IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuszka, Muszynka, Ancoma!! Bedzie dobrze! Dajcie spokojnie rosnąć Waszym dzieciom!
bedą kolejne grudniowe "cudaki"
pragnąca- ciesz sie tym cudownym stanem, juz pewnie masz niezla pileczke
Ja sie troche tocze, bo jednak pobolewa mnie brzuch przy chodzeniu, ale wszystko da sie przezyc dla tego "najważniejszego"!
Udanego sobotniego wieczoru!ancoma, Anuszka lubią tę wiadomość
-
Anuszka ale plamienie to dobry znak :)to pewnie plamienie implantacyjne
Ale dla swietego spokoju może zwiększ dawke lutki, co myślisz ?
Ancoma witajTrzymam kciuki
Oby koncowka roku była szczesliwa dla nas wszystkich.
ancoma lubi tę wiadomość
I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
Muszynka na plamienie implantacyjne zdecydowanie za wcześnie. Ja miałam zarodki trzydniowe więc dopiero dzisiaj są blastkami o ile w ogóle są... Bardziej obstawiam jakiś uraz po transferze no ale dla spokojności zwiększyłam progesteron.
ancoma po mrozaka wrócisz jak będzie chciała rodzeństwoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 21:19
-
Anuszka wrote:Muszynka na plamienie implantacyjne zdecydowanie za wcześnie. Ja miałam zarodki trzydniowe więc dopiero dzisiaj są blastkami o ile w ogóle są... Bardziej obstawiam jakiś uraz po transferze no ale dal spokojności zwiększyłam progesteron.
ancoma po mrozaka wrócisz jak będzie chciała rodzeństwomiałam transfer 2 zarodkow - chciałabym bardzo zeby oba ze mna zostały
Anuszka lubi tę wiadomość
-
Ojjj to Ty kochana musisz jeszcze dluzej czekac na bete niż myslalam. Gdzies mi umknęła informacja o 3 dniowych zarodkach.
Blaski sa i pięknie rosna.
Swoja droga dla wszystkich stresujących się stymulacja i punkcja to szczerze mowiac wolalabym kluc się teraz w brzuch przechodzić pick upy niż czekac na beteKava lubi tę wiadomość
I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
Anuszka wrote:Tyszanka za pewne miała na myśli świeże invitrówki
wlasnie w sensie ze wczoraj dolaczylam a tu cyk i po mnie juz trzy nowe staraczki...
Wyjadaczki tez beda mialy swoj czas,po moich 6 inseminacjach tez czuje sie jakbym tkwila w miejscu.Dziewczyny sa,zachodza,odchodza,rodza a ja dalej czytam i czytam,w pracy,w domu...ehhh,jeszcze troche i ruszam...sie zobaczy co to bedzie...
Dobrze ze jestescie tez Wy zaciazone i doradzacie i nadzieje dajecieInska, Beata.D lubią tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
muszynka wrote:Ojjj to Ty kochana musisz jeszcze dluzej czekac na bete niż myslalam. Gdzies mi umknęła informacja o 3 dniowych zarodkach.
Blaski sa i pięknie rosna.
Swoja droga dla wszystkich stresujących się stymulacja i punkcja to szczerze mowiac wolalabym kluc się teraz w brzuch przechodzić pick upy niż czekac na bete5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Czasem zaglądam na forum gamety,ale nie jestem tam zalogowana. Obecnie czuje objawy jak na@ bolące nabrzmiałe piersi i z dnia na dzień nasilający sie ból brzucha. Ponieważ to mój pierwszy transfer i nigdy pomimo ze jestem 9 lat po ślubie nie byłam nawet przez chwile w ciąży, nie bardzo wiem co myślec.moze inaczej - staram sie nie myślec,uciekam w prace, ale wieczorami dopada mnie jedna myśl. Czy sie uda??? Mam wrażenie ze stało sie to obsesja choć z drugiej strony zdaje sobie sprawę ze pierwszy transfer rzadko sie udaje ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 21:35
34 lata Gameta Rzgow 16.12.15 crio 1x4AA-beta 12dpt 1859 17.08.2016 cc- córcia. 24.10.2017 crio- 9 dpt beta 103,20 -
muszynka ja według rozpiski betę mam robić 29 grudnia. Dobrze że jestem mistrzem w czekaniu w końcu na ten transfer czekałam tylko od sierpnia co to dla mnie te kilka dni
Ale masz rację też wolałbym teraz ciężarówkę zastrzyków mogą mnie nawet pokroić byleby ktoś mi powiedział czy się udało czy nie
desperatka ze mnie
muszynka, triss lubią tę wiadomość
-
Anetts32 wrote:Czasem zaglądam na forum gamety,ale nie jestem tam zalogowana. Obecnie czuje objawy jak na@ bolące nabrzmiałe piersi i z dnia na dzień nasilający sie ból brzucha. Ponieważ to mój pierwszy transfer i nigdy pomimo ze jestem 9 lat po ślubie nie byłam nawet przez chwile w ciąży
-
Coś ucięło mi moja wypowiedz. Ancoma życzę Ci z całego serca aby dzieciaczki zostały z Tobą. A przyjmujesz tez fraxiparine?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 21:50
34 lata Gameta Rzgow 16.12.15 crio 1x4AA-beta 12dpt 1859 17.08.2016 cc- córcia. 24.10.2017 crio- 9 dpt beta 103,20 -
muszynka wrote:Dziewczyny jak dbacie o siebie po transferze ?
Bo tak się zastanawiam czy mam lezec plackiem na kanapie calymi dniami czy moge być aktywna. Aktywna w sensie chodzenie, zakupy, niestresująca praca, jakies male porządki w domu itd... ?
Nie jestem stworzona do nic nierobienia i codziennie wieczorem mowie sobie "jutro nic nie robie", a jutro jak zawsze znajdzie się mase ważnych spraw.
Nie wiem czy to przez to mogą być niepowodzenia ?34 lata Gameta Rzgow 16.12.15 crio 1x4AA-beta 12dpt 1859 17.08.2016 cc- córcia. 24.10.2017 crio- 9 dpt beta 103,20