IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny beta z dziś (7dpt) 37,21

To chyba dobrze,nie?
Jeju nadal boję się cieszyć
Kava, nick nieaktualny, elcia_aa, vella, Tilka, nick nieaktualny, Agnieszka_A., nick nieaktualny, Anuszka, Karolina1111, ComeToMeBaby, Mimi86, Julciaa, choco, Tosia 1981, Anatolka, OctAngel, Mimbla, Asiula86, Inska, Marcia89, lipa, nick nieaktualny, Piggy, Agi83, kassik, Beata.D, veronica, muszynka, justa1234, freya, Konwalia, Kalia, gosia81, V. lubią tę wiadomość
V.2014 I ICSI
X.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI 
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.

-
nick nieaktualnyMimi, bardzo mi przykro. Ale postaraj się być silna dla kropka, który walczy w brzuszku, bardzo Cię proszę!
Arlenka, Pewnie, że możesz się cieszyć! Oficjalnie gratuluję
Tyszanka, moją paplaniną się nie przejmuj, ja zawsze węszę spiski tam, gdzie ich nie ma
arlenka lubi tę wiadomość
-
arlenka wrote:Dziewczyny beta z dziś (7dpt) 37,21

To chyba dobrze,nie?
Arlenka super:) Ja też tak do końca nie potrafię się cieszyć bo gdzieś tam w głowie nadal jest obawa. Trzeba wierzyć, że wszystko będzie ok:)
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
Po cichutku gratulejszyn!!arlenka wrote:Dziewczyny beta z dziś (7dpt) 37,21

To chyba dobrze,nie?
Sylwia spoksik :)jak sie uda to teoria sie nie sprawdzi
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer-
-
choco wrote:Dzień dobry. Krążą plotki że ten wątek to skarbnica wiedzy o IVF więc mnie przywiało. Przyjmiecie zbłąkaną owce (a może obłąkaną
)?
Na początek kultura wymaga się przedstawić. Jestem Choco
i z małżem staramy się 3 lata o dzidzie. Nikt nic nie wiedział czemu nam się nie udaje. Trafiliśmy do nowego doktorka i wyszło że mam PCO. Na drugiej wizycie okazało się że akurat jakaś para wypadła z programu bo zaciążyła i my wskoczyliśmy na ich miejsce. I zalapaliśmy się jeszcze na ten rok
od wtorku mam menopur od dziś (a właściwie to już wczoraj) biorę też cetrotide. W najbliższy wtorek wizyta kontrolna i podglądanie pęcherzyków. Na chwilę obecną jestem w eufori i nie myślę czy się uda, ale przerażają mnie koszty tego refundowanego programu.
Czy coś jeszcze powinnam o sobie powiedzieć?
Planuję tu się trochę zadomowić u Was
Kolorowych snów
Witaj
Trzymam kciuki, żeby wszystko skończyło się pomyślnie.
Widzę, że masz te same leki co ja przy I stymulacji.
choco lubi tę wiadomość
-
Popłakałam się trochę... kropku proooszę zostań!
Jeszcze czekam na wyniki progesteronu, bo z tym ciągle walczę.
Pierwszy głębszy oddech chyba wezmę dopiero po 15dpt
Dziękuję
asia-m-b, Agnieszka_A., Inska, Kava lubią tę wiadomość
V.2014 I ICSI
X.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI 

-
progesteron 70...teraz to już kompletnie beczę...
nick nieaktualny, asia-m-b, Agnieszka_A., emeska, Anuszka, Karolina1111, Mimi86, choco, Tosia 1981, vella, Mimbla, Asiula86, Inska, Kava, muszynka, justa1234, Konwalia, gosia81, V. lubią tę wiadomość
V.2014 I ICSI
X.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI 

-
Mani ale super wieści;) Gratulacje. Trzymam kciuki;**
vella ja dość mocno krwawiłam przy ciąży biochemicznej po I transferze. Ale biegunki i wymiotów nie miałam. Tylko mocne krwawienie i dużo skrzepów.
Przytulam Kochana;*
Mimi86 bardzo mi przykro;( U mnie dwa zarodki zamrożone były ale nie przetrwały rozmrażania niestety.
Mani lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzyli dziewczyny, brać przykład z arlenki i walczyć bez względu na ilość falstartów!
W końcu każdej się uda, niektóre tylko mają pecha i muszą poczekać dłużej...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 13:06
Agnieszka_A., arlenka, Inska, muszynka, Kalia, gosia81 lubią tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:Czyli dziewczyny, brać przykład z arlenki i walczyć bez względu na ilość falstartów!
W końcu każdej się uda, niektóre tylko mają pecha i muszą poczekać dłużej... 
Jeszcze raz dziękuję i proszę trzymajcie mocno kciuki żeby było dalej do przodu!!!
nick nieaktualny, Mimbla lubią tę wiadomość
V.2014 I ICSI
X.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI 

-
Mimi, przykro mi...Mimi86 wrote:Wszystkie nasze 3 zarodki nie dotrwaly do mrożenia, zatrzymały się na tym samym etapie.
idę płakać dalej
Ale słyszę, że ty w ciąży
nooo, to głowa do góry!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 13:23
-
Arlenka gratuluję i mocno trzymam kciuki! &&
Mimi bardzo mi przykro, że nie masz mrozaków... ale halo halo zbieramy się w sobie, przecież jesteś w ciąży, więc co to za płacz! Groszek z Tobą zostaje, tylko proszę o siebie dbać :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 13:20
arlenka, Inska lubią tę wiadomość
Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016 -
Dzięki dziewczyny za pocieszenie. Tak wiem teraz musze być silna i wierzyć mocno w tego kropeczka w brzuchu, choć nie powiem cały czas meczy mnie myśl że jak tamte zatrzymały się w tym samym czasie to i ten w brzuchu, mamy słabe nasienie wiec sprawdziło się chyba to ze po 3 dobie padają.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków

15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306

-
Ja odebrałam telefon z kliniki. Pierwsze pytanie było jak się czuję. No ale to nie ważne, miał mi mówić o komórkach! Na 14 oocytów 3 miały coś nie tak z otoczką, jeden niedojrzały. Zostało 10, z czego jeden był nieprawidłowy, więc 9 mamy zapłodnionych. Chyba nic nie pokręciłam. W każdym razie mamy 9. W środę lub czwartek telefon będzie co z nich się uda wyhodować i do mrożenia idą wszystkie ze względu na odroczony transfer.
Julciaa, Anatolka, Mimbla, Mimi86, nick nieaktualny, Karolina1111, gosia81 lubią tę wiadomość