IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Inska wrote:Dziewczyny...nie wytrzymałam. Nadeszła pora lunchu, a że w piątki pracuję w domu, to chwyciłam test i poszłam do łazienki.
Stiwerdziłam, że jak nie wyjdzie, to zgonię na popołudniowy mocz i 8dpt....ale wyszło, a właściwie wyszły dwie kreseczki, jedna słabsza, ale jest! Boże niech to będzie to!
Zdjęcie: http://pho.to/9sFxM
inska tak bardzo bardzo gratuluję :*Inska lubi tę wiadomość
-
Inska wrote:Dziewczyny...nie wytrzymałam. Nadeszła pora lunchu, a że w piątki pracuję w domu, to chwyciłam test i poszłam do łazienki.
Stiwerdziłam, że jak nie wyjdzie, to zgonię na popołudniowy mocz i 8dpt....ale wyszło, a właściwie wyszły dwie kreseczki, jedna słabsza, ale jest! Boże niech to będzie to!
A więc ja mówię CHWILO TRWAJ! ♡ gratulejszyn kochana :*
Czyli jednak święta będą obfite ciężarówkami z naszego forum
mysza89, Inska, Mimi86, gosia81 lubią tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
Zdjęcie: http://pho.to/9sFxMpięknie
Inska lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Dzięki dziewczyny! Czyli ten piątek 13ego ostatecznie nie taki zły!
Lonia Skarbie, tak strasznie mi przykro. Aż mi źle, że tak się moja nowina zbiegła z Twoją. Ściskam Cię bardzo mocno!sylwiaśta159, Lonia, pragnaca dzidziusia, gosia81, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:to kto teraz w kolejce po groszka? Myysza?
Mysza no i Ty
Także radzę już się oswoić z tą myśląmysza89, sylwiaśta159, Fedra, Inska lubią tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
sylwiaśta159 wrote:to kto teraz w kolejce po groszka? Myysza?
Eliz ja juz sie oswoiłam tak bym chciała śliczną bete
Lonia przykro miWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 16:43
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Inska...balony, konfetii, tort i babelki dla Ciebie.
Wszystkiego dobrego dla WasAnatolka, Inska lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
A ja Dziewczyny podjelam decyzje, ze jesli bedzie konieczna operacja to zrobia ja prywatnienw inviccie. Niestety laparoskopii nie robia na NFZ wiec musze zaplacic. Koszt nie jest maly ale nie wiem dlaczego mam jaka traume po pierwszej operacji. Mimo,ze mialam dobra opieke w szpitalu przed zabiegiem i bylam operowana prze dobrego lekarza to niestety w pamieci pozostaly gorsze chwile po operacji....niestety ja niezbyt dobrze znosze gleboka narkoze i trudne bylo dla mnie, ze nie mialam zadnej pomocy...lezalam i wymiotowalam..tylko salowa mi rzucila jakas lignine ....jaki wstyd byl dla mnie lekarz rano widzial te brudne chusteczki na łożku...
Moze bedziecie sie smiac i pomyslicie, ze prozna jestem ale skoro mam przechodzic trudne dla mnie chwile to chociaz niech mam zapewniona indywidualna opieke....
Trzymajcie kciuki zeby jednak beta zaczela ponownie spadac.7.03.2017 - Nina jest z nami