczymy.3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
sylwiaśta159 wrote:Racja
ale tak mysle nawet jak sie pogorszy to i tak jestesmy nastawieni na in vitro... a moze sie polepszy... poza tym glownie nam chodzi o przyszlosc, zeby nie bylo gorzej, a bedzie jak nie zoperujemy...
sylwiaśta159, Fedra lubią tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Moniaa wrote:Anatolko a ona ma termin na luty? I bliźniaki chyba,
Na pewno nie. MalaMi83 to MalaMi w niebieskiej sukience w avatarze i jest już na wylocie albo już urodziła i dlatego się nie odzywa. Mam nadzieję, że ze szczęścia i zalataniaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 14:36
shooa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dzis mam 11dc i endometrium niecałe 7mm. Jestem na estrofemie 2x1 i jakiś plastrach estrogenowych. Za tydzien transfer, a od poniedziałku progesteron. Jestem zalamana grubością endometrium
Bez leków zawsze mialam lepsze. A rosnąć bedzie jeszcze tylko 2 dni, no bo skoro od poniedziałku progesteron, to przstanie rosnąć prawda?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygodaweri wrote:Dziewczyny dzis mam 11dc i endometrium niecałe 7mm. Jestem na estrofemie 2x1 i jakiś plastrach estrogenowych. Za tydzien transfer, a od poniedziałku progesteron. Jestem zalamana grubością endometrium
Bez leków zawsze mialam lepsze. A rosnąć bedzie jeszcze tylko 2 dni, no bo skoro od poniedziałku progesteron, to przstanie rosnąć prawda?
-
nick nieaktualnyWiesz co myślę że może podgonic,bo nie raz tak miałam że endo było takie sobie,a za dwa dni już odpowiednie. Ale wtedy to migdały jadlam na potęgę i winko wytrawne czerwone że dwa kieliszki. Sprobuj nie zaszkodzi a może pomoc.
godaweri lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygodaweri wrote:No muszę, ale czy w 2 dni podgoni? Nie sądzę
A jak zacznę progesteron w poniedziałek, to juz chyba nie bedzie rosnąć nie?
Anatolka, orientujesz sie moze czy jak dostane skierowanie na histero to moge ja na fundusz zrobic w provicie? Jak teraz nie wyjdzie to chcialabym zrobic i z miesiac- dwa odpoczac przed nastepnym transferemWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 15:53
-
Dziewczyny...nie wytrzymałam. Nadeszła pora lunchu, a że w piątki pracuję w domu, to chwyciłam test i poszłam do łazienki.
Stiwerdziłam, że jak nie wyjdzie, to zgonię na popołudniowy mocz i 8dpt....ale wyszło, a właściwie wyszły dwie kreseczki, jedna słabsza, ale jest! Boże niech to będzie to!
Zdjęcie: http://pho.to/9sFxM
Anatolka, godaweri, sylwiaśta159, Agi83, lipa, Moniaa, mysza89, Libra, Fedra, Beata.D, Mimi86, Karolina1111, Kava, Madzia82, iga 79, Konwalia, Sanna, Tosia 1981, Kalia, gosia81, Takanijaka, czarownica_tea, muszynka, justa1234, sisi, shooa, Piggy, mia6, triss, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInska wrote:Dziewczyny...nie wytrzymałam. Nadeszła pora lunchu, a że w piątki pracuję w domu, to chwyciłam test i poszłam do łazienki.
Stiwerdziłam, że jak nie wyjdzie, to zgonię na popołudniowy mocz i 8dpt....ale wyszło, a właściwie wyszły dwie kreseczki, jedna słabsza, ale jest! Boże niech to będzie to!
Zdjęcie: http://pho.to/9sFxMInska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny