IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Karo85 wrote:Monison- ja się też będę umawiać w trakcie stymulacji w Wawie i myślałam właśnie o niej:)
magic- ja też byłam na wizycie u Pietrzyckiego:) spodobał mi sięChciałam do Mrugacza ale miał urlop i teraz zastanawiam się czy zostać przy Pietrzyckim czy zmieniać coś....
czy mogę zapytać ile kosztowała Cię pierwsza procedura? Była też w Boćku? -
Mimi86 wrote:Mi w provicie za wszystko wyszło 7,800 bo tam wizyty podczas stymulacji są w cenie już.
We wtorek mam wizytę zobaczę co i jak i podejmę decyzję co dalej i gdzie.
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dziewczyny
Ja zostaję. Ty do kogo chodzisz Mimi???
endometrioza IV stopień, przeciwciała przeciwplemnikowe
Provita
13.02 - transfer 2 x 8B w 3 dobie - CB
BRAK MROZAKÓW
2 ICSI- transfer 2*8B
maj 2017 crio
kolejna procedura: Novum
31.08 transfer -10 dpt krwawienie
-
Asienka1184 wrote:Dzień dobry
oddałam krew na powtórkę bhcg w jakimś punkcie +diagnostyka. Wiecie może, kiedy mogę się spodziewać wyniku online?
W diagnostyce ja zwykle oddawałam koło 9 i wyniki były koło południa (11:30-13:30)Asienka1184, zapominajka lubią tę wiadomość
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:Dr M nie przyjmuje juz nowych pacjentek z tego co mi wiadomo. Jak dziewczyny szly do niego po stymulacje teraz od dr Cz to na nastepne wizyty kazal juz do siebie nie zapisywac tylko maja kontynuowac leczenie u dr Cz.
Kciuki dziewczyny :*
No właśnie - Ci najlepsi w klinikach mają już obłożenie.. i tak właśnie myślałam,że Dr M ma już fulldlatego wolę się nie przenosić.
endometrioza IV stopień, przeciwciała przeciwplemnikowe
Provita
13.02 - transfer 2 x 8B w 3 dobie - CB
BRAK MROZAKÓW
2 ICSI- transfer 2*8B
maj 2017 crio
kolejna procedura: Novum
31.08 transfer -10 dpt krwawienie
-
Sabina ja chodzę do dr tomanka a po punkcji cały czas przyjmowała mnie dr paliga a ty?
Ooo to kapa jak dr M w gyncentrum nie przyjmuje nowych bo właśnie do niego chciałam iść jakby comaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Agnieszka_A. wrote:Antonelka a więc już niedługo się zacznie. Jak nic się u mnie nie pokomplikuje to chyba będziemy w podobnym terminie zaczynać
Aga a czy Ty juz wiesz jak bedziesz szla - dlugim czy krotkim protokolem?7.03.2017 - Nina jest z nami
-
D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 21:51
Agnieszka_A., arlenka, sylwiaśta159, zapominajka, Agi83, Mimi86, Antonelka, Anuszka, lipa, wombi, Justi86, Asiula86, Julciaa, Tosia 1981, justa1234, Mimbla, gosia81, sylvuś, Beata.D lubią tę wiadomość
-
Sabina,Mimi-dacie rade w Provicie
Ja chodzilam tam do dr Biernat,robila mi 5 inseminacji.
Ja odrazu poszlam do dr.Mercika wiec narazie mnie nie odsyla nigdzie,mam wizyte u niego 2.01,kolejny podglad...
Reni,super ze juz wiesz...trzymam kciuki zatem,ale sie zastanawiam od czego to zalezy,ze razem startowalysmy,a ja mam miec punkcje we wtorek lub czwartek.
Zobaczymy,a korzystajac z okazji zycze Wszystkiego dobrego na Nowy Rok i spelnienia wszystkich marzen!!!niech ten rok bedzie nasz....5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
to ja widzę że mi się udało w tym październiku w GC, bo przenosiłam się z invimedu. Do procedury podeszłam kiedy chciałam i u lekarza u którego chciałam, wciskali mi okropną dr Cz ale ja dzięki internetowi wiedziałam żeby kierunek obrać na dr Mercika
. Chociaż dr Cz powiedziała "robimy stymulację a o pieniądze z refundacji pomartwimy się potem" więc nawet ona potrafi być ok. Nie musiałam już powtarzać żadnych badań(co po niektóre trochę były przeterminowane)chyba tylko wirusologię refundowaną mi zrobili. Dr M mówił mi że utrata zarodków przy rozmrażaniu występuje bardzo rzadko.
-
nick nieaktualnyTyszanka81 wrote:Sabina,Mimi-dacie rade w Provicie
Ja chodzilam tam do dr Biernat,robila mi 5 inseminacji.
Ja odrazu poszlam do dr.Mercika wiec narazie mnie nie odsyla nigdzie,mam wizyte u niego 2.01,kolejny podglad...
Reni,super ze juz wiesz...trzymam kciuki zatem,ale sie zastanawiam od czego to zalezy,ze razem startowalysmy,a ja mam miec punkcje we wtorek lub czwartek.
Zobaczymy,a korzystajac z okazji zycze Wszystkiego dobrego na Nowy Rok i spelnienia wszystkich marzen!!!niech ten rok bedzie nasz.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny....
Wszystkim i każdej z osobna życzę samych pomyślnści w Nowym Roku:) Aby był owocny dla nas wszystkich, aby nasze marzenia w końcu się spełniły...
Przecież wszystkie tutaj życzymy sobie tego samego.
Walczymy dalej, nie poddajemy się....
Cudownego 2016 rBianka4, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
Bianka4 wrote:Mój świat dziś rozpadł się na tysiące szkiełek - niestety szanse naszego jedynego groszka są 2% ....
Wszystkim życzę szczęsliwego nowego roku i aby spełniły się nasze marzenia
Nadzieja jeszcze jest więc dalej &&&Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 14:43
Bianka4 lubi tę wiadomość
Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)