IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
zapominajka wrote:Jak Was czytam to z podziwu nie mogę wyjść..
a brałaś menopur? bo ja od pierwszego musze zacząc i nie bardzo wiem jak to mieszać. bo teraz ten genopeptyl to spoko.
Zapominajka do pierwszego relaks a pierwszego bedzie pierwsza pomoc zapewniona wiec nie stresuj sie7.03.2017 - Nina jest z nami
-
veronica wrote:o matko o matko o matko dzwoniłam do gyncentrum wynik bety 232 nie wierzę i będę jeszcze raz dzwonić do położnej żeby mi potwierdziła, czy to jest ciąża !!!!!! bo w rejestracji nie udzielają takich informacji
Piekny wynik wg mniewszystkiego dobrego
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Junioer wrote:Antonelka przy AMH 0,33 miała 7 komórek.
Nie ma reguły.
Ja jestem dobrej myśli - jutro się już dowiem, co się udało wyhodować
To prawda. A mnie juz wku...a to amh. Bo kazdy patrzy na mnie i mowi, ze niemozliwe, ze mam takie amh bo ja mam pecherzyki w jajnikach. Chyba pojade do novum w tym tygodniu i zrobie to amh w ich labie. Czy pamiętacie czy to robi sie w jakims okreslonym dniu cyklu? Czy w zwiazku z tym, ze na razie jeszcze u mnie beta 3-cyfrowa to poczekac jak zejdzie do zera?
Wniosek z tego taki, ze amh to liczby a natura swoje. Niech natura bedzie gora!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 11:59
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Antonelka wrote:To prawda. A mnie juz wku...a to amh. Bo kazdy patrzy na mnie i mowi, ze niemozliwe, ze mam takie amh bo ja mam pecherzyki w jajnikach. Chyba pojade do novum w tym tygodniu i zrobie to amh w ich labie. Czy pamiętacie czy to robi sie w jakims okreslonym dniu cyklu? Czy w zwiazku z tym, ze na razie jeszcze u mnie beta 3-cyfrowa to poczekac jak zejdzie do zera?
Wniosek z tego taki, ze amh to liczby a natura swoje. Niech natura bedzie gora!!!!!!
Dzień cyklu nie ma żadnego wpływu na poziom AMH. Beta pewnie też nie, ale dla pewności możesz poczekać z badaniem.
Ja chyba zrobię jutro, jak będę w klinice - i tak mam inne badania, jak mnie będą kłuć, to niech sobie wezmą trochę więcej
Juz się nie mogę doczekać jutrzejszej wizyty, jestem mega ciekawa, co wyhodowałam
-
To była jakaś blastka KOŃ, tylko jednej się udało dotrwać do mrożenia, i się udało, dziewczyny ja już dzisiaj wierzę w cuda. Tak jak mówił dr Mercik transfer w piątek 13 musi być szczęśliwy. Właśnie będę zgłębiać temat wysokości bety u mnie dziś 10 dpt 5 dniowego zarodka chyba że on był jeszcze może starszy nie wiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 12:31
Inska, Kava, Selena, elcia_aa, gosia81 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny muszę miec na kwalifikacje swiezy wynik fsh,a nie dostalam @,i juz raczej się nie wyrobie....powiedzcie mi czy wystarczy jak wezme Amh z marca? Ono z tego co wiem jest wazne rok.Kurcze martwie sie...
-
pabelka88 wrote:Dziewczyny muszę miec na kwalifikacje swiezy wynik fsh,a nie dostalam @,i juz raczej się nie wyrobie....powiedzcie mi czy wystarczy jak wezme Amh z marca? Ono z tego co wiem jest wazne rok.Kurcze martwie sie...
Zadzwoń i zapytaj. U mnie amh miało być nie starsze niż pół roku. -
nick nieaktualnyveronica wrote:o matko o matko o matko dzwoniłam do gyncentrum wynik bety 232 nie wierzę i będę jeszcze raz dzwonić do położnej żeby mi potwierdziła, czy to jest ciąża !!!!!! bo w rejestracji nie udzielają takich informacji
-
nick nieaktualnymysza89 wrote:tak brałam menopur zapraszam na priv w razie pytań
menopur to pestka jeszcze te duże dawki typu 600j gorzej te po 75 j i małe strzykawki lub pregnyl haha oj tak ja miło wspominam pregnyl
veronica tak to jest ciąża i śliczna beta wynik marzenie nie jednej z nas :)gratulacje -
nick nieaktualny
-
zapominajka wrote:Oki, to jak bedzie sie zliżał 1 grudnia to sie odezwę. Ja bede miała podawac sobie 150 jednostek menopuru , cokolwiek to znaczy
Istotne czy bedziesz miala duze opakowanie i bedziesz z niego dawkowala czy bedziesz miala ampulki po 75. Ale nie martw sie - bedzie problem, bedziemy radzic7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualnyAntonelka wrote:Istotne czy bedziesz miala duze opakowanie i bedziesz z niego dawkowala czy bedziesz miala ampulki po 75. Ale nie martw sie - bedzie problem, bedziemy radzic
juz mam kupiony czeka w lodówce...ale musze zobaczyc dokładnie jak wróce do domu.widziałam jakieś diwe nie za duże buteleczki strzykawki, a pod spodem chyba kilka strzykaweczek. No nic spradze po pracy w domku i dam znac.
-
veronica wrote:To była jakaś blastka KOŃ, tylko jednej się udało dotrwać do mrożenia, i się udało, dziewczyny ja już dzisiaj wierzę w cuda. Tak jak mówił dr Mercik transfer w piątek 13 musi być szczęśliwy. Właśnie będę zgłębiać temat wysokości bety u mnie dziś 10 dpt 5 dniowego zarodka chyba że on był jeszcze może starszy nie wiem.
No kochana, 13ego w piątek najlepszy! Ja zrobiłam tego dnia (8dpt) test z popołudniowego moczu i wyszedł pozywtyny - cuda, cudeńka!pabelka88, veronica, Kava, Fedra lubią tę wiadomość
-
Inska wrote:No kochana, 13ego w piątek najlepszy! Ja zrobiłam tego dnia (8dpt) test z popołudniowego moczu i wyszedł pozywtyny - cuda, cudeńka!
no ja robiłam testy sikane i mi negatywne wyszły więc dzisiaj poszłam na betę raczej już przekonana o porażce nawet pytałam kiedy mam się zgłosić na stymulację i czy kasę mają już na moje leczenie. A tu taki psikus. Mam jeszcze ostatni egzamin ale jak tu się mam skupić no jak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 13:04
gosia81, Konwalia lubią tę wiadomość