IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:Tilka, a konsultowalas sie z dr? Ja dzis jak bylam po recepty to dalam wyniki do spojrzenia i powiedzial ze jest bdb
Beta piekna, ogromna jak na ten czasjedno jest pewne- jeden dzieciaczek to to na pewno nie jest
wizytę mam dopiero o 17:45 więc już całkiem niedługo. zobaczymy co powie....Obustronna niedrożność, endometrioza, PCOS, teratozoospermia
01.04.2015 - I IVF punkcja 03.04.2015 transfer 4A06.05.2015 transfer 4BB
18.09.2015 II IVF punkcja 10.11.2015 transfer 2x 4AA 7dpt 161,1 9dpt 610,80 13dpt 4442,00 mIU/ml -
nick nieaktualnya krwawilas? dobrze ze podczas sikania nie boli mnie az tak w tej chwili wszystko na dole kluje. A ok teraz doczytalam.
Pobrali 9 oocytow. Ciekawe czy wszystkie dojrzaleWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 15:27
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
opu wrote:nie mowilam myslalam z to normalne, pojechalam do domu. Podczas wizyty w toalecie krew ... nie wiem czy do nich dzwonic czy co robic....I i II IVF Medart Poznań
III IVF NOVUM 5.01 transfer 2 groszków, 8dpt-30 11dpt-120, 35dpt mamy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:Opu mnie tez wszystko bolalo kilka dni chodzilam jak babcia. Lipa tez tak miala
mnie mowiono ze moge do 3 dni krwawic i to normalne. Ile jajek wyprodukowalas?
a krwawienie nie przeszkodzi w transferze ?
na wkladce krwi nie ma tak tylko jak sikalam to hmm czerwona woda - moze to nirmalne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 15:34
-
opu wrote:a krwawilas? dobrze ze podczas sikania nie boli mnie az tak w tej chwili wszystko na dole kluje. A ok teraz doczytalam.
Pobrali 9 oocytow. Ciekawe czy wszystkie dojrzale
ja tylko troche poplamiłam, nie krawiłam, ale ból przez 2 dni był potworny, każde wyjście do toalety to był koszmar. to pewnie kwestia indywidualna, no i tego jak cię lekarz poprzycinaale gdyby to silne krawienie nie przeszło do jutra, to pewnie bym na twoim miejscu dzwoniła do kliniki.
Requiem lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
opu wrote:nie mowilam myslalam z to normalne, pojechalam do domu. Podczas wizyty w toalecie krew ... nie wiem czy do nich dzwonic czy co robic....
Zadzwon jak martwisz sie. Zmierz tez sobie temperature. Musisz byc w formie jak bedziesz jechac po babelka.7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Chciałam zacytować lipę ze raczej jak Cie lekarz ponakłuwa...
Kwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
Grudzień 2015 IMSI brak mrozakow
Kwiecień 2016 ICSI transfer 2
Lipiec 2016 Crio 1 śnieżynkiKONIEC!
Chcesz rozśmieszyć Boga? Opowiedz mu o swoich planach... -
elcia_aa wrote:Zapominajka, ja też nie miałam inseminacji.
Veronica gratulacje, chyba nie musisz nigdzie dzwonić, my Ci tu wszystkie potwierdzimy że to ciążą !
Ja melduję, że już po krio. Tym razem z naciętą otoczką, zarodek po rozmrożeniu miał 7 komórek, ale pani embriolog powiedziała, że ruszył i już miał 8 jak mi go podawali. Dobrze, że tę otoczkę nacięli może się ostatnio nie mógł wygramolić. Poza tym mam pytanko do dziewczyn z komercyjnego. Czy poinformowali Was że crio jest dodatkowo płatne ? Bo ja dzisiaj mało nie padłam jak mi pani w rej sypnęła ile mam zapłacić. Byłam przekonana, że to już się liczy z tą całą procedurą, a niestety nikt mnie nie poinformował, że tak nie jest
Kochana ja placilam za crio...i niestety zalapalma sie na podwyzke...troszke ponad 5tys placilam....padlam a potem wkurzalam sie na forum Dziewczynom7.03.2017 - Nina jest z nami
-
zapominajka wrote:Nie... mi kazał menopur brac od 1 grudnia.... myslisz ze powinnam zadzwonić i sie dopytac?
Wiesz ja zle odczytałam Twoj wpis bo zrozumialam, ze od 1.12. jak wystapi @. Teraz dopiero przeczytalam ze zrozumieniem- ze od 1.12 ale warunkiem jest wystapienie @. No chyba, ze miala przyjsc pozniej to wtej sytuacji skonsultuj ale jesli idzie zgodnie z planem to nic nie mieszam
zapominajka lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Antonelka wrote:Kochana ja placilam za crio...i niestety zalapalma sie na podwyzke...troszke ponad 5tys placilam....padlam a potem wkurzalam sie na forum Dziewczynom
dobrze rozumiem? no ja jestem wkurzona,ale niech tam no już co zrobić, byle by się zadomowił groch
I i II IVF Medart Poznań
III IVF NOVUM 5.01 transfer 2 groszków, 8dpt-30 11dpt-120, 35dpt mamy
-
opu wrote:wiesz na wkladce nie ma krwi, tylko jak sikalam to poleciala... oni tam cos nacinaja
pierwsze slysze
bosz jak ja sie jutro do pracy poturlam
ja tak miałam po histeroskopii jak miałam iść siku to zajmowało mi to 10 min i wołałam nie pić aby nie przeżywać tego bólu, i leciała mi krew ze skrzepami ale z każdy pójściem do łazienki było lepiej, na drugi dzień już prawie nie boli.