IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja mam tak samo tylko po @ nie mam kontroli, mam 1 cykl odpoczywać. W następnym cyklu encorton, mierzenie endo, jeśli ok biorę następne leki i 5dni później transfer.Marcia89 wrote:Mimi, głowa do grory!! Co powie Twoje dziecko, jak sie dowie, ze w niego nie wierzylas?!
bedzie piekny bobas w brzuszku, zobaczysz!!
Kometa- moj plan? Biore leki: antybiotyk i duphaston przez 10 dni. Czekam na @ i jak przejdzie do kontrola...
Boje, ze te nasze "dzieci" tez nie beda sie odpowiednio dzieliły, bo moj S. ma bardzo slabe nasienie... W srode sie dowiem, czy udalo sie cos zamrozic...
Troche mnie boli brzuch, staram sie nie przemeczac i duzo pije, mam nadzieje, ze sie nie pogorszy... a Ty jak przetrwalas? Jak sie czujesz?
Samopoczucie super, gdyby nie przeziębienie. Coś mnie bierze. Stan podgorączkowy, ból gardła, od czasu do czasu kaszel. Hiperkę wykluczam, podbrzusze ma się dobrze.
U nas też słabe nasienie, no ale na tym etapie nic nie możemy zrobić. Możemy tylko czekać. My też środa / czwartek dowiemy się reszty. Powodzenia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 16:54
-
nick nieaktualnyTamcia.... Witaj
Ja transfer miałam wcZoraj. Tez zastanawiam sie czy po 7 dniach sprawdzać. Wiesz na krew mozna pojechac i zobaczyc czy neta bedzie wzrastać. Rozumiem Cię i Twoje obawy. Ale pamiętaj ze masz w sobie dwa groszki i dbaj o nie. No i choć to trudne to trzeba wierzyć. A z facetami juz tak jest... Dopóki nie zobaczą, nie dotknął ...to nie czują....
Tez jestem pełna obaw ale i mam wielką nadzieję
pragnaca dzidziusia, Tamcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Wszystkim oczykujacym na testowanie przypominam, ze wierzymy w nasze groszki
Triss a co u Ciebie poszlas na bête czy przeoczylam?
Piggy ty betujesz w poniedzialek tak?
Anuszka
Trzymam mocno kciuki za wszystkie dziewczynki
Mimi86, Anuszka lubią tę wiadomość
-
tak tak wierzymy wierzymy choć jest ciężko...
Groszeczku mój proszę Cię zostań ze mną, nie poddawaj się, proszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 18:11
sylwiaśta159, Anuszka, pragnaca dzidziusia, Karolina1111, wombi lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306

-
nick nieaktualnycześć dziewczyny,
Czy któraś przechodziła usunięcie polipa z szyjki macicy ?
czy można usuwać to "nieszczęście" w pierwszym dniu @ ?
jestem przed ropzpoczęciem procedury tak ok 24.12 start planowany, i do tego. czasu umówiłam się na usunięcie polipu w szyjce
ale czuję już dziś, żę ta paskuda @ idzie wielkimi krokami
i trochę mńie trafia, bo daleko jestem od mojego doktora, za granicą PL i czuję,ze mogę nie zdążyć do wtorku, kiedy mam planowany zabieg ukręcenia głowy polipowi
brzuch mnie boli jak przed @
mozliwe, że lada chwila pojawi się ta małpa
jak nie zdążę, będę musiała przesunąć procedurę
czy któraś słyszała z Was, że zabieg można robić podczas @ ? na samiuśkim jego początku.
mogę przesunąć przyjazd o jeden dzień wcześniej, ale i tak mogę trafić na samiuśki początek @...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 17:53
-
Tamcia witaj
Tamcia lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer-
-
rozumiem Cie doskonale , dzisiaj jets 8 dpt dwoch 3 dniowych groszkow , a ja na przemian przechodze od pełnego spokoju do rozpaczy . Dodam ze to moja 3 ivf co tez nie pomaga
-
nick nieaktualny
-
Teraz żałuję że nie zabrałam 2, tak mówili takie ładne, super się dziela to damy jednego, ehh gdybym wiedziała że żaden nie dotrwa do mrożenia.
opu lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyMimi86 wrote:Teraz żałuję że nie zabrałam 2, tak mówili takie ładne, super się dziela to damy jednego, ehh gdybym wiedziała że żaden nie dotrwa do mrożenia.
Jejku, nie chciałam polubic a zacytowac zeby napisac
Pamietaj ... jakby czlowiek wiedzial ze upadnie, to by sobie usiadł
Głowa do góry, wierz w Maluszka :*
-
Betę zaraz po świętach w poniedziałek, to będzie 13dpt Wcześniej może sikany zrobięopu wrote:Mimi, bardzo mi przykro, że nie masz mrożaczków. Słońce nie poddawaj się :* kiedy testujesz ?
pragnaca dzidziusia, opu lubią tę wiadomość

-
Pragnaca a Ty jak sie czujesz?
Dziewczyny rozumiem Wasze zdenerwowanie, ja jestem panikarą i widze wszystko w czarnych barwach wiec jak juz bede po transferze to szczerze wspolczuje mojemu męzowi
Wierzcie w swoje groszki a my tu Wam i IM kibicujemy i trzymamy kciuki!!
Mimi86, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarcia89 wrote:Pragnaca a Ty jak sie czujesz?
Dziewczyny rozumiem Wasze zdenerwowanie, ja jestem panikarą i widze wszystko w czarnych barwach wiec jak juz bede po transferze to szczerze wspolczuje mojemu męzowi
Wierzcie w swoje groszki a my tu Wam i IM kibicujemy i trzymamy kciuki!!
Marcia89 dziekuje nawet w miare dobrze. Po fali mdlosci, wymiotowan , infekcji pecherza I obsunieciu lozyska nareszcie udaje mi sie cieszyc ciaza
mam nadzieje, ze ten Stan bedzie trwal dlugo bo wiadomo, ze moja ciaza jest wysokiego ryzyka I musze na siebie potrojnue uwazac
moj mezulek przejal wszystkie obowiazki w domu
rozpieszcza mnie, a ja sie napawam tym stanem poki moge 
A no I zamieniam sie w slonika powolutku, brzuszek juz dosc spory I od 12 tc juz nosze ubrania ciazowe
na koncowce to bede juz slonica :p oczywiscie to mnie akurat najmniej martwi, zeby tylko babelki zdrowo rosly
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 18:35
Anuszka, Karolina1111, Mimi86, Beata.D, SzewskaPasja, gosia81 lubią tę wiadomość
-
we wtorek po pracy sobie pojadę żeby mieć wynik na środę na wizytę. Nie spieszy mi sie tym razem no bo chyba nie ma po copragnaca dzidziusia wrote:Wszystkim oczykujacym na testowanie przypominam, ze wierzymy w nasze groszki

Triss a co u Ciebie poszlas na bête czy przeoczylam?
Piggy ty betujesz w poniedzialek tak?
Anuszka
Trzymam mocno kciuki za wszystkie dziewczynki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 18:40
2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA
28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB 
-
nick nieaktualnyPiggy wrote:we wtorek po pracy sobie pojadę żeby mieć wynik na środę na wizytę. Nie spieszy mi sie tym razem no bo chyba nie ma po co

Ja jednak nadal potrzymam kciuki
w sikance juz dawno przestalam wierzyc 
Oby do wtorku I mam nadzieje, ze dolaczysz do tego grona grudniowych cudow
czego zycze CI z calego
Piggy, Anuszka, Mimbla, Inska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni555 wrote:cześć dziewczyny,
Czy któraś przechodziła usunięcie polipa z szyjki macicy ?
czy można usuwać to "nieszczęście" w pierwszym dniu @ ?
jestem przed ropzpoczęciem procedury tak ok 24.12 start planowany, i do tego. czasu umówiłam się na usunięcie polipu w szyjce
ale czuję już dziś, żę ta paskuda @ idzie wielkimi krokami
i trochę mńie trafia, bo daleko jestem od mojego doktora, za granicą PL i czuję,ze mogę nie zdążyć do wtorku, kiedy mam planowany zabieg ukręcenia głowy polipowi
brzuch mnie boli jak przed @
mozliwe, że lada chwila pojawi się ta małpa
jak nie zdążę, będę musiała przesunąć procedurę
czy któraś słyszała z Was, że zabieg można robić podczas @ ? na samiuśkim jego początku.
mogę przesunąć przyjazd o jeden dzień wcześniej, ale i tak mogę trafić na samiuśki początek @...
podbijam pytanie