X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah, wybaczcie kochane, już kiedyś pisałam, żem jest analfabetę... :|

Arlenka moje endo teraz było 8,5 mm i się udało :) powodzenia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 11:10

arlenka, triss lubią tę wiadomość

• Karolina1111 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi po cichu gratuluję! Aż podziwiam, że wytrzymałaś i nie powiedziałaś mężowi ;-)

Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe chyba jednak powiem:D Bylam bohaterka dopoki byl w pracy, ale wlasnie wraca i juz sie szykuje by jednak mu powiedziec, hehe kobieta zmienna jest....

zapominajka, sylwiaśta159, gosia81, Agi83, SzewskaPasja, Neo84, lipa, Asiula86, vella, Mimi86, Tosia 1981, ComeToMeBaby, elcia_aa, Antonelka, Karolina1111, Anuszka, Kava, sylvuś, Konwalia, Mimbla lubią tę wiadomość

• Walcząca Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimi86 wrote:
    Witam się dziewczyny z rana, ja pomału zbieram się na punkcje, ależ się denerwuje aż z kibla zejść nie mogę hehe

Trzymam kciuki Mimi. Daj znac jak już będziesz po:)

Mimi86 lubi tę wiadomość

Dwie nieudane IUI
    2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
    Szczepienia immunologiczne
    do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
    Od­puść, od­pocznij, odzys­kaj siły... Do­piero wte­dy będziesz mógł zacząć na no­wo walkę, do­piero wte­dy będziesz mógł wygrać.
  • Walcząca Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi86 wrote:
    Hehe chyba jednak powiem:D Bylam bohaterka dopoki byl w pracy, ale wlasnie wraca i juz sie szykuje by jednak mu powiedziec, hehe kobieta zmienna jest....

Justi gratulacje:) Po 14 dnia na pewno nie ma już śladów ovitrell tak więc gratuluję:)

Ja mam zamiar dzisiaj już ubrać choinkę. Co roku ubieram dwa tygodnie wcześniej żeby atmosferka była. Ciekawe tylko czy już sprzedają.

Justi86 lubi tę wiadomość

Dwie nieudane IUI
    Od­puść, od­pocznij, odzys­kaj siły... Do­piero wte­dy będziesz mógł zacząć na no­wo walkę, do­piero wte­dy będziesz mógł wygrać.
  • Gayya Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Was też Lutinus dopochwowo, zalewa "po kolana" ? ;)

• Walcząca Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gayya wrote:

Oj tak mam to samo:)

Gayya lubi tę wiadomość

Dwie nieudane IUI
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gayya wrote:

Zalewa az po stopy;) Ja zuzywam codziennie trzy podpaski....Zastanawialam sie nawet, czy dostatecznie gleboko czopki wkladam, skoro tyle wylatuje... Ale z tego czy czytalam, wiekszosc dziewczyn tak ma.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 12:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi86 wrote:
    Zalewa az po stopy;) Ja zuzywam codziennie trzy podpaski....Zastanawialam sie nawet, czy dostatecznie gleboko czopki wkladam, skoro tyle wylatuje... Ale z tego czy czytalam, wiekszosc dziewczyn tak ma.

ja też tak mam. lutinus jest straszny, ale w naszej klinice nie chcę luteiny wypisywać, używam trochę na zmianę z lutinusem bo mam zapas ale się kończy. z tym, że z kolei ja wkładam go płytko bo jestem tak rozpulchniona w środku, że nie ma szans dostać się głębiej :/

• ma_pi Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gayya wrote:

To jest powód, dla którego przy drugiej procedurze poprosiłam o prolutex.

Mam pytanie do dziewczyn z Novum. Jak miałyście rozpisany progesteron po punkcji w tej klinice? I czy jest szansa na przepisanie prolutexu?

• emeska Ekspertka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ma_pi wrote:

Mam pytanie do dziewczyn z Novum. Jak miałyście rozpisany progesteron po punkcji w tej klinice? I czy jest szansa na przepisanie prolutexu?

1x2tabletki po język czyli 200mg luteiny plus 2xdziennie dowcipna tabletka lutinusa. Nie pytalam o prolutex.

ma_pi lubi tę wiadomość

Niepłodność idiopatyczna, rocznik 77'

Crio 4aa - 10.04.2016 - 25.11.2016 synek 💖
    Crio 4aa- 09.05.2020 - córeczka 11.01.2021 💞

Jeśli szczęście jeszcze do ciebie nie przyszło to znaczy, że jest wielkie i idzie powoli.
  • emeska Ekspertka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki te dwi tabletki pod język to razem bylo 100mg

Niepłodność idiopatyczna, rocznik 77'

Crio 4aa - 10.04.2016 - 25.11.2016 synek 💖
    Crio 4aa- 09.05.2020 - córeczka 11.01.2021 💞

Jeśli szczęście jeszcze do ciebie nie przyszło to znaczy, że jest wielkie i idzie powoli.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ten lutinus po transferze???
    ja od jutra mam 3X Duphaston, a jutro mam punkcje, ale chyba po puncji mam zacząc brać ???

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 14 grudnia 2015, 21:33

• vella Ekspertka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi86 gratuluję i życzę pięknego przyrodtu bety :-)

Justi86 lubi tę wiadomość

3Ecdp1.png
  • vella Ekspertka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś zrobiłam 3 z kolei bete... wynik 53... jak myślicie jest ok? Nie ukrywam, że spodziewałam się około 100

Inska lubi tę wiadomość

3Ecdp1.png
  • Walcząca Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ma_pi wrote:

Ja mam Lutinus dopochwowo rano i wieczorem a w południe Luteine podjęzykowo (dwie tabletki). Mogę sobie stosować zamiennie (czyli np rano luteina, popoludniu luteina a wieczorem Lutinus). Chodzi o to aby dziennie przymowac 300 mg.

ma_pi lubi tę wiadomość

Dwie nieudane IUI
  • Gayya Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niezdecydowałam się na refundowane in vitro, pomimo tego, że przy endometriozie IV, po prostu mi się to należało.
    Zapłaciliśmy, gdyż mieliśmy przeczucie, że coś może się zadziać...
    Współczuję tym z Was moje drogie, którym rząd wszedł z butami w życie. Czuję Was mocno i bardzo współczuję.
    Pomimo, że nie angażuje się zwykle politycznie, zdecydowałam, że wychodzę z domu i dołączamy do marszu w Wawie.

gosia81, Kava, Konwalia, Inska, Mimbla, Sabina_x lubią tę wiadomość

• ma_pi Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że nOvum też jest nastawione na lutinus. Chyba skłamię, że mam po nim uczulenie.

• Mimi86 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem :) punkcja przebiegła szybko jakieś 15 minut, potem dostałam kroplowke i sobie leżałam około 1,5 h. Przyszedł do mnie mój gin powiedział ze pobrał 7 komórek ale mamy 6 wiec jedna może była niedojrzała nie wiem. Dostałam leki cala reklamowe a w aptece zostawiłam 600 zl. Boli mnie brzuch ale póki co do wytrzymania, krwawie trochę ale sikam normalnie. Powinnam jutro dzwonić czy komórki się zapłodnily ale jest niedziela i mam dzwonić w poniedziałek.

zapominajka, Justi86, ComeToMeBaby, arlenka, sylwiaśta159, vella, Asiula86, Tosia 1981, Beata.D, Antonelka, Karolina1111, opu, Konwalia, V., Inska, Mimbla lubią tę wiadomość

maj- krótki protokół- 6 mrozaczków :)
    15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306

2r8rj48at734p213.png

• Neo84 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimi86 wrote:
    Jestem :) punkcja przebiegła szybko jakieś 15 minut, potem dostałam kroplowke i sobie leżałam około 1,5 h. Przyszedł do mnie mój gin powiedział ze pobrał 7 komórek ale mamy 6 wiec jedna może była niedojrzała nie wiem. Dostałam leki cala reklamowe a w aptece zostawiłam 600 zl. Boli mnie brzuch ale póki co do wytrzymania, krwawie trochę ale sikam normalnie. Powinnam jutro dzwonić czy komórki się zapłodnily ale jest niedziela i mam dzwonić w poniedziałek.

Najważniejsze, że już po teraz kciuki za zrodki &&&

Mimi86 lubi tę wiadomość

Oligospermia
    2 IUI
    25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
    Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
‹‹ 2524 2525 2526 2527 2528 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: