X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veronica piękna beta ♥ to na 100% jest ciąża GRATULACJE :D

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• veronica Przyjaciółka

Wysłany: 23 listopada 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w gyncentrum nie odbierają telefonu chyba nie wytrzymam i tam pojadę

0ea12714dc.png
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapominajka wrote:
    Jak Was czytam to z podziwu nie mogę wyjść..
    a brałaś menopur? bo ja od pierwszego musze zacząc i nie bardzo wiem jak to mieszać. bo teraz ten genopeptyl to spoko.

Zapominajka do pierwszego relaks a pierwszego bedzie pierwsza pomoc zapewniona wiec nie stresuj sie :-)

7.03.2017 - Nina jest z nami
  • veronica Przyjaciółka

Wysłany: 23 listopada 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    potwierdzone juhuuu jestem w ciąży idę spalić testy sikane
    a ja na śniadaniu byłam w mac donaldzie no pieknie

pabelka88, Justi86, sylwiaśta159, Fedra, Mimi86, Mimbla, mia6, ComeToMeBaby, gosia81 lubią tę wiadomość

0ea12714dc.png
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    veronica wrote:
    o matko o matko o matko dzwoniłam do gyncentrum wynik bety 232 nie wierzę i będę jeszcze raz dzwonić do położnej żeby mi potwierdziła, czy to jest ciąża !!!!!! bo w rejestracji nie udzielają takich informacji

Piekny wynik wg mnie :-) wszystkiego dobrego

• veronica Przyjaciółka

Wysłany: 23 listopada 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia mogę Ci wysłać zaproszenie bo ja Ciebie cały czas doganiam na tym forum..

sylwiaśta159 lubi tę wiadomość

0ea12714dc.png
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Junioer wrote:
    Antonelka przy AMH 0,33 miała 7 komórek.
    Nie ma reguły.
    Ja jestem dobrej myśli - jutro się już dowiem, co się udało wyhodować :)

To prawda. A mnie juz wku...a to amh. Bo kazdy patrzy na mnie i mowi, ze niemozliwe, ze mam takie amh bo ja mam pecherzyki w jajnikach. Chyba pojade do novum w tym tygodniu i zrobie to amh w ich labie. Czy pamiętacie czy to robi sie w jakims okreslonym dniu cyklu? Czy w zwiazku z tym, ze na razie jeszcze u mnie beta 3-cyfrowa to poczekac jak zejdzie do zera?

Wniosek z tego taki, ze amh to liczby a natura swoje. Niech natura bedzie gora!!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 11:59

• Junioer Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka wrote:
    To prawda. A mnie juz wku...a to amh. Bo kazdy patrzy na mnie i mowi, ze niemozliwe, ze mam takie amh bo ja mam pecherzyki w jajnikach. Chyba pojade do novum w tym tygodniu i zrobie to amh w ich labie. Czy pamiętacie czy to robi sie w jakims okreslonym dniu cyklu? Czy w zwiazku z tym, ze na razie jeszcze u mnie beta 3-cyfrowa to poczekac jak zejdzie do zera?

Wniosek z tego taki, ze amh to liczby a natura swoje. Niech natura bedzie gora!!!!!!

Dzień cyklu nie ma żadnego wpływu na poziom AMH. Beta pewnie też nie, ale dla pewności możesz poczekać z badaniem.
    Ja chyba zrobię jutro, jak będę w klinice - i tak mam inne badania, jak mnie będą kłuć, to niech sobie wezmą trochę więcej :)

Juz się nie mogę doczekać jutrzejszej wizyty, jestem mega ciekawa, co wyhodowałam :)

6 nieudanych IUI, 2 nieudane IVF, 1 IVF z KD koniec w 8tc
    21.10. FET sukces!
    e6l0p2.png

• Inska Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    veronica, gdybym nie wiedziała, że miałaś jedną blastkę podaną, to posądzałabym Cię o bliźniaki! No! Chyba że się podzieliła ;-) Piękna beta Kochana, moje gratulacje!

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • veronica Przyjaciółka

Wysłany: 23 listopada 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To była jakaś blastka KOŃ, tylko jednej się udało dotrwać do mrożenia, i się udało, dziewczyny ja już dzisiaj wierzę w cuda. Tak jak mówił dr Mercik transfer w piątek 13 musi być szczęśliwy. Właśnie będę zgłębiać temat wysokości bety u mnie dziś 10 dpt 5 dniowego zarodka chyba że on był jeszcze może starszy nie wiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 12:31

Inska, Kava, Selena, elcia_aa, gosia81 lubią tę wiadomość

0ea12714dc.png
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny muszę miec na kwalifikacje swiezy wynik fsh,a nie dostalam @,i juz raczej się nie wyrobie....powiedzcie mi czy wystarczy jak wezme Amh z marca? Ono z tego co wiem jest wazne rok.Kurcze martwie sie...

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veronica, dobra beta. Ja miałam po crio tego samego dnia nawet ponad 250. Przy podanym jednym zarodku. Ciąża jest pojedyncza u mnie.

&&

veronica, Inska, gosia81 lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    Dziewczyny muszę miec na kwalifikacje swiezy wynik fsh,a nie dostalam @,i juz raczej się nie wyrobie....powiedzcie mi czy wystarczy jak wezme Amh z marca? Ono z tego co wiem jest wazne rok.Kurcze martwie sie...

Zadzwoń i zapytaj. U mnie amh miało być nie starsze niż pół roku.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    veronica wrote:
    o matko o matko o matko dzwoniłam do gyncentrum wynik bety 232 nie wierzę i będę jeszcze raz dzwonić do położnej żeby mi potwierdziła, czy to jest ciąża !!!!!! bo w rejestracji nie udzielają takich informacji
    Trzymamy kciuki, obyś potwierdziła na 100% :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza89 wrote:
    tak brałam menopur zapraszam na priv w razie pytań:) menopur to pestka jeszcze te duże dawki typu 600j gorzej te po 75 j i małe strzykawki lub pregnyl haha oj tak ja miło wspominam pregnyl :D

veronica tak to jest ciąża i śliczna beta wynik marzenie nie jednej z nas :)gratulacje
    Oki, to jak bedzie sie zliżał 1 grudnia to sie odezwę. Ja bede miała podawac sobie 150 jednostek menopuru , cokolwiek to znaczy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka wrote:
    Zapominajka do pierwszego relaks a pierwszego bedzie pierwsza pomoc zapewniona wiec nie stresuj sie :-)
    Antonelka dziekuję... wiesz panikuję, zeby wszystko zrobić oki, ale widzę ze z Wami to wszystko dam radę.:)
    Odpoczywasz?

• Antonelka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapominajka wrote:
    Oki, to jak bedzie sie zliżał 1 grudnia to sie odezwę. Ja bede miała podawac sobie 150 jednostek menopuru , cokolwiek to znaczy :)

Istotne czy bedziesz miala duze opakowanie i bedziesz z niego dawkowala czy bedziesz miala ampulki po 75. Ale nie martw sie - bedzie problem, bedziemy radzic :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka wrote:
    Istotne czy bedziesz miala duze opakowanie i bedziesz z niego dawkowala czy bedziesz miala ampulki po 75. Ale nie martw sie - bedzie problem, bedziemy radzic :-)
    yhy....:( juz mam kupiony czeka w lodówce...ale musze zobaczyc dokładnie jak wróce do domu.widziałam jakieś diwe nie za duże buteleczki strzykawki, a pod spodem chyba kilka strzykaweczek. No nic spradze po pracy w domku i dam znac.

• Inska Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    veronica wrote:
    To była jakaś blastka KOŃ, tylko jednej się udało dotrwać do mrożenia, i się udało, dziewczyny ja już dzisiaj wierzę w cuda. Tak jak mówił dr Mercik transfer w piątek 13 musi być szczęśliwy. Właśnie będę zgłębiać temat wysokości bety u mnie dziś 10 dpt 5 dniowego zarodka chyba że on był jeszcze może starszy nie wiem.

No kochana, 13ego w piątek najlepszy! Ja zrobiłam tego dnia (8dpt) test z popołudniowego moczu i wyszedł pozywtyny - cuda, cudeńka! <3

pabelka88, veronica, Kava, Fedra lubią tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • veronica Przyjaciółka

Wysłany: 23 listopada 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inska wrote:
    No kochana, 13ego w piątek najlepszy! Ja zrobiłam tego dnia (8dpt) test z popołudniowego moczu i wyszedł pozywtyny - cuda, cudeńka! <3

no ja robiłam testy sikane i mi negatywne wyszły więc dzisiaj poszłam na betę raczej już przekonana o porażce nawet pytałam kiedy mam się zgłosić na stymulację i czy kasę mają już na moje leczenie. A tu taki psikus. Mam jeszcze ostatni egzamin ale jak tu się mam skupić no jak.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 13:04

gosia81, Konwalia lubią tę wiadomość

0ea12714dc.png
‹‹ 2411 2412 2413 2414 2415 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ