X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • elcia_aa Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapominajka wysłałam Ci zaproszenie

I i II IVF Medart Poznań
    III IVF NOVUM 5.01 transfer 2 groszków, 8dpt-30 11dpt-120, 35dpt mamy <3
    wwgzgzu37ir54715.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mowilam myslalam z to normalne, pojechalam do domu. Podczas wizyty w toalecie krew ... nie wiem czy do nich dzwonic czy co robic....

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

Opu mnie tez wszystko bolalo kilka dni chodzilam jak babcia. Lipa tez tak miala ;) mnie mowiono ze moge do 3 dni krwawic i to normalne. Ile jajek wyprodukowalas?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 15:26

• Tilka Ekspertka

Wysłany: 23 listopada 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    Tilka, a konsultowalas sie z dr? Ja dzis jak bylam po recepty to dalam wyniki do spojrzenia i powiedzial ze jest bdb :)
    Beta piekna, ogromna jak na ten czas :) jedno jest pewne- jeden dzieciaczek to to na pewno nie jest :)

wizytę mam dopiero o 17:45 więc już całkiem niedługo. zobaczymy co powie....

Obustronna niedrożność, endometrioza, PCOS, teratozoospermia
    01.04.2015 - I IVF punkcja 03.04.2015 transfer 4A :( 06.05.2015 transfer 4BB :(
    18.09.2015 II IVF punkcja 10.11.2015 transfer 2x 4AA 7dpt 161,1 9dpt 610,80 13dpt 4442,00 mIU/ml :D
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a krwawilas? dobrze ze podczas sikania nie boli mnie az tak w tej chwili wszystko na dole kluje. A ok teraz doczytalam.

Pobrali 9 oocytow. Ciekawe czy wszystkie dojrzale

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 15:27

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• elcia_aa Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opu wrote:
    nie mowilam myslalam z to normalne, pojechalam do domu. Podczas wizyty w toalecie krew ... nie wiem czy do nich dzwonic czy co robic....
    Może zadzwoń, jeśli tak może się dziać to Cię uspokoją, a tak się będziesz zastanawiać co Ci tam porobili :/

I i II IVF Medart Poznań
    wwgzgzu37ir54715.png
  • elcia_aa Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tilka wrote:
    wizytę mam dopiero o 17:45 więc już całkiem niedługo. zobaczymy co powie....
    To czekamy na sprawozdanie ;)

I i II IVF Medart Poznań
    wwgzgzu37ir54715.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu plamilam tylko.
    Tilka daj znac, czekam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    Opu mnie tez wszystko bolalo kilka dni chodzilam jak babcia. Lipa tez tak miala ;) mnie mowiono ze moge do 3 dni krwawic i to normalne. Ile jajek wyprodukowalas?

a krwawienie nie przeszkodzi w transferze ?

na wkladce krwi nie ma tak tylko jak sikalam to hmm czerwona woda - moze to nirmalne
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 15:34

• lipa Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opu wrote:
    a krwawilas? dobrze ze podczas sikania nie boli mnie az tak w tej chwili wszystko na dole kluje. A ok teraz doczytalam.

Pobrali 9 oocytow. Ciekawe czy wszystkie dojrzale

ja tylko troche poplamiłam, nie krawiłam, ale ból przez 2 dni był potworny, każde wyjście do toalety to był koszmar. to pewnie kwestia indywidualna, no i tego jak cię lekarz poprzycina :) ale gdyby to silne krawienie nie przeszło do jutra, to pewnie bym na twoim miejscu dzwoniła do kliniki.

Requiem lubi tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz na wkladce nie ma krwi, tylko jak sikalam to poleciala... oni tam cos nacinaja :O pierwsze slysze :P

bosz jak ja sie jutro do pracy poturlam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 15:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia gratuluj bety :)) Wspaniala wiadomosc :)

sylwiaśta159 lubi tę wiadomość

• Antonelka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opu wrote:

Zadzwon jak martwisz sie. Zmierz tez sobie temperature. Musisz byc w formie jak bedziesz jechac po babelka.

7.03.2017 - Nina jest z nami
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elcia_aa wrote:
    To czekamy na sprawozdanie ;)

Tilka czekam na dobre wiescie :-)

• Requiem Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam zacytować lipę ze raczej jak Cie lekarz ponakłuwa...

Kwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków :(
    Grudzień 2015 IMSI brak mrozakow :(
    Kwiecień 2016 ICSI transfer 2 :(
    Lipiec 2016 Crio 1 śnieżynki :( KONIEC!
    Chcesz rozśmieszyć Boga? Opowiedz mu o swoich planach...
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elcia_aa wrote:
    Zapominajka, ja też nie miałam inseminacji.
    Veronica gratulacje, chyba nie musisz nigdzie dzwonić, my Ci tu wszystkie potwierdzimy że to ciążą !:)
    Ja melduję, że już po krio. Tym razem z naciętą otoczką, zarodek po rozmrożeniu miał 7 komórek, ale pani embriolog powiedziała, że ruszył i już miał 8 jak mi go podawali. Dobrze, że tę otoczkę nacięli może się ostatnio nie mógł wygramolić. Poza tym mam pytanko do dziewczyn z komercyjnego. Czy poinformowali Was że crio jest dodatkowo płatne ? Bo ja dzisiaj mało nie padłam jak mi pani w rej sypnęła ile mam zapłacić. Byłam przekonana, że to już się liczy z tą całą procedurą, a niestety nikt mnie nie poinformował, że tak nie jest :|

Kochana ja placilam za crio...i niestety zalapalma sie na podwyzke...troszke ponad 5tys placilam....padlam a potem wkurzalam sie na forum Dziewczynom

• Antonelka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapominajka wrote:
    Nie... mi kazał menopur brac od 1 grudnia.... myslisz ze powinnam zadzwonić i sie dopytac?

Wiesz ja zle odczytałam Twoj wpis bo zrozumialam, ze od 1.12. jak wystapi @. Teraz dopiero przeczytalam ze zrozumieniem :-) - ze od 1.12 ale warunkiem jest wystapienie @. No chyba, ze miala przyjsc pozniej to wtej sytuacji skonsultuj ale jesli idzie zgodnie z planem to nic nie mieszam :-)

zapominajka lubi tę wiadomość

• elcia_aa Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka wrote:
    Kochana ja placilam za crio...i niestety zalapalma sie na podwyzke...troszke ponad 5tys placilam....padlam a potem wkurzalam sie na forum Dziewczynom
    o matko , to za procedurę płaciłaś ileś tam + za krio 5tys? :| dobrze rozumiem? no ja jestem wkurzona,ale niech tam no już co zrobić, byle by się zadomowił groch :)

I i II IVF Medart Poznań
    wwgzgzu37ir54715.png
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elcia_aa wrote:
    o matko , to za procedurę płaciłaś ileś tam + za krio 5tys? :| dobrze rozumiem? no ja jestem wkurzona,ale niech tam no już co zrobić, byle by się zadomowił groch :)

Siiii, niestety....

• veronica Przyjaciółka

Wysłany: 23 listopada 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opu wrote:
    wiesz na wkladce nie ma krwi, tylko jak sikalam to poleciala... oni tam cos nacinaja :O pierwsze slysze :P

bosz jak ja sie jutro do pracy poturlam :P

ja tak miałam po histeroskopii jak miałam iść siku to zajmowało mi to 10 min i wołałam nie pić aby nie przeżywać tego bólu, i leciała mi krew ze skrzepami ale z każdy pójściem do łazienki było lepiej, na drugi dzień już prawie nie boli.

0ea12714dc.png
‹‹ 2414 2415 2416 2417 2418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ