IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Oczywiście mam lutinus co 8h przyjmować, antybiotyk co 12h,estrofem co 8h, encorton rano, zastrzyk fragmin raz dziennie i femibion
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
Proszę dziewczyny trzymajcie kciuki żeby coś mi się tam pozapladnialo.
ComeToMeBaby, zapominajka, Tilka, elcia_aa, Neo84, mysza89, arlenka, lipa, shooa, gosia81, Asiula86, pragnaca dzidziusia, Karolina1111, Inska, Mimbla lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
muszynka wrote:Dokladnie, u nas we wroclawiu nie ma takich sprcjalistow z powolanie jak w wawie. WO na pytanie co jeszcze mozna zdiagnozowac w razie niepowodzenia w tej procedurze odparla ze wszystko jest strata kasy. Nic nie Zalecila. Kolejny slynny juz dr J to calkowita porazka.
Cuekawe czy mozliwe byloby przeniesienie sie fo oddzialu w wawie. Z tym ze tam lekarz od nowa bedzie poznawal nasz przypadek i kolejna ostatnia procedura bedzie kwlejna niewiadoma. Sama juz nie wiem co z tym Zrobic. Przeciez nie zrobia mi transferu wtedy kiedy bede chciala. Ale temat grubosci endo przy transferze porusze. Ciekawe co doktorka na to powie.
Ogolnie ilosc szczesliwych zakonczen przy crio jezeli chodzi o wrockawska klinike mowi sama za siebie.
Ja jade we wtorek i jak mi nic nie wypiszą na tą chlamydie a tym bardziej zechcąvzrobić transfer oj to polatają na wysokości sufitu ...miło nie będzie mój gin dał mi.dziś duomox 1 gram 2x1 zanim oni dadzą leki o.ile dadzą jak nie on nam wypisze dalej ....ale conajmniej do 15 stycznia mam brać wiec transfer najwcześniej luty ładnie mnie załatwili ...mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Mimi86 wrote:Proszę dziewczyny trzymajcie kciuki żeby coś mi się tam pozapladnialo.
Ja również trzymam kciuki żeby się ładnie zapłodniły:)Mimi86 lubi tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
mysza89 wrote:Mi też nie zleciła badan mimo ze pytałam usłyszałam to samo strata kasy jak chcesz zawalczyc o badania leć do profesora Ł ...ja z nią poruszyłam juz nie raz temat endometrium itd słysze tylko że na estrofemie moze byc w każdym czasie nawet po 3 miesiacach brania ...można do wawy sie przenieść zmieniając realizatora ale teraz marne szanse sie załapać ...
Ja jade we wtorek i jak mi nic nie wypiszą na tą chlamydie a tym bardziej zechcąvzrobić transfer oj to polatają na wysokości sufitu ...miło nie będzie mój gin dał mi.dziś duomox 1 gram 2x1 zanim oni dadzą leki o.ile dadzą jak nie on nam wypisze dalej ....ale conajmniej do 15 stycznia mam brać wiec transfer najwcześniej luty ładnie mnie załatwili ...
Mysza przykro mi. Ja obstawiam, że transferu to na 100% nie będzie bo chlamydia zagraża dziecku. Kurcze nie wiedziałam, że taki cuda można w klinice załapać.Dwie nieudane IUI
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
Walcząca wrote:Mysza przykro mi. Ja obstawiam, że transferu to na 100% nie będzie bo chlamydia zagraża dziecku. Kurcze nie wiedziałam, że taki cuda można w klinice załapać.
choć nie powiem gin mnie pocieszył ze mogło być gorzej mam sie cieszyc ze nie kiła ... marne to pocieszenie ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 13:42
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
2018 córeczka
2023 córeczka -
mysza89 wrote:Też nie wiedziałam ,męża nie podejrzewam więc klinika tylko i wyłącznie ...
choć nie powiem gin mnie pocieszył ze mogło być gorzej mam sie cieszyc ze nie kiła ... marne to pocieszenie ...
Wychodzi na to, że nie sterylizują sprzętu. Kurcze dobrze, że się nie okazało po transferze, że chorujesz. Przed każdym crio jest badana chlamydia? Nawet jak jest miesiąc po miesiącu? U mnie chlamydia jest ważna 3 miesiące.Dwie nieudane IUI
Ponieważ nie będę miała crio (bo nie mam mrożaków) to się dopytuję z ciekawości:)Dwie nieudane IUI
nick nieaktualnyvella przyrost jest ponad 100 % o ile dobrze pamiętam, miałaś ostatnio betę coś ponad 20, a przyrost prawidłowy jest od 66% więc jest dobrze, nie szukamy dziury w całym kochana
mimi, oczywiście, że ładnie się zapłodnią! To pewnie we wtorek transfer?vella, gosia81, Mimi86, pragnaca dzidziusia, Inska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza89 wrote:Też nie wiedziałam ,męża nie podejrzewam więc klinika tylko i wyłącznie ...
triss lubi tę wiadomość
-
zapominajka wrote:Dziewczyny ten lutinas po transferze???
ja od jutra mam 3X duphostan, a jutro mam punkcje, ale chyba po puncji ma zacząc brac ???zapominajka lubi tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna, rocznik 77'
Crio 4aa - 10.04.2016 - 25.11.2016 synek 💖
Crio 4aa- 09.05.2020 - córeczka 11.01.2021 💞
Jeśli szczęście jeszcze do ciebie nie przyszło to znaczy, że jest wielkie i idzie powoli. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justi86 wrote:Hej dziewczyny:) Ja oczywiscie nie wytrzymalam i zrobilam test rano:D Czulosc testu 25, to moj dziewiaty dzien po transferze 3-dniowego zarodka. Wyszedl pozytywny (slaba kreska, ale widoczna od razu)...!!!! Myslicie, ze to ovitrelle, czy mozliwe, ze tak szybko wykrylby ciaze? Ovitrelle bralam dwa tygodnie temu. Kazali mi testowac najwczesniej 12 dni po transferze.
Nie czuje sie ciazowo, wiec nie dociera do mnie, ze to moze byc prawda...wstrzymuje sie z informowaniem meza moze do jutra jak powtorze? Nie chce mu dawac zludnych nadziei... A dzis ma urodziny!
Co myslicie?
Sylwiaśta159 sama nie wiem ta sama klinika i shooa ma wynik wątpliwy ja dodatniraczej to nie możliwe by to był aż taki zbieg okoliczności ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 15:06
mysza89
5.11 crio 4 BB
2018 córeczka
2023 córeczka -
A powiedzcie mi czy Wy w standardzie macie zlecamy posiew nasienia? Ja pytałam mojego gin o to, to powiedział, że jak M nie ma żadnych objawów to nie trzeba... Jakoś mnie to uzasadnienie nie saytsfakcjonuje
Warto go zrobić na własną rękę przed ivf?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 15:26
Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)