IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nooo lipa powiem ci ze z tą iloscia jajek nie ma lipy hehe
mam wyniki kariotypów - prawidłowe
teraz został tylko ten immunolog (wizyta 13.02)lipa, Agnieszka_A., Agi83, Asiula86, V. lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
elcia_aa wrote:Odpoczywasz teraz? Wzielas wolne? Ja chyba tym razem wezme l4, to ostatni groch wiec chcialabym zrobić wszystko co możliwe zeby sie to pozytywnie zakonczylo, czego i Tobie życzę
Kamilam8 lubi tę wiadomość
INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- NIEPLODNOSC IDIOPATYCZNA
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
-3 transfery - ujemne (2015 - 2016)
2018 wracam do walki - > LAPAROSKOPIA
PAŹDZIERNIK 2018 - HISTEROSKOPIA
21.11.2018 - transfer - UDANY:) -
nick nieaktualny
-
Dziś było pierwsze podglądanie - 6dc/4ds
Pęcherzyki powolutku rosną. Lekarz w sumie sprawdzał czy nie ma za szybkiej reakcji na stymulację.
Na razie Menopur zostaje w tej samej dawce co był.
Od jutra rano dochodzi zastrzyk Cetrotide.
Tego zastrzyku nie lubiłam. Trzeba go rozrabiać codziennie i piecze po aplikacji.
Kolejna wizyta w środę o 16:30.sylvuś, Moniaa lubią tę wiadomość
-
elcia_aa wrote:Lipa poszalalas na prawde.
ja wracam od lekarza, endo 0,97 , pecherzyk nie pekniety. A on kręcił nosem ze za cienkie to endo
(( oprocz wina czym sie mogę jeszcze podratować? Normalnie sie pogryze ze złości, ze tak chcialam na naturalnym cyklu
/ i teraz endo nie rośnie.
Help
Orzechy brazylijskie i migdały -
Brtiii86 wrote:A czy idziesz z nimi do genetyka? Ja też mam zrobić kariotypy. I zapisać się do immunologa.
Anatolka, lipa lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Brtiii86 wrote:Tak do dr Sydora. Zapisalam się na 12 marca bo taki był termin. A to Twoja pierwsza wizyta u niego?
A jutro jadę do invimed na badanie kariotypow. Ty robilas to badanie w GynC czy w invimedzie?
Mimi robila w Invimedzie,ja poszlam w jej slady ☺
Teraz czekam na wyniki,nic mi dr M nie mowil ze mamy isc gdzies na konsultacje....
Kurcze nie odwolalam w GynC kariotypow na jutro!!!
Kurcze dzwonie tam!
Dobrze ze jestescie :*
Mimi86 lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
gochu wrote:Orzechy brazylijskie i migdałyI i II IVF Medart Poznań
III IVF NOVUM 5.01 transfer 2 groszków, 8dpt-30 11dpt-120, 35dpt mamy
-
nick nieaktualnyTyszanka81 wrote:Mimi robila w Invimedzie,ja poszlam w jej slady ☺
Teraz czekam na wyniki,nic mi dr M nie mowil ze mamy isc gdzies na konsultacje....
Kurcze nie odwolalam w GynC kariotypow na jutro!!!
Kurcze dzwonie tam!
Dobrze ze jestescie :*
No mi dr P mówiła żeby potem pójść do genetyka z tym na konsultacje. Aa ją zadzwonilam do tego invimedu i ona mi powiedziała że się umawiać nie trzeba tylko przyjechać. Także z M jutro jedziemy oddać krew.
A histero jeszcze mam nie robic. Najpierw te kariotypy. A i zapisalam się na konsultacje do immunologa. -
nick nieaktualny
-
Hej. Co ile trzeba powtarzać betę ? Jutro dopiero zadzwonię do lekarza.
A dzisiejszy wynik 11dpt -475!! Jestem szczesliwa ale boje sie jeszcze skakać z radości.
Tyszanka81, elcia_aa, Neo84, Agnieszka_A., Anatolka, Kamilam8, myszaaa, gochu, lipa, Tosia 1981, kassik, Reni555, wombi, amygdala, Mimi86, Asiula86, Kamilka, Agi83, Beata.D, Karo85, vella, Karolina1111, india, Bianka4, Anuszka, Konwalia, Asienka1184, sylvuś, arlenka, pragnaca dzidziusia, urocza, milia, Evelle, Selena, Selena, sylwiaśta159, Ania_84, Sabina_x, gosia81, Elmirka, shooa, agulas, Antonelka, Dżejn, kookana1987, freya, V. lubią tę wiadomość
-
Ja histero tez....tylko czekam na @ i mam sie umowic.
Najbardziej na reke by mi bylo jakby w sobote mozna bylo zrobic...5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Brtiii86 wrote:10mm to wystarczająco. Ja zawsze tak miałam i żaden gin nie mówił że jest źle.
Dziewczyny jutro w szkole jest bal karnawałowych i ją też muszę się przebrać. Kurcze ale nie mam za kogo,za co.... Poradzcie cos5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
nick nieaktualnyTyszanka81 wrote:A co bys tam z szafy wygrzebac mogla?
Jest problem bo żadnych kwiatów u mnie na panią wiosnę nie ma. Na cygankę hmmm też nie. Masakra jakas. Chyba żeby kota w butach,no ale takiego kapelusza nie mam.
A to dr M też jeszcze nie kazał Ci robić histero? Czy jak? Czy to Ty sama sobie robisz? -
Brtiii86 wrote:10mm to wystarczająco. Ja zawsze tak miałam i żaden gin nie mówił że jest źle.
Kurde no też mi się tak wydaje, a on mnie dzisiaj o zawał przyprawił, że nici z tego cyklu. Jutro może zrobię jeszcze estradiol i prog, co? tylko co mi to da:/
Może za cygankę ?? albo na czarno się ubierz, domaluj sobie wąsa i będziesz kotem
Adrenalina gratulacje:) co dwa dni się robi, a na belly masz kalkulator przyrostów:)I i II IVF Medart Poznań
III IVF NOVUM 5.01 transfer 2 groszków, 8dpt-30 11dpt-120, 35dpt mamy