IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuzanna ja też walilam dwa zastrzyki na raz tylko jeden z jednej strony pępka drugi z drugiej.
Agnieszka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin życzę a szczególnie spełnienia tego najważniejszego marzeniazuzanna, Agnieszka_A. lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Mimi86 wrote:Zuzanna ja też walilam dwa zastrzyki na raz tylko jeden z jednej strony pępka drugi z drugiej.
Agnieszka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin życzę a szczególnie spełnienia tego najważniejszego marzenia
To tez tak dziś zrobie. Znaczy mój mążMimi86 lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI, 28.04.16 2 IUI
-
nick nieaktualnyDziewczyny to był koszmar. Ten brzuch bolał prawie cały dzien i do tego jeszcze zaparcie... Późno polozylam sie i w nocy przeszło ale nie mogłam nawet na bok sie położyć tylko na plecach. Rano obudziłam sie i lepiej ale bałam sie wstać. No a teraz ok. Choć Ćmi mi cały czas tak nisko w podbrzuszu. Wytrzymam każdy bol aby z groszkiem było ok. Ale to było takie silne i długie ....ojej. Nie bede czekać chyba do 18go. I jutro podjade na usg
-
nick nieaktualnyzapominajka wrote:Dziewczyny to był koszmar. Ten brzuch bolał prawie cały dzien i do tego jeszcze zaparcie... Późno polozylam sie i w nocy przeszło ale nie mogłam nawet na bok sie położyć tylko na plecach. Rano obudziłam sie i lepiej ale bałam sie wstać. No a teraz ok. Choć Ćmi mi cały czas tak nisko w podbrzuszu. Wytrzymam każdy bol aby z groszkiem było ok. Ale to było takie silne i długie ....ojej. Nie bede czekać chyba do 18go. I jutro podjade na usg
ja bym poszła
uspokoisz sięsylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
Witam w niedzielny poranek:)
Aga z okazji dzisiejszych urodzin życzę Ci na ten rok Tweg0 Dziecka narodzin:) No i do tego zdrówka:)
Mimi doskonale Cie rozumiem. Mój transfer też miał się udać i miałam od jutrzejszego poniedziałku już do pracy nie chodzićMiałam przepracować tylko 4 dni (od 28 do 31 grudnia) a potem na zwolnienie. Niestety się nie udalo. Ale uda Nam się następnym razem:)
Reni jak tam sie czujesz? Stresik przed punkcją jest?Agnieszka_A. lubi tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
Ja tez jutro do pracy...od 17.12 sie urlopowalam,ale we wtorek punkcja,a po 6.01 jeszcze wolne do 10.01
Ja zastrzyki tez naprzemiennie bralam.
Dzis o 20.30 ovitrelle.5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Aaaa i od wczoraj jakies dziwne uplawy mam,hmmmm.
Wstaje,cyk cos poczuje i majtusie mokre,ciagle zmieniam.Bezwonne,bezbarwne,jakby woda...
Ktos,cos??5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Tyszanka81 wrote:Aaaa i od wczoraj jakies dziwne uplawy mam,hmmmm.
Wstaje,cyk cos poczuje i majtusie mokre,ciagle zmieniam.Bezwonne,bezbarwne,jakby woda...
Ktos,cos??
Śluz płodny? Też tak miałam przed punkcja, o wiele więcej śluzu niż normalnie podczas owulacji. W końcu w cyklu stymulowanym jest ona jakby zwielokrotnionaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 12:40
-
Dzieki lipa
To niech leci sobie5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Agnieszka_A. wrote:hej Dziewczyny
Ale dziś mroźno. Ja niestety już od jutra do pracy po urlopie wracam. Ale za to za 4 dni wizyta u doktorka i mam nadzieję, że zielone światło i start stymulacji będzie.
28 lat temu to też była niedziela 3 stycznia. Było mroźno.
Pojawiłam się na świecie.
A teraz po kolejny roku od moich urodzin...
Jestem o rok starsza.
Jestem bogatsza o pewne doświadczenia.
Jestem otoczona ludźmi, na których mogę liczyć.
Zmieniłam się.
Upadałam i wstawałam.
Dalej walczę o swoje Szczęście.
I dziś w dniu moich 28 urodzin symbolicznie zdmuchując świeczkę w mojej głowie jest to Jedno Marzenie.
Po cichu liczę, że się spełni. W końcu się spełni.
Tymczasem zmagam się z bólem zatok (zawsze w najodpowiedniejszym momencie) i lecę pichcić urodzinowy obiad.
Spokojnego dnia
Najlepszego no i spełnienia tego marzenia
Agnieszka_A. lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Agnieszka, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Wytrwałości Ci życzę i spełnienia tego najważniejszego marzenia. Abyś w tym roku mogła trzymać w ramionach swoje maleństwo. Buziaki.
Agnieszka_A. lubi tę wiadomość
-
Witajcie,
W końcu odważyłam się napisać
Na początek najlepsze życzenia dla Agnieszki i kciuki za wszystkie staraczki na nowy rok.
Winna Wam jestem relacje z bety
14 dpt beta 161, 4
16 dpt beta 341, 5
Przyrost ok ale jak na 2 blastocysty i pierwsze badanie w 14 dniu po beta jest zdecydowanie za niska.
Sorry ze tak późno piszę ale musialam swoje wypłakać i cofnąć się z wpisami na forum, żeby sprawdzić czy komus z taką beta się udało.
W poniedziałek kolejne sprawdzenie i wizyta u dr
Jestem juz psychicznie przygotowana na spadek
Pozdrawiam Was gorącolipa, Agnieszka_A., sylvuś lubią tę wiadomość
niepłodność idiopatyczna, niedoczynność tarczycy, 3 procedury MZ bez mrozaczków
-
Julciaa to kciukow nie puszczam,kibicuje!!
Jeszcze sie mile zaskoczysz...5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJulciaa wrote:Witajcie,
W końcu odważyłam się napisać
Na początek najlepsze życzenia dla Agnieszki i kciuki za wszystkie staraczki na nowy rok.
Winna Wam jestem relacje z bety
14 dpt beta 161, 4
16 dpt beta 341, 5
Przyrost ok ale jak na 2 blastocysty i pierwsze badanie w 14 dniu po beta jest zdecydowanie za niska.
Sorry ze tak późno piszę ale musialam swoje wypłakać i cofnąć się z wpisami na forum, żeby sprawdzić czy komus z taką beta się udało.
W poniedziałek kolejne sprawdzenie i wizyta u dr
Jestem juz psychicznie przygotowana na spadek
Pozdrawiam Was gorąco
U mnie 9dpt bhcg było tylko 30. Wynik nie imponowal, a mimo to moja blastka 2BB postanowiła żyćTyszanka81, Asiula86, gosia81, Justi86, Agnieszka_A., wombi lubią tę wiadomość