Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veronica piękna beta ♥ to na 100% jest ciąża GRATULACJE :D

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• veronica Przyjaciółka

Wysłany: 23 listopada 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w gyncentrum nie odbierają telefonu chyba nie wytrzymam i tam pojadę

0ea12714dc.png
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapominajka wrote:
    Jak Was czytam to z podziwu nie mogę wyjść..
    a brałaś menopur? bo ja od pierwszego musze zacząc i nie bardzo wiem jak to mieszać. bo teraz ten genopeptyl to spoko.

Zapominajka do pierwszego relaks a pierwszego bedzie pierwsza pomoc zapewniona wiec nie stresuj sie :-)

7.03.2017 - Nina jest z nami
  • veronica Przyjaciółka

Wysłany: 23 listopada 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    potwierdzone juhuuu jestem w ciąży idę spalić testy sikane
    a ja na śniadaniu byłam w mac donaldzie no pieknie

pabelka88, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra, Mimi86, Mimbla, mia6, ComeToMeBaby, gosia81 lubią tę wiadomość

0ea12714dc.png
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    veronica wrote:
    o matko o matko o matko dzwoniłam do gyncentrum wynik bety 232 nie wierzę i będę jeszcze raz dzwonić do położnej żeby mi potwierdziła, czy to jest ciąża !!!!!! bo w rejestracji nie udzielają takich informacji

Piekny wynik wg mnie :-) wszystkiego dobrego

• veronica Przyjaciółka

Wysłany: 23 listopada 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia mogę Ci wysłać zaproszenie bo ja Ciebie cały czas doganiam na tym forum..

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

0ea12714dc.png
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Junioer wrote:
    Antonelka przy AMH 0,33 miała 7 komórek.
    Nie ma reguły.
    Ja jestem dobrej myśli - jutro się już dowiem, co się udało wyhodować :)

To prawda. A mnie juz wku...a to amh. Bo kazdy patrzy na mnie i mowi, ze niemozliwe, ze mam takie amh bo ja mam pecherzyki w jajnikach. Chyba pojade do novum w tym tygodniu i zrobie to amh w ich labie. Czy pamiętacie czy to robi sie w jakims okreslonym dniu cyklu? Czy w zwiazku z tym, ze na razie jeszcze u mnie beta 3-cyfrowa to poczekac jak zejdzie do zera?

Wniosek z tego taki, ze amh to liczby a natura swoje. Niech natura bedzie gora!!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 11:59

• Junioer Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka wrote:
    To prawda. A mnie juz wku...a to amh. Bo kazdy patrzy na mnie i mowi, ze niemozliwe, ze mam takie amh bo ja mam pecherzyki w jajnikach. Chyba pojade do novum w tym tygodniu i zrobie to amh w ich labie. Czy pamiętacie czy to robi sie w jakims okreslonym dniu cyklu? Czy w zwiazku z tym, ze na razie jeszcze u mnie beta 3-cyfrowa to poczekac jak zejdzie do zera?

Wniosek z tego taki, ze amh to liczby a natura swoje. Niech natura bedzie gora!!!!!!

Dzień cyklu nie ma żadnego wpływu na poziom AMH. Beta pewnie też nie, ale dla pewności możesz poczekać z badaniem.
    Ja chyba zrobię jutro, jak będę w klinice - i tak mam inne badania, jak mnie będą kłuć, to niech sobie wezmą trochę więcej :)

Juz się nie mogę doczekać jutrzejszej wizyty, jestem mega ciekawa, co wyhodowałam :)

6 nieudanych IUI, 2 nieudane IVF, 1 IVF z KD koniec w 8tc
    21.10. FET sukces!
    e6l0p2.png

• Inska Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    veronica, gdybym nie wiedziała, że miałaś jedną blastkę podaną, to posądzałabym Cię o bliźniaki! No! Chyba że się podzieliła ;-) Piękna beta Kochana, moje gratulacje!

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • veronica Przyjaciółka

Wysłany: 23 listopada 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To była jakaś blastka KOŃ, tylko jednej się udało dotrwać do mrożenia, i się udało, dziewczyny ja już dzisiaj wierzę w cuda. Tak jak mówił dr Mercik transfer w piątek 13 musi być szczęśliwy. Właśnie będę zgłębiać temat wysokości bety u mnie dziś 10 dpt 5 dniowego zarodka chyba że on był jeszcze może starszy nie wiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 12:31

Inska, Kava, Selena, elcia_aa, gosia81 lubią tę wiadomość

0ea12714dc.png
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny muszę miec na kwalifikacje swiezy wynik fsh,a nie dostalam @,i juz raczej się nie wyrobie....powiedzcie mi czy wystarczy jak wezme Amh z marca? Ono z tego co wiem jest wazne rok.Kurcze martwie sie...

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veronica, dobra beta. Ja miałam po crio tego samego dnia nawet ponad 250. Przy podanym jednym zarodku. Ciąża jest pojedyncza u mnie.

&&

veronica, Inska, gosia81 lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    Dziewczyny muszę miec na kwalifikacje swiezy wynik fsh,a nie dostalam @,i juz raczej się nie wyrobie....powiedzcie mi czy wystarczy jak wezme Amh z marca? Ono z tego co wiem jest wazne rok.Kurcze martwie sie...

Zadzwoń i zapytaj. U mnie amh miało być nie starsze niż pół roku.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    veronica wrote:
    o matko o matko o matko dzwoniłam do gyncentrum wynik bety 232 nie wierzę i będę jeszcze raz dzwonić do położnej żeby mi potwierdziła, czy to jest ciąża !!!!!! bo w rejestracji nie udzielają takich informacji
    Trzymamy kciuki, obyś potwierdziła na 100% :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza89 wrote:
    tak brałam menopur zapraszam na priv w razie pytań:) menopur to pestka jeszcze te duże dawki typu 600j gorzej te po 75 j i małe strzykawki lub pregnyl haha oj tak ja miło wspominam pregnyl :D

veronica tak to jest ciąża i śliczna beta wynik marzenie nie jednej z nas :)gratulacje
    Oki, to jak bedzie sie zliżał 1 grudnia to sie odezwę. Ja bede miała podawac sobie 150 jednostek menopuru , cokolwiek to znaczy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka wrote:
    Zapominajka do pierwszego relaks a pierwszego bedzie pierwsza pomoc zapewniona wiec nie stresuj sie :-)
    Antonelka dziekuję... wiesz panikuję, zeby wszystko zrobić oki, ale widzę ze z Wami to wszystko dam radę.:)
    Odpoczywasz?

• Antonelka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapominajka wrote:
    Oki, to jak bedzie sie zliżał 1 grudnia to sie odezwę. Ja bede miała podawac sobie 150 jednostek menopuru , cokolwiek to znaczy :)

Istotne czy bedziesz miala duze opakowanie i bedziesz z niego dawkowala czy bedziesz miala ampulki po 75. Ale nie martw sie - bedzie problem, bedziemy radzic :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka wrote:
    Istotne czy bedziesz miala duze opakowanie i bedziesz z niego dawkowala czy bedziesz miala ampulki po 75. Ale nie martw sie - bedzie problem, bedziemy radzic :-)
    yhy....:( juz mam kupiony czeka w lodówce...ale musze zobaczyc dokładnie jak wróce do domu.widziałam jakieś diwe nie za duże buteleczki strzykawki, a pod spodem chyba kilka strzykaweczek. No nic spradze po pracy w domku i dam znac.

• Inska Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    veronica wrote:
    To była jakaś blastka KOŃ, tylko jednej się udało dotrwać do mrożenia, i się udało, dziewczyny ja już dzisiaj wierzę w cuda. Tak jak mówił dr Mercik transfer w piątek 13 musi być szczęśliwy. Właśnie będę zgłębiać temat wysokości bety u mnie dziś 10 dpt 5 dniowego zarodka chyba że on był jeszcze może starszy nie wiem.

No kochana, 13ego w piątek najlepszy! Ja zrobiłam tego dnia (8dpt) test z popołudniowego moczu i wyszedł pozywtyny - cuda, cudeńka! <3

pabelka88, veronica, Kava, Fedra lubią tę wiadomość

Czekamy na Matyldę <3
    preg.png
  • veronica Przyjaciółka

Wysłany: 23 listopada 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inska wrote:
    No kochana, 13ego w piątek najlepszy! Ja zrobiłam tego dnia (8dpt) test z popołudniowego moczu i wyszedł pozywtyny - cuda, cudeńka! <3

no ja robiłam testy sikane i mi negatywne wyszły więc dzisiaj poszłam na betę raczej już przekonana o porażce nawet pytałam kiedy mam się zgłosić na stymulację i czy kasę mają już na moje leczenie. A tu taki psikus. Mam jeszcze ostatni egzamin ale jak tu się mam skupić no jak.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 13:04

gosia81, Konwalia lubią tę wiadomość

0ea12714dc.png
‹‹ 2411 2412 2413 2414 2415 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ