IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
To jest oczywiste, że dr M ma oblozenie i że z dnia na dzień nie przyjmuje nowych, bo stymuluje i kontroluje te, które rozpoczął. Ja jak się przynosiłam to też czekałam na pierwszą wizytę u Niego ponad 2 tygodnie. Zaznaczyłam wyraźnie, że interesuje mnie Wyłącznie ten lekarz i mogę poczekać. Później było z górki. W ręce dr Cz wpadlam w jedną jedyną sobotę, bo wtedy miała dyżur. Przecież nawet Jego pacjentki mają przerwy między stymulacjami, np te 3 miesięczne i co wtedy? Przecież nie siedzi w pustym gabinecie czekając na nie aż wrócą po przerwie
wszystko da się zrobić.
Mimi86 lubi tę wiadomość
-
Ja też chciałabym Wam złożyć życzenia. Staraczkom dwóch pięknych, tłustych kresek i wzrastającej bety. Tym, które już miały szczęście ujrzeć takie testy, spokojnego i szybkiego rozwiązania (bez bólu). Także podsumowując życzę Wam spełnienia tego najważniejszego marzenia. Nowy rok- nowe nadzieje.
Bianka4, Neo84, Mimi86, choco, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwiasta pierwsze podgladanie mialam wczoraj (30.12),drugie mam w sobote.Na pierwszym powiedzial ze widzi ok 4-5 z jednej strony i 3-4 z drugiej.Zmierzyl najwiekszy i piwiedzial ze nieduzy jeszcze.Endometrium powiedzial ze ladne.
Wstepnie punkcja powiedzial wtorek lub czwartek....ale szczegoly ustalimy w sobote.sylwiaśta159, Antonelka lubią tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
4-5 jajec5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Dziewczynki kochane zycze Wam tylko lepszego 2016 roku. Musi byc lepszy.
Planuje dzis wypic taka ilosc alkoholu, zeby wystarczylo za powodzenie i zdrowie kazdej z was, i to nakazdy jajnik z osobna.
Bianka4, Antonelka, Neo84, Tyszanka81, Agnieszka_A., wombi, Mimi86, Asiula86, Anuszka, choco, Mimbla, sylvuś, Beata.D lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnatolka wrote:To jest oczywiste, że dr M ma oblozenie i że z dnia na dzień nie przyjmuje nowych, bo stymuluje i kontroluje te, które rozpoczął. Ja jak się przynosiłam to też czekałam na pierwszą wizytę u Niego ponad 2 tygodnie. Zaznaczyłam wyraźnie, że interesuje mnie Wyłącznie ten lekarz i mogę poczekać. Później było z górki. W ręce dr Cz wpadlam w jedną jedyną sobotę, bo wtedy miała dyżur. Przecież nawet Jego pacjentki mają przerwy między stymulacjami, np te 3 miesięczne i co wtedy? Przecież nie siedzi w pustym gabinecie czekając na nie aż wrócą po przerwie
wszystko da się zrobić.
Poza tym mimi, jakbys sie zdecydowala na Gyn to osobiscie uwazam, ze dr P (moja lekarka) lepiej sie przykladala do stymulacji- na zasadzie poswiecania wiekszej ilosci czasu, zlecala wiecej badan i wszystko przebiegalo spokojniej. Choc na dr M tez zlego slowa powiedziec nie moge. Sama musisz podjac decyzje i zrobic to zgodnie ze swoim sumieniem :*Mimi86, ewa84 lubią tę wiadomość
-
Agnieszka_A. wrote:W sumie to nie wiem. Na razie jestem na Marvelonie. Poprzednio stymulacje miałam przez 14 dni menopurem i cetrotide.
To chyba dlugim bedziesz szla skoro teraz jestes na antkach. Super, ze bede miala Towarzyszke7.03.2017 - Nina jest z nami
-
No to i ja życzę wszelkiej pomyślności w 2016 roku, oby Nasze marzenia się spełniły!!
Nadira, Bianka4 lubią tę wiadomość
Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
Dziewczyny życzę wam w nowym roku zmian na lepsze i te które jeszcze czekają na bociana zeby w końcu się doczekały.
https://youtu.be/PKOoNQy_geo
a tu dla was piosenka na ten szczególny wieczór. Swoją drogą nie wiedziałam że Giertych miał swój boysbandWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 16:07
Nadira, Mimbla, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
Bianka ja mam we wtorek wizytę po nieudanym ivf i zobaczę co gin powie, ile mamy odczekać i czy będzie chciał wprowadzić jakieś zmiany. Jak minie coś nie spodoba to umowie się na wizytę do gyncentrum i tam zacznę wszystko od nowa.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualnydziewczyny
na ten Nowy Rok życzę Wam bycia szczęśliwymi
a szczęśliwą być to po prostu
mieć coś do zrobienia
mieć nadzieję na coś
mieć kogoś do kochania
ńiech tej miłości, nadziei i celów jest jak najwięcej
zdrówka i ukochanego macierzyństwa Wam życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 17:35
Anatolka, Asiula86, Antonelka, Mimi86, Mimbla, lipa, sylvuś lubią tę wiadomość