IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnuszka wrote:Dokładnie Sylwia czytam i czytam i końca nie ma
Na początek leki refundowane na sto procent będą do lipca bo nie można ich wcześniej skasować z listy skoro umowa jest podpisana na dwa lata a po lipcu to wiecie różnie może być niestety
Sylwia ja się zawsze zastanawiam co kierowało daną dziewczyną przy wyborze avataru i lubię jak są ładne obrazki
Mimi86 twój nowy wymiata
A teraz najważniejsze jestem po wizycie serducho bije jak szalone mam założoną kartę ciążowąPoryczałam się oczywiście u lekarza ale tylko utwierdziłam się w przekonaniu że jest cudownym człowiekiem
Jedynie psikus taki że beta kosmicznie wysoka a ciąża pojedyńcza no chyba że jeszcze drugie dziecię się ujawni
I nie ma piękniejszego widoku niż bijące serce dziecka we własnym łonie ryczę ze szczęście
\
dobra,
UWAGA zakładam grupę!- tajną, nikt prócz nas jej nie będzie widziałkto chętny proszę o dane na pw
mysza89, Anuszka lubią tę wiadomość
-
Tyszanka-Tychy
Mimi dont panic!!!!zdazysz skorzystac
Anuszka tyyyy szczesciaro-cuuuuudnie mamunia,cudnieMimi86, Anuszka, Reni555 lubią tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
nick nieaktualny
-
Anuszka wrote:Dokładnie Sylwia czytam i czytam i końca nie ma
Na początek leki refundowane na sto procent będą do lipca bo nie można ich wcześniej skasować z listy skoro umowa jest podpisana na dwa lata a po lipcu to wiecie różnie może być niestety
Sylwia ja się zawsze zastanawiam co kierowało daną dziewczyną przy wyborze avataru i lubię jak są ładne obrazki
Mimi86 twój nowy wymiata
A teraz najważniejsze jestem po wizycie serducho bije jak szalone mam założoną kartę ciążowąPoryczałam się oczywiście u lekarza ale tylko utwierdziłam się w przekonaniu że jest cudownym człowiekiem
Jedynie psikus taki że beta kosmicznie wysoka a ciąża pojedyńcza no chyba że jeszcze drugie dziecię się ujawni
I nie ma piękniejszego widoku niż bijące serce dziecka we własnym łonie ryczę ze szczęście
Marcia89 lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
sylwiaśta159 wrote:eeeeeeeeeejjj
, chciałam powkręcać,że wyświetla mi się, że jesteś online, pacz, Tyszanka już łapnęła
Ha ha ha
Wkreciara!!ladnie to tak?,mowilam ze ja lewa...
Jak ci na priv napisac??bo ja was chyba znajde na fb bo ma mam pospolite imie i nazwisko na fbsylwiaśta159 lubi tę wiadomość
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Anuszka!!!!
Gratulacje!! w takim razie silny bąbel, skoro jeden a taka beta!albo jest duzy i za nim schował sie jeszcze jeden
Cudowne wieści!!
Sylwia, dodaje Cie do przyjaciolek i bede słała dane
Alez sie wkrecilam... a jeszcze jakies pol roku temu nawet nie myslalam, ze wyladuje na wątku o in vitro... co za światsylwiaśta159, Anuszka, gosia81 lubią tę wiadomość
-
Anuszka wrote:sylwiaśta159 nie chciałam stresować dziewczyny wiesz ona w ciąże zachodzi
Sorry
Dobre,dobre
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
nick nieaktualny
-
mysza89 dzisiaj byłam u nas w mieście u doktorka i chcę żeby on ciąże prowadził a do kliniki jadę we wtorek mam nadzieję że już ostatni raz szkoda mi kasy i czasu na dojazdy do kliniki
A jak wybierasz invimed to pamiętaj tylko i wyłącznie Gizler z nikim innym nawet nie gadaj
Tam sama decydujesz kto cię leczy i cały czas masz tego samego lekarza.
elcia_aa, mysza89 lubią tę wiadomość
-
Jaki privvvv ja pytam moje drogie??
Znikam na moment zupe uwarzyc na jutro....bo o 20.05 Barwy Szczescia i sie nie wyrobie
Przez Was5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
nick nieaktualny
-
Anuszka wrote:Dokładnie Sylwia czytam i czytam i końca nie ma
Mimi86 twój nowy wymiata
Anuszka gratulacjęRycz Kochana rycz:) obyśmy i My ryczały z takich powodów;)
Reni555 lubi tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
Reni555 wrote:ok, dziewczyny
założę dzieś tajna grupę
dajcie tylko pomysł na nazwę grupyINVIMED WROCŁAW
- PCOS
- NIEPLODNOSC IDIOPATYCZNA
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
-3 transfery - ujemne (2015 - 2016)
2018 wracam do walki - > LAPAROSKOPIA
PAŹDZIERNIK 2018 - HISTEROSKOPIA
21.11.2018 - transfer - UDANY:) -
Hej.
Anuszka wzruszyłam się Twoim wpisem, gratuluje serduszkai przyznaję, że nadrobić was jest ciężko. Szczególnie z tel.
Aż zaczęłam się martwić zlikwidowanie leków z refundacji, ale niestety zrobią to bo będą wprowadzać te darmowe dla seniorów ech...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 19:51
Anuszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny