IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny. Ja trochę z innej beczki...Mam do was pytanie...wczoraj koleżanka napisała mi, że zobaczyła dwie kreski na teście. Dziś 36 dc.(cykle ma 27-30 dniowe) i zrobiła bete - wynik 247. Progesteron wynik 10 ng/ml. I TSH 3,11.
Nie była u lekarza jeszcze, dopiero po weekendzie będzie mogła pójść.
Chyba powinna luteinę jednak wziąć jak myślicie? Ja mam zapas to bym jej dała. Dawkę 2*100 wystarczy na razie? Tylko coś ona się zastanawia czy jak ma problem z nerkami to może luteine w tabletkach brać.
Denerwuje się dziewczyna strasznie. Mówi, że głowa ją boli. Trzy lata się starali i nie spodziewała się, że akurat teraz wynik będzie pozytywny...po jednymw tym cyklu.
BISCA, mysza89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPierwszy dla oczekującej Triss; Agi, mysza, kolejne groszki lecą dla Was
ktoo następny, koomu groszkaa?Tylko po jednym drogie Panie, po jednym!
Agnieszka_A., kassik, Tilka, Inska, Agi83, mysza89, justa1234, pabelka88, triss, Antonelka, Asiula86, shooa, Moniaa, iga 79, Fedra, Tosia 1981, gocha04, Libra, Beata.D lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tilkaaaaaaa!!! aaaaaa gratuluję!!! strsznie sie ciesze!! Jak pisalam, ze do konca roku polowa z nas bedzie w ciazy, to nie zartowalam!!!!
Sylwiasta, ja tez pieknie prosze o groszeczka
Agnieszka, nie wiem jak z luteiną ale wydaje mi sie, ze TSH tez ma za wysokie, ja mam hshimoto, wiec cos tam wiem na ten temat.Idealny wynik dla staraczki i kobiety w ciazy to ponizej 1.00... a jak z Ft3, ft4??sylwiaśta159, Tilka, Libra lubią tę wiadomość
-
Marcia89 wrote:Tilkaaaaaaa!!! aaaaaa gratuluję!!! strsznie sie ciesze!! Jak pisalam, ze do konca roku polowa z nas bedzie w ciazy, to nie zartowalam!!!!
Agnieszka, nie wiem jak z luteiną ale wydaje mi sie, ze TSH tez ma za wysokie, ja mam hshimoto, wiec cos tam wiem na ten temat.Idealny wynik dla staraczki i kobiety w ciazy to ponizej 1.00... a jak z Ft3, ft4??
No właśnie jest wysokie, ale to już musi z endo konsultować. Jeśli chodzi o wynik ft3 i ft4 to nie wiem jakie ma. Teraz na pewno nie robiła. -
sylwiaśta159 wrote:Pierwszy dla oczekującej Triss; Agi, mysza, kolejne groszki lecą dla Was
ktoo następny, koomu groszkaa?Tylko po jednym drogie Panie, po jednym!
sylwiaśta159, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypabelka88 wrote:Ja poproszę!Agnieszka_A. wrote:Ja też ja teżMarcia89 wrote:Tilkaaaaaaa!!! aaaaaa gratuluję!!! strsznie sie ciesze!! Jak pisalam, ze do konca roku polowa z nas bedzie w ciazy, to nie zartowalam!!!!
Agnieszka, nie wiem jak z luteiną ale wydaje mi sie, ze TSH tez ma za wysokie, ja mam hshimoto, wiec cos tam wiem na ten temat.Idealny wynik dla staraczki i kobiety w ciazy to ponizej 1.00... a jak z Ft3, ft4??
proszę się częstować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 21:16
-
zapominajka wrote:Antonelka. Jak u Ciebie?
Jutro o 7:00 rano juz zabieraja mnie na sale i bedziemy walczyc. Pan anestezjolog przemila....powiedziala, ze troszke dluzej mnie potrzymaja na sali pooperacyjnej ze wzgledu na to, ze wymiotuje po znieczuleniu...powiedziala, ze tam bede miala dobra opieke wiec ktos nade mna czuwa
Ja jestem pod duzym wrazeniem tego szpitala i promowania in vitro - jest tutaj duzo mlodych lekarzy na stażu bo to szpital kliniczny - fajnie, ze rozwija sie pokolenie lekarzy, ktorzy rozumieja jak duzy jest problem z nieplodnoscia.
sylwiaśta159, Agnieszka_A., triss, Agi83, Asiula86, Requiem, mia6, gosia81, Kava, Fedra, pragnaca dzidziusia, Mimi86, mysza89, Tosia 1981, Inska, Libra, V. lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Antonelka wrote:Jutro o 7:00 rano juz zabieraja mnie na sale i bedziemy walczyc. Pan anestezjolog przemila....powiedziala, ze troszke dluzej mnie potrzymaja na sali pooperacyjnej ze wzgledu na to, ze wymiotuje po znieczuleniu...powiedziala, ze tam bede miala dobra opieke wiec ktos nade mna czuwa
Ja jestem pod duzym wrazeniem tego szpitala i promowania in vitro - jest tutaj duzo mlodych lekarzy na stażu bo to szpital kliniczny - fajnie, ze rozwija sie pokolenie lekarzy, ktorzy rozumieja jak duzy jest problem z nieplodnoscia.
Będę jutro od rana trzymać kciuki. Będzie dobrze. Musi być.sylwiaśta159, Antonelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanie. Moze jestescie zorientowane i przepraszam, niestety nie zadalam sobie trudu zeby poszukac info na watku
Jak to jest z invitro nfz po 2 poronieniach ciaze natur.? Dyskwalifikuja od razu? I jeszcze pytanko jaki jest koszt prywatnego invitro? Rozumiem ze zalezy od lekow itp. Ale tak mniej wiecej.
Antonelka lubi tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:Nie dawno wstawilam tu mame pucujaca groszki pieknie idace do nas w rzadku
tak samo pieknie widocznie do nas teraz przychodza na pucowanko
wiec kooomu groszka, koomu groszka??
Jaaaa chce !!!
Shooa, dziekuje za odpowiedz o torbielach.
Ale mam nadzieje ze mam zwykla cyste i wchlonie sie po okresieendometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤