IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Tilka wrote:dziewczyny czy ja jestem dziwnym przypadkiem czy beta w 13dpt na poziomie 4442,00 mIU/ml jest normalna? z jednej strony bardzo się cieszę ale z drugiej trochę się martwię....Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
WIem, że trochę można krwawić po punkcji. Ja nie krwawiłam ani po pierwszej, ani drugiej... ale zawsze każą mi włożyć podpaskę w razie krwawienia. Może to nawet nie z macicy a szyjki podrażnionej. Jeśli się niepokoisz to zadzwon do nich.Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOpu absolutnie nie chce Cie straszyc ale takie objawy jak piszesz mialam nie po punkcji tylko jak zlapalo mnie mega ostre zapalenie pecherza. Tez wygladalo jakbym sikala krwia. Nie moglam sie prawie wyprostowac.
Jak Ci nie przejdzie to idz do lekarza, bo punkcja to jednak zabieg i moga sie zdarzyc jakies powiklania, lekarz moze np jakos delikatnie podraznic pecherz moczowy. Zwroc uwage co sie dzieje - plamienie po punkcji jest w normie, sikanie krwia - nie.
-
nick nieaktualny
-
Antonelka jak się czujesz???
shooa kiedy wizyta ?
opu ja po punkcji też plamiłam ale lekko może skontaktuj sie z ginem ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 17:29
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
elcia trzymam kciuki zeby bobasek zostal z tobą na Zawsze
Sylwia super przyrostpieknie , tilka no Ty juz pojechalas po bandzie z tą beta
opu mam nadzieje ze tam wsyztsko jest ok, moze taki twoj urok ja np plamie po zwyklej cytologii wiec ciekawe co u mnie bedzie po punkcji, jednkaże jesli nic nie przechodzi to dzwon do kliniki nie ma coo.. A wiesz jaki lekarz ci robil punkcje?
Wiecie co moj mąż mnie dzis zaskoczyl , sciemnil ze jedzie pomoc tacie przy wymianie opon a tak naprawde pojechal kupic mi ekspres cisnieniowy do kawypowiedzial ze to dlatego z musze tyle przejsc (laparoskopia teraz ivf do tego wie jak ja boje sie igieł) no aż mi sie plakać zachciało
ps. jutro rano o 5 pierwszy zastrzyk z gonapeptylu brrrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 17:45
Inska, Mimbla, Reni555, sylwiaśta159, ComeToMeBaby, Fedra lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualnyMimi86 wrote:elcia trzymam kciuki zeby bobasek zostal z tobą na Zawsze
Sylwia super przyrostpieknie , tilka no Ty juz pojechalas po bandzie z tą beta
opu mam nadzieje ze tam wsyztsko jest ok, moze taki twoj urok ja np plamie po zwyklej cytologii wiec ciekawe co u mnie bedzie po punkcji, jednkaże jesli nic nie przechodzi to dzwon do kliniki nie ma coo.. A wiesz jaki lekarz ci robil punkcje?
Wiecie co moj mąż mnie dzis zaskoczyl , sciemnil ze jedzie pomoc tacie przy wymianie opon a tak naprawde pojechal kupic mi ekspres cisnieniowy do kawypowiedzial ze to dlatego z musze tyle przejsc (laparoskopia teraz ivf do tego wie jak ja boje sie igieł) no aż mi sie plakać zachciało
ps. rano o 5 pierwszy zastrzyk z gonapeptylu brrrrr
Potem menopur masz brac?Mimi86 lubi tę wiadomość
-
juz poprawilam jutro rano biore pierwszy zastrzyk
tak potem po 9 dniach gonapeptylu mam brac dodatkowo menopur i puregon.
2 razy robilam sobie sama zastrzyk ovitrelle wiec mam nadzieje ze pojdzie tak samo, choc ja jestem panikara i jak tylko widze igle to sie juz trzese heheWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 17:47
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualnyMimi86 wrote:juz poprawilam jutro rano biore pierwszy zastrzyk
2 razy robilam sobie sama zastrzyk ovitrelle wiec mam nadzieje ze pojdzie tak samo, choc ja jestem panikara i jak tylko widze igle to sie juz trzese heheMimi86 lubi tę wiadomość
-
Mimi86 wrote:juz poprawilam jutro rano biore pierwszy zastrzyk
2 razy robilam sobie sama zastrzyk ovitrelle wiec mam nadzieje ze pojdzie tak samo, choc ja jestem panikara i jak tylko widze igle to sie juz trzese hehe
No to Mimi kciuki za start! Podziwiać Cię, ją się boje igieł i nie zrobilasm ani jednego zastrzyku sama. Wszystko z M. tak ustawialismy, żeby mogl to zrobić onMimi86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mysza89 wrote:Antonelka jak się czujesz???
shooa kiedy wizyta ?
opu ja po punkcji też plamiłam ale lekko może skontaktuj sie z ginem ...
Dziekuje Kochana ....coraz lepiej. Rany ladnie goja sie, brzuch juz coraz mniejszy wiec idzie wszystko ku normalnosci.
zapominajka, mysza89, Agi83, pragnaca dzidziusia, Fedra, Mimbla lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami