IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jak dbacie o siebie po transferze ?
Bo tak się zastanawiam czy mam lezec plackiem na kanapie calymi dniami czy moge być aktywna. Aktywna w sensie chodzenie, zakupy, niestresująca praca, jakies male porządki w domu itd... ?
Nie jestem stworzona do nic nierobienia i codziennie wieczorem mowie sobie "jutro nic nie robie", a jutro jak zawsze znajdzie się mase ważnych spraw.
Nie wiem czy to przez to mogą być niepowodzenia ?
I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
nick nieaktualnyMuszynka ja funkcjonowałam normalnie, myślę że jak ma się udać to się uda a jak nie to nawet leżenie plackiem nie pomoże
popatrz przy iui np tez nie ma wskazań do leżenia a tam plemniki muszą jeszcze doplynac do komórki
nie mówiąc już o staraniach naturalnych
byleby nie dźwigać ciężkich rzeczy.
Reni ja nie mam pojęcia wiec nie pomogę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 19:47
Anuszka, Mimbla, Kava lubią tę wiadomość
-
muszynka lepiej coś porobić czymś się zająć czas szybciej zleci. My mamy tylko zakaz współżycia no i zakaz intensywnego wysiłku fizycznego, dźwigania itp. A jak się czujesz ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 19:53
Mimbla, Kava lubią tę wiadomość
-
ancoma wrote:w ramach tego ze mam testowac pon/wtorek moj narzeczony pojechal na 4 dni w gory
wiec zostałam sama w domu ze swoimi lekami
U mnie podobnie.Moj M pojechal ze znajomymi Sylwrstra zaplacic o 18 i wsiaknal...pisze smsa ze male pieko i wraca...a roboty huk od rana na nogach...Juz 2h placi za Sylwestra!!
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Muszynka ja po pierwszym transferze miałam L4 i odpoczywałam, niestety bez efektu. Przy drugim normalnie pracowałam, nawet maraton po centrum handlowym zrobiłam. Więc pewnie nie ma to znaczenia.
Anetts32, Anuszka, pragnaca dzidziusia, Mimbla lubią tę wiadomość
Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016 -
Witam.Podczytuje Was od dłuższego czasu,jadnak dopiero teraz odważyłam sie do Was dołączyć. Mam 32 lata. 16.12. miałam swoj pierwszy transfer. Leczę sie w Gamecie, program rządowy. Na zimowisku mam jeszcze 2 blastocysty. Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona i zaakceptujecie. Gratuluje pięknych bet tym, którym sie udało. Zaś pozostałym życzę wytrwałości i cierpliwości. Wierze gorąco, ze uda sie każdej z nas.
Antonelka, Anatolka, muszynka, vella, Anuszka, pragnaca dzidziusia, Karolina1111, Mimbla, Mimi86, choco, Inska, Kava, Beata.D, Konwalia, Asiula86, Julciaa, Tosia 1981, gosia81 lubią tę wiadomość
34 lata Gameta Rzgow 16.12.15 crio 1x4AA-beta 12dpt 1859 17.08.2016 cc- córcia. 24.10.2017 crio- 9 dpt beta 103,20 -
Dodam jeszcze tylko,ze nie znam dokładnej przyczyny naszej niepłodności. Mam strasznie nieregularne cykle, ale badania sa wszystkie prawidłowe. Leczymy sie ponad 5 lat.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 20:36
34 lata Gameta Rzgow 16.12.15 crio 1x4AA-beta 12dpt 1859 17.08.2016 cc- córcia. 24.10.2017 crio- 9 dpt beta 103,20 -
muszynka to jedziemy na tym samym wózku. U mnie też tak samo jak po poprzednich transferach plus wczoraj miałam mini plamienie
jedyne co trzyma mnie przy życiu że tyle tutaj cudów ostatnio że może i ja się załapię.
Anetts32, ancoma, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
Anuszka wrote:muszynka to jedziemy na tym samym wózku. U mnie też tak samo jak po poprzednich transferach plus wczoraj miałam mini plamienie
jedyne co trzyma mnie przy życiu że tyle tutaj cudów ostatnio że może i ja się załapię.
-
I posypal sie worek z nowymi staraczkami
Witaj AnetssAnetts32 lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Anuszka wrote:ancoma muszynka oby natura zrobiła nam psikusa!
Powiem Ci ze mi jeden mały mrozaczkowy cud sie zdarzył w tym podejsciu - w 6 dobie rano moje dwa zarodki były jeszcze morulami , myslalam ze nic z tego juz nie badzie , ale jeden leniuszek do popołudnia był juz blastka 4CC
moze grudzien bedzie dla Nas dobryAnuszka lubi tę wiadomość