IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyamygdala wrote:Dzien dobry i smacznego
Dziewczyny a po transferze warto brac wolne czy lepiej po punkcji? Bo nie wiem jak to rozehrac z urlopem w pracy. Nie chce brac zwolnienia od gina bo zaraz beda jakies ploty, a ja nic nie mowie w pracy o ivf.
Ja wzielam po transferze. Dostalam L4 na 2 tyg. Po punkcji na drugi dzień byłam w pracy -
amygdala wrote:Dzien dobry i smacznego
Dziewczyny a po transferze warto brac wolne czy lepiej po punkcji? Bo nie wiem jak to rozehrac z urlopem w pracy. Nie chce brac zwolnienia od gina bo zaraz beda jakies ploty, a ja nic nie mowie w pracy o ivf.wiec jesli cos wyplynie to kadrowe beda mialy problem! Oczywiscie uprzedzilam szefostwo o chorobowym nie wnikali w powody
-
Dziewczyny a po transferze warto brac wolne czy lepiej po punkcji? Bo nie wiem jak to rozehrac z urlopem w pracy. Nie chce brac zwolnienia od gina bo zaraz beda jakies ploty, a ja nic nie mowie w pracy o ivf.
A przy 3 jak widać udanym zaliczyłam 3 dniowy maraton w pracy po 12h na nogach. Wszystko jest kwestią indywidualną. Jeśli czujesz że wolne Ci pomoże to kombinuj z urlopem.
Ja powiem jedno, chodzenie do pracy było super, nie siedziałam i nie wyszukiwałam w sobie objawów, nie grzebałam w necie i nie wczytywałam się w wujka-doktora google.triss, Asiula86, Anatolka, elcia_aa, amygdala, Dżejn, sylvuś, Agnieszka_A., V. lubią tę wiadomość
-
Ja też przy dwóch pierwszych chuchalam i dmuchalam na L4 na siebie, a po udanym wybierałam nowy firmowy samochód, miałam z tatą niezły rajd po salonach i negocjacje z dealereami odnośnie do budowy floty w firmie. Synek będzie auto-maniak chyba
Moniaa, Asiula86, sylvuś, gosia81, Agnieszka_A., V. lubią tę wiadomość
-
Dziekuje Triss
Krwe rano oddalam do badania ok 11:30 mam podejsc do lekarza.
Mialam mily poranek bo spotkalam sie z Kamila-> Kamila jestes wspaniala. Trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 10:23
Kamilam8, Asiula86, triss, elcia_aa, Dżejn, gosia81, Agnieszka_A., Mimi86 lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Zalezy jaka masz prace
Po punkcji-jaki mialas poziom hormonow i ile ew.pobrali jajeczek(ja np zaczelam sie strasznie czuc dopiero 3dni po punkcji)
Po transferze jak Monia pisze jak za duzo czasu to sie wszystkie odczucia podwojnie analizuje
Musisz sama stwierdzic na ile wziasc wolnego-uwazam ze najlepiej od punkcji i pare dni po transferze. -
Antonelka wrote:Dziekuje Triss
Krwe rano oddalam do badania ok 11:30 mam podejsc do lekarza.
Mialam mily poranek bo spotkalam sie z Kamila-> Kamila jestes wspaniala. Trzymam kciuki
Antonelko dla mnie to była sama przyjemność. Plusem naszej drogi jest to, że możemy spotkać tak wspaniałe osoby
Antonelka, Asiula86, Angela B-D, triss, mysza89 lubią tę wiadomość
-
Witam się weekendowo kochane.
Ja wczoraj nie wzięłam tej tabletki anty także czekam na @niech przychodzi jutro lub najpóźniej w poniedziałek:)
I zaczynam)) mam taką nadzieję bynajmniej że nic się nie wykrzaczy po drodze
Muszę Wam powiedzieć że mój wypad do Sztokholmu dobrze mi zrobił. Odpoczelam nie myślałam i jakoś mi lepiej było.
Kamila czekam na super info od Ciebie dzisiaj:)
Asia-m-b- jaki wspaniałe wiesci:) gratuluję ogromnie:)triss, Kamilam8, asia-m-b lubią tę wiadomość
06.2010- córeczka
5.06.2014- Aniołek [8 tc]
21.06.2015- córeczka[24 tc]
niedrożny LJ., AMH 4,78 PCO, IO.Mutacja MTHFR CT i AC
02.02- INV Bocian BS,krótki p. 6 komórek/3 zarodki
16.02- transfer 2 x 8A. -
CRIO 28.04.-3 BA
II pro. Novum- długi p.19.08-transfer 1x8A.
4 sniezynki na zimowisku -
Kamila- kurcze przykro mi ogromnie: (
Nie poddawaj się proszę.Kamilam8 lubi tę wiadomość
06.2010- córeczka
5.06.2014- Aniołek [8 tc]
21.06.2015- córeczka[24 tc]
niedrożny LJ., AMH 4,78 PCO, IO.Mutacja MTHFR CT i AC
02.02- INV Bocian BS,krótki p. 6 komórek/3 zarodki
16.02- transfer 2 x 8A. -
CRIO 28.04.-3 BA
II pro. Novum- długi p.19.08-transfer 1x8A.
4 sniezynki na zimowisku -
nick nieaktualny
-
Kamilam8 wrote:No niestety, wyniki II weryfikacji:
(B-HCG) <0.1
Estradiol 17-beta (E2) 785
ogesteron (PRG) 49.47
Kamila..........przykro mi, ze jeszcze dzisiaj nie ma ciazowego wyniku. Pamietaj, ze jeszcze jedna weryfikacja i wiesz co mowil lekarz. A jak nie uda sie to masz plan. Sciskam Ciebie mocno.Kamilam8 lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Kamilam8 wrote:No niestety, wyniki II weryfikacji:
(B-HCG) <0.1
Estradiol 17-beta (E2) 785
ogesteron (PRG) 49.47
Kurcze....
Kamilam8 lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac