IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kochane. U mnie klapa. Beta w 9dpt wyniosła 0.2. Także porażka. Smutno mi ogromnie.06.2010- córeczka
5.06.2014- Aniołek [8 tc]
21.06.2015- córeczka[24 tc]
niedrożny LJ., AMH 4,78 PCO, IO.Mutacja MTHFR CT i AC
02.02- INV Bocian BS,krótki p. 6 komórek/3 zarodki
16.02- transfer 2 x 8A. -
CRIO 28.04.-3 BA
II pro. Novum- długi p.19.08-transfer 1x8A.
4 sniezynki na zimowisku -
Ania1986 wrote:Dziewczyny a nie boicie się tak na allegro zamówić to dhea? Pytam bo widzę ze cena dobra ale trochę się wacham, ja kupuje w aptece dhea eljot i za 30 szt daje 42 zł. I kusi mnie ta opcja z allegro no ale,niby swanson dobra firma.
Karo:/ pamietam Cie z watku IUI( tulam
-
beta-HCG 30,59 mIU/ml
co to oznacza?
niestety nie mialam podanych norm
musze sprawdzic w necieamygdala, Asienka1184, Elmirka, V., Angela B-D, Tosia 1981, lawendowapani, vella, Mimi86, ewlinaaa85, pragnaca dzidziusia, SzewskaPasja, Kamilam8, Konwalia, gosia81, Bianka4 lubią tę wiadomość
Bliźniaki
Najprawdpodobniej Parka -
Agnieszka_A. wrote:Mam info o zarodkach...rozwijają się wszystkie ale nie wszystkie są dobrej jakości. W klasie a jest jeden. Jutro będę miała kolejne wieści. Embriolodzy są zdania, żeby poczekać do piątej doby. Zobaczymy jakie wieści będą jutro.
Trzymam kciuki za Zarodki.
tak sie ciesze:)
a to nie za malo jak na 8dpt?
to w sumie test jutro nie potrzebny
bo i tak nie bedzie widocznej kreski drugiej
Bliźniaki
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Androgeny. Normalna reakcja. Widocznie nadmiar w organizmie i "wyrzuca" na zewnątrz.
dużo tego nie jest, raptem pojawiły się ze 3 sztuki odkąd biorę (prawie miesiąc) ale takie są nastoletnie w sensie podskórne, nieładne.
Anatolka, nie wiem czy nadmiar androgenów to to samo co poziom testosteronu, ale jak w zeszłym roku badałam, to nie był zbyt wysoki, gdzieś koło połowy normy o ile dobrze pamiętam.
Beata D. - dobre pytanie - norma normą, ale ile dla nas najlepiej dobrze byłoby wiedzieć. Ja niestety nie poinformowana w tym temacie.
Olencja, o co chodzi z tym nadnerczami i ich wyczerpaniem? Nie znam tematu.
-
hmm wyczerpanie nadnerczy daje ogrom objawow ktorych z niczym nie da sie powiazac, a tym bardziej lekarze kompletnie olewaja ten problem
nadnercza to gruczol jak tarczyca i wszystkie hormony sie ze soba wiaza, czesto doprowadzenie ich do porzadku likwiduje wiele objawow, problemow, takze warto o nie zadbac
jak chcesz pozglebiac temat to moze odesle Cie do blogu tlustezycie:) -
nick nieaktualny
-
Natu93 wrote:beta-HCG 30,59 mIU/ml
co to oznacza?
niestety nie mialam podanych norm
musze sprawdzic w necie5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Natu93 wrote:Trzymam kciuki za Zarodki.
tak sie ciesze:)
a to nie za malo jak na 8dpt?
to w sumie test jutro nie potrzebny
bo i tak nie bedzie widocznej kreski drugiej
Sikaniec z rossmanna powinien ci wyjsc spokojnie jesli chcesz pamiatke!!5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
mam quixx
mysle ze tez powinien wyjsc
w sobote lece na kolejna bete:P
ciekawe czy blizniaki czy jak:))
dziekuje<3 jestescie wielkie i kochane!lawendowapani, Elmirka, zapominajka, kookana1987, Bianka4 lubią tę wiadomość
Bliźniaki
Natu93 wrote:mam quixx
mysle ze tez powinien wyjsc
w sobote lece na kolejna bete:P
ciekawe czy blizniaki czy jak:))
dziekuje<3 jestescie wielkie i kochane!5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer-