IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
opu wrote:Dzwonilam
6 komorek bylo dojrzalych, zaplodnily sie 4 ... Mam lzy w oczach 4 zarodeczki moje dzieci niech sie malenstwa rozwijaja Boooze prosze !
Transfer w czwartekto już zaraz, za chwilę!
Bianka4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
6 komorek bylo dojrzalych, zaplodnily sie 4 ... Mam lzy w oczach 4 zarodeczki moje dzieci niech sie malenstwa rozwijaja Boooze prosze !
Transfer w czwartek
Mam nadzieje, ze wszystkie beda dzielnie walczyly.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 13:22
pragnaca dzidziusia, Bianka4, Fedra lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Tilka wrote:Koszty musisz sprawdzić w swojej klinice bo każda ma inny cennik. A co do oddania komórek do badań - nie wiem czy ostatnia ustawa tego nie zabroniła. Trzeba by się w nią dokładnie wczytać
Dziękuję :*
Jak Wy się z tym czujecie? Bo ja nie wiem czy byłabym gotowa oddać do adopcji komórki i trochę bez sensu że albo płacę, albo oddaję. -
Transfer w czwartek
Opu! Mam łzy w oczach! Pamiętam ten moment, kiedy mnie powiedziano, że mam 5 dojrzałych i 4 się zapłodniły! Cudownie Kochana! Dotrzymają wszystkie i jeszcze będziesz miała piękne mrozaczki! http://smileys.sur-la-toile.com/repository/amour/0059.gifpragnaca dzidziusia, Bianka4, Fedra lubią tę wiadomość
-
vioris wrote:Dziękuję :*
Jak Wy się z tym czujecie? Bo ja nie wiem czy byłabym gotowa oddać do adopcji komórki i trochę bez sensu że albo płacę, albo oddaję. -
Jak Wy się z tym czujecie? Bo ja nie wiem czy byłabym gotowa oddać do adopcji komórki i trochę bez sensu że albo płacę, albo oddaję.
my akurat nie mamy z tym problemujak wszystko pójdzie dobrze i zostaną nam jeszcze zarodki to nie będziemy się zastanawiać tylko oddamy
Bianka4, Fedra, Serducho lubią tę wiadomość
Obustronna niedrożność, endometrioza, PCOS, teratozoospermia
01.04.2015 - I IVF punkcja 03.04.2015 transfer 4A06.05.2015 transfer 4BB
18.09.2015 II IVF punkcja 10.11.2015 transfer 2x 4AA 7dpt 161,1 9dpt 610,80 13dpt 4442,00 mIU/ml -
witajcie
trochę nadrobiłam i przeczytałam, że Reni5 potrzebowała zaświadczenie od lekarza rodzinnego o braku przeciwwskazań do IVF
też tak miałyście??
pierwsze słyszę
jeszcze miałam się do czegoś odnieść, ale zapomniałam
miłego dnia
i gratuluję zaciążonym
niech moc będzie z Wami
Kometa jak znajdziesz zapis o różyczce daj znać, bo ja chyba nie robiłampragnaca dzidziusia, Inska, Bianka4, Fedra, mia6, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Jak Wy się z tym czujecie? Bo ja nie wiem czy byłabym gotowa oddać do adopcji komórki i trochę bez sensu że albo płacę, albo oddaję.zapominajka lubi tę wiadomość
-
Kalia wrote:
nawet nie jestem w stanie wyrazić tego słowami. Przykro mi.
brałyście może acesam 50 mg przed krio ?
czy @ po krio u Was też była koszmarem ?mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualny
-
Kalia wrote:Ja też nie jestem w stanie oddać do adopcji. To są nasze geny i nie wyobrażam sobie żeby nasze dziecko wychowywał ktoś inny.
Dziś będę dzwonić do Artvimedu umówić się na wizytę, bo widziałam że jeszcze kwalifikują.
Kciuki trzymam za wszystkie z Was i serce mi krwawi na Wasze tragedieNie piszę z Wami, ale ciągle Was czytam i przeżywam radości i porażki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 13:56
Inska, mia6 lubią tę wiadomość
-
zapominajka wrote:Bardzo mi przykro....
dużo sił i wsparcia bliskich Ci życzeę....
Ale nie poddasz się ?
Malina, ja jestem z BocianaInska lubi tę wiadomość
-
Reni z tym zaświadczeniem to masakra, teraz każdy łaskę robi a słowo klucz to "klauzula sumienia". Ja się chyba zapiszę do organizacji, fundacji która walczy o prawa kobiet do macierzyństwa. Powinien być rejestr lekarzy którzy ze względów na wiarę, i co tam jeszcze chcą nie udzielają pomocy w danym zakresie. To jest ich prawo że odmawiają ,a moje prawo to jest znać osoby które powołują się na klauzulę sumienia. Mój gin mówi że to lekarze którzy się nie rozwijają nie kształcą i tak naprawdę w ginekologii wszystko można zrzucić na wiarę, i nic nie robić bo i po co. Przecież tacy to nawet tabletek antykoncepcyjnych nie mogą przepisać bo to wbrew wierze.
Asana, Viki26, Bianka4, Beata.D, Mimbla lubią tę wiadomość
-
magic1 wrote:jasne, że się nie poddam, najgorzej że muszę rozpoczynać całą procedurę od początku bo mrozaków nie mam,
Malina, ja jestem z Bociana -
Mallina wrote:Możesz mi polecić któregoś lekarza? Do kogo najlepiej się zgłosić? Podchodzisz komercyjnie? Ilu dniowe zarodki podają w Bocianie? W ogóle jak oceniasz tą klinikę?
podchodziłam na rządówce, zarodki 5 dniowe