IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Tyszynka81 powodzeniamysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
dzien dobry
staram się Was nadrobić po kawałku, ale po długiej przerwie swiąteczno-noworocznej mam dziś prawdziwy sajgon w pracy
Anuszka ale te Twoje bąbelki szalejącudownie
gratuluję koljeny raz przecudnej bety i spokojnej przenudnej ciązy Ci zyczę :*
pozostałym dziewczynom na A równie mocno gratulujei kciuki mocne za dalszy szczesliwy rozwoj wydarzeń &&&&
Tyszanka powodzenia !
Antonelka coś mi mówi że ta próba bedzie szczesliwa dla Was. Tego Ci życzę z całego serca w Nowym Roku
arlenka, Inska, Antonelka, Anuszka, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny! Wczoraj zrobiłam 3 betę w 13 dc i wynosi 1557! Jestem w szoku!
aneczka2015, Brtiii86, Tosia 1981, arlenka, Selena, Antonelka, Tyszanka81, choco, Agi83, Kava, Karolina1111, wombi, justa1234, OctAngel, Karo85, lipa, Agnieszka_A., Inska, Julciaa, Anuszka, gosia81, Mimi86, Asiula86, sylvuś, freya, Konwalia lubią tę wiadomość
17.09 Icsi
22.12.2015 transfer 4AA
-
nick nieaktualnyAntonelka wrote:To kidy przewidujesz @ ?. Ja zaczne krotki protokol ok 22.01. Lekow jeszcze nie mam ale u mnie w klinice jest tak, ze pojawiam sie pomiedzy 1-4 dc i wtedy daja.
Ostatnia tabletkę anty bralam w niedzielę,więc dziś lub jutro okres ,a pierwszy zastrzyk mam w 2dc. Także jutro lub we czwartek. -
Jestem,
Ze mna ok czuje sie wporzasiu...pewnie dlatego ze szalu nie ma....wstyd przyznac ale az 2 komorki pobrali.Doktorek zly ale co zrobic,leki sobie,amh sobie a organizm sobie...
Jutro czekam na telefon od emriologow.
Teraz zmykam cos zjesc i polezec
Mam lutinus i fragmin zapisany.5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Cześć. Czy mogę dołączyć? my wczoraj podjęliśmy decyzję o IVF,a że to nasze pierwsze podejście (oby ostatnie) to bym chętnie czasami popytała itd
O maluszka staramy się już 4 lata,jeden jedyny raz udało się zajść w ciążę,którą straciliśmy i tak do tej pory nic. Mam PCO i hashimoto od ponad roku w ogóle nie miesiączkuję o jakiej kolwiek owulacji nie ma mowy. Nikt nigdy nie widział żeby samoistnie urósł sobie pęcherzyk (rak kiedy zaszłam w ciążę). Lekarz próbował stymulacji jednak nie reagowałam na leki i stąd też decyzja o ivf -
Tyszanka81 wrote:Jestem,
Ze mna ok czuje sie wporzasiu...pewnie dlatego ze szalu nie ma....wstyd przyznac ale az 2 komorki pobrali.Doktorek zly ale co zrobic,leki sobie,amh sobie a organizm sobie...
Mam lutinus i fragmin zapisany.
Tyszanka...kurde jaki wstyd....nawet tak nie pisz. Trzymam kciuki aby zaplodnily sie i ladnie rosly. Buziaki
Inska lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualny
-
Tyszanka81 wrote:Jestem,
Tyszanka to trzymamy kciuki za te 2 komóreczkiwiem, że to trochę podcina skrzydła, ale nie trać wiary, była tu karolaaa której pobrali 1 komórkę i teraz ma na imię Marceli
Antonelka, Tosia 1981, Inska, sylvuś lubią tę wiadomość
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
Antonelka wrote:Izabela witamy....obys nie musiala dlugo tutaj byc
Przykro mi, ze stracilas Dziecko......moje dramaty sa nieporownywalne....
Iza w ktorej klinice podchodzisz?
Na razie będę Was próbowała poczytać trochę żeby trochę poznaćwywołujemy u mnie miesiączkę i wtedy od 1dc antykoncepcja i od 21 dc gonalpeptyl,
Inska, zapominajka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTyszanka81 wrote:Jestem,
A może za małe dawki zastrzyków?ją przy amh 2,20 mam na dzień menopur 225j. No ale najważniejszą jest jakość komórki,także nie stresuje się . na pewno będzie dobrze:-) -
Dzieki dziewczyny
Byleby do juterka az dadza znac,jesli bedzie ok to transfer w piatek dr M powiedzial.
Inska lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Tyszanka nie ilość a jakość się liczy, więc trzymam kciuki za najwyższą jakość twoich komóreczek, aby się rozwijały i dzieliły wzorowo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 11:32
Inska lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Tyszanka nawet tak nie mów, mocno zaciskam kciuki za Twoje komóreczki ♥
Brtii ja też mam amh 2,20 a kurcze menopur 1200 mam w dawce 200 to jeszcze mniej niż Ty
Witaj Izabela ja też w artemidzieco prawda olsztyńskiej ale u dr Domitrza i na pick up i transfer jadę do Białegostoku
ja dziś mam 11 dc 6 zastrzyk menopuru i gonapeptylu już nie pamiętam który.. estardiol=698pg/ml i w lewym jajniku 4 pęcherzyki takie około 10mm a w prawym dla odmiany też 4 ciut mniejsze ok 7 i 8 mm
kolejne podglądanko w czwartek
Reni jak samopoczucie? dzwonili już z kliniki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 11:38
Reni555, Bianka4, Mimi86 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualnyAsia ja mam już taka dawkę bo gin wie że te moje jajniki są śmieszne. Wszystko na usg ok,w wynikach ok,a same pecherzyki rosnąć nie chcą i nie pękają same. Wcześniej jak jeszcze probowalismy naturalnie to miałam menopur 75j i miałam tak 1-2 komórki. Ale to prezes to że moje nie pękają podchodzimy do ivf. Leki typu lametta też nie działają. Także lepiej że mam taka dawkę od razu. W 7dc podgląd i wtedy dalsze leki
-
asia-m-b wrote:Witaj Izabela ja też w artemidzie
co prawda olsztyńskiej ale u dr Domitrza i na pick up i transfer jadę do Białegostoku
ja dziś mam 11 dc 6 zastrzyk menopuru i gonapeptylu już nie pamiętam który.. estardiol=698pg/ml i w lewym jajniku 4 pęcherzyki takie około 10mm a w prawym dla odmiany też 4 ciut mniejsze ok 7 i 8 mm
kolejne podglądanko w czwartek
Reni jak samopoczucie? dzwonili już z kliniki?ja jestem u prof. Jacka Szamatowicza jeździmy do Białegostoku z tego względu,że mamy tę samą odleglość do Olsztyna co do BS i to Białystok nam wygodniejszy.
trzymam kciuki za nas wszystkieasia-m-b, Bianka4 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny. Czy podczas stymulacji można brac tabletki przeciwbólowe? Strasznie mnie dziś glowa boli i nie wiem jak w pracy wytrzymam a nie wiem czy można brac jakies np. apapy?ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI, 28.04.16 2 IUI
-
Staraczki-Czekaczki
http://www.mz.gov.pl/zdrowie-i-profilaktyka/programy-zdrowotne/konkursy/program-leczenie-nieplodnosci-metoda-zaplodnienia-pozaustrojowego/ogloszenie-w-sprawie-podzialu-srodkow-finansowych-pomiedzy-realizatorow-programu-zdrowotnego-pn.-program-leczenie-nieplodnosci-metoda-zaplodnienia-pozaustrojowego-na-lata-2013-2016-w-2016-r.triss, mysza89, shooa, Agnieszka_A., Inska, Mimi86, Asiula86, freya, Mimbla lubią tę wiadomość