IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
takasobieja wrote:amh ważne jest max 6 miesięcy do kwalifikacji, fsh nie wiem czy nie 3? Na necie jest na stronie ministerstwa napisane
-
nick nieaktualnyWalcząca wrote:Zapominajka w takim razie masz 600 tak jak ja. Jeden sloiczek z którego codziennie pobiera się 75 j.m.
-
nick nieaktualnyveronica wrote:o matko o matko o matko dzwoniłam do gyncentrum wynik bety 232 nie wierzę i będę jeszcze raz dzwonić do położnej żeby mi potwierdziła, czy to jest ciąża !!!!!! bo w rejestracji nie udzielają takich informacji
Inska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moje drogie, czekam na @ żeby zacząć się kłuć i franca nie przychodzi. Biorę Orgametril i lekarz kazał mi go brać do @. Czy ona przyjdzie w czasie brania tabsow, czy muszę odstawić żeby przyszła? Może któraś z Was miała jakieś doświadczenia z tym lekiem. Z góry dzięki za info.
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny czy ja jestem dziwnym przypadkiem czy beta w 13dpt na poziomie 4442,00 mIU/ml jest normalna? z jednej strony bardzo się cieszę ale z drugiej trochę się martwię....
mysza89, Agi83, justa1234, kassik, takasobieja, pragnaca dzidziusia, kuciak, shooa, Tosia 1981, Mimbla, mia6, Asiula86, ComeToMeBaby, Beata.D, Fedra, gosia81 lubią tę wiadomość
Obustronna niedrożność, endometrioza, PCOS, teratozoospermia
01.04.2015 - I IVF punkcja 03.04.2015 transfer 4A06.05.2015 transfer 4BB
18.09.2015 II IVF punkcja 10.11.2015 transfer 2x 4AA 7dpt 161,1 9dpt 610,80 13dpt 4442,00 mIU/ml -
Tilka wrote:dziewczyny czy ja jestem dziwnym przypadkiem czy beta w 13dpt na poziomie 4442,00 mIU/ml jest normalna? z jednej strony bardzo się cieszę ale z drugiej trochę się martwię....
kassik lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Tilka wrote:dziewczyny czy ja jestem dziwnym przypadkiem czy beta w 13dpt na poziomie 4442,00 mIU/ml jest normalna? z jednej strony bardzo się cieszę ale z drugiej trochę się martwię....
Beta piekna ale chyba faktycznie bardzo wysoka - mialas dwa babelki podane ale moze jeszcze trojaczki wyszly
Trzymam kciuki, zeby przyniosla Ci szczescie.sylwiaśta159, Mimbla, ComeToMeBaby, Fedra, gosia81 lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
zapominajka wrote:Kalia, nie pomogę. Ja kłuje sie juz 6 dzień gonopeptylem i od 1 grudnia musze zacząć sie kłuć dodatkowo menopurem, ale właśnie mennopur mam zacząc pod warunkiem wystapienia @. ale u mnie własnie dzis przyszła @.7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zapominajka, ja też nie miałam inseminacji.
Veronica gratulacje, chyba nie musisz nigdzie dzwonić, my Ci tu wszystkie potwierdzimy że to ciążą !
Ja melduję, że już po krio. Tym razem z naciętą otoczką, zarodek po rozmrożeniu miał 7 komórek, ale pani embriolog powiedziała, że ruszył i już miał 8 jak mi go podawali. Dobrze, że tę otoczkę nacięli może się ostatnio nie mógł wygramolić. Poza tym mam pytanko do dziewczyn z komercyjnego. Czy poinformowali Was że crio jest dodatkowo płatne ? Bo ja dzisiaj mało nie padłam jak mi pani w rej sypnęła ile mam zapłacić. Byłam przekonana, że to już się liczy z tą całą procedurą, a niestety nikt mnie nie poinformował, że tak nie jestsylwiaśta159, Agi83, Kava, shooa, mia6, Asiula86, Fedra, V., Konwalia lubią tę wiadomość
I i II IVF Medart Poznań
III IVF NOVUM 5.01 transfer 2 groszków, 8dpt-30 11dpt-120, 35dpt mamy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyelcia_aa wrote:Zapominajka, ja też nie miałam inseminacji.
Veronica gratulacje, chyba nie musisz nigdzie dzwonić, my Ci tu wszystkie potwierdzimy że to ciążą !
Ja melduję, że już po krio. Tym razem z naciętą otoczką, zarodek po rozmrożeniu miał 7 komórek, ale pani embriolog powiedziała, że ruszył i już miał 8 jak mi go podawali. Dobrze, że tę otoczkę nacięli może się ostatnio nie mógł wygramolić. Poza tym mam pytanko do dziewczyn z komercyjnego. Czy poinformowali Was że crio jest dodatkowo płatne ? Bo ja dzisiaj mało nie padłam jak mi pani w rej sypnęła ile mam zapłacić. Byłam przekonana, że to już się liczy z tą całą procedurą, a niestety nikt mnie nie poinformował, że tak nie jestIle dopłcacałaś ?
-
nick nieaktualnyczesc dziewczyny, dziekuje za kciuki ....
Jestem, slaba, bolal mnie jajniki zemdlalam przed wyjsciem dzisiaj byla akcja na korytarzuuu .. ale tak to jest jak nie dali mi nic do picia ani jedzenia przed wyjsiem. Dobrze ze mialam tosta... Poszlam przed wyjsciem do toalety - nie moglam zrobic siku ale na papierze zywa krew....
Teraz wlasnie zrobilam pierwsze siku chyba sikalam 10 minut po kilka kropli wstaje a tu normalnie krew jakbym sikala krwia... czy to jest normalne ? nie zostalam uprzedzona o krwawieniach ... chodze zgieta w pol -
Czym się martwiesz Tilka? Beta piękna, tylko się cieszyć. Może bliźnięta, albo i trojaczki - tyle szczęścia! -
Opu no co Ty....mnie nic nie bolało a zaraz po punkcji pojechałam na panieński. A mówiłaś im że krwawisz? Nie wiem czy któraś z dziewczyn tak źle znosiła punkcję?I i II IVF Medart Poznań
III IVF NOVUM 5.01 transfer 2 groszków, 8dpt-30 11dpt-120, 35dpt mamy
-
nick nieaktualnyTilka, a konsultowalas sie z dr? Ja dzis jak bylam po recepty to dalam wyniki do spojrzenia i powiedzial ze jest bdb
Beta piekna, ogromna jak na ten czasjedno jest pewne- jeden dzieciaczek to to na pewno nie jest
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość