IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Walcząca wrote:Pabelka musisz mieć również FSH (robi się je w 2-3dc). Ja mam AMH 0,72 i tez mam zrobić FSH bo jak będzie powyżej 15 to niestety do in vitro nie będziemy podchodzić w tym cyklu (trudniej o pozytywne efekty stymulacji). Chociaz i tak na chwilę obecną czekam na wyniki różyczki, która o wszystkim zadecyduje.
Mimbla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W sobote była u gina to powiedział, że dziś beta ok 1000 powinna być. Co do pgr to powiedział, że oni nie zalecają badania jego poziomu na tym etapie...nawet przy ivf nie zalecają jego zdaniem. I nie dał jej luteiny.
Na usg kazał za 2 tyg przyjść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 20:59
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka_A. wrote:W sobote była u gina to powiedział, że dziś beta ok 1000 powinna być. Co do pgr to powiedział, że oni nie zalecają badania jego poziomu na tym etapie...nawet przy ivf nie zalecają jego zdaniem. I nie dał jej luteiny.
Na usg kazał za 2 tyg przyjść.Agnieszka_A., mysza89, Mimbla lubią tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:no nie zalecają OK... ale luteine mógłby jej dać... a nie może iść do innego lekarza?
właśnie jej mówiłam żeby poszła. Może umówi się w tym tyg. Ja jej powiedziałam, że mogę jej luteinę dać w razie czego, ale ona bez przypisu lekarza nie chce brać. Więc nic na siłę. -
nick nieaktualnySylwiaśta, Tilka i Veronica gratuluję ładnych wyników bety
Kurcze macie takie tempo pisania, że jeden dzień nie mając dostępu do kompa miałam sporo czytania
Opu trzymam kciuki za silne zarodki
Zapominajka ja też miałam 150-tkę menopuru, ale mam od dziś zwiększoną na 225, bo jakiegoś urodzaju jednak nie byłow piątek kolejne USG i jeśli wszystko dobrze pójdzie to w niedzielę punkcja.
Acha no i endo 7,5 cm lekarz mówi że ładnie, a co Wy na to koleżanki-profesorki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 21:09
pragnaca dzidziusia, veronica, zapominajka, mysza89, ComeToMeBaby, Fedra, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina1111 wrote:Dzięki dziewczyny, to chyba też się zdecyduje. Sylwia i rzeczywiście 3 godziny to trwało?
dopiero potem przykręcają tempo
Agnieszka_A. wrote:właśnie jej mówiłam żeby poszła. Może umówi się w tym tyg. Ja jej powiedziałam, że mogę jej luteinę dać w razie czego, ale ona bez przypisu lekarza nie chce brać. Więc nic na siłę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 21:19
-
Ponawiam pytanie - Moje drogie, czekam na @ żeby zacząć się kłuć i franca nie przychodzi. Biorę Orgametril i lekarz kazał mi go brać do @. Czy ona przyjdzie w czasie brania tabsow, czy muszę odstawić żeby przyszła? Może któraś z Was miała jakieś doświadczenia z tym lekiem. Z góry dzięki za info.
-
nick nieaktualnyJulita76 wrote:Sylwiaśta, Tilka i Veronica gratuluję ładnych wyników bety
Kurcze macie takie tempo pisania, że jeden dzień nie mając dostępu do kompa miałam sporo czytania
Opu trzymam kciuki za silne zarodki
Zapominajka ja też miałam 150-tkę menopuru, ale mam od dziś zwiększoną na 225, bo jakiegoś urodzaju jednak nie byłow piątek kolejne USG i jeśli wszystko dobrze pójdzie to w niedzielę punkcja.
Acha no i endo 7,5 cm lekarz mówi że ładnie, a co Wy na to koleżanki-profesorki -
nick nieaktualnyKalia wrote:Ponawiam pytanie - Moje drogie, czekam na @ żeby zacząć się kłuć i franca nie przychodzi. Biorę Orgametril i lekarz kazał mi go brać do @. Czy ona przyjdzie w czasie brania tabsow, czy muszę odstawić żeby przyszła? Może któraś z Was miała jakieś doświadczenia z tym lekiem. Z góry dzięki za info.
-
Ja też miałam intralipid nie chcę tu robić reklamy ale się udało. Intralipid schodzi nawet dłużej niż 3 h można sobie regulować "kapanie" mnie ręka bolała i chyba byłam ok 5 h. Patent jaki opracowałyśmy z innymi pacjentkami to masowanie żyły/przedramienia. Inralipid to jest takie gęste mleko więc nie idzie jak sama woda. Zresztą dziewczyna z którą byłam na sali mówiła że lepiej jak schodzi wolno no to ja się stosowała do tych rad. A inna mówiła że ten cały intralipid to grosze normalnie kosztuje a kliniki zdzierają po kilka stów. Pytałam koleżankę która pracuje w pogotowiu (jest ratownikiem) i niestety nie może recepty załatwić bo chyba na takie zwykłe kupić nie można. Nie jest chyba tak łatwo dostępny, ale może jakieś znajomości macie to się popytajcie jak to zdobyć.
Karolina1111 lubi tę wiadomość
-
shooa wrote:Kurcze Mysza to mi teraz newsa sprzedalas..to moze lepiej jednak do dr J pojde jak ona jest "anty" na transfer dwoch zarodkow. On mi to sam zaproponowal dwa razy a nie chce sie tak szprycowac estrofemem przy tej endofrancy.mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualny