IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Linka jak cos to przed punkcja pójdź razem z mezem do pokoju i mu poprostu pomóż z oddaniem i potem szybko na punkcje. Serio jak powiecie to Wam pozwolą. Moj tez mówi ze mu to wszystko dlugo schodzi ze nie może się skupić ale wie jak to jest ważne i daje rade. Jak oddawał nasienie do badan to ja wchodziłam z nim i mu pomagalam
Saramago lubi tę wiadomość
2xIVF (Salve Łódź) i jest córcia!!!
Nowe starania (Bocian Wawa) 30.12'15 start długi protokół,14.02 ET 8b 8dpt-37,10dpt-150
-
nick nieaktualny
-
Jednak ten program MZ ma wadę czyli mrożenie w 5dobie
a coraz częściej widzi sie ile zarodków nie przetrwa do tego czasu. No cóż cos za cos.
2xIVF (Salve Łódź) i jest córcia!!!
Nowe starania (Bocian Wawa) 30.12'15 start długi protokół,14.02 ET 8b 8dpt-37,10dpt-150
-
ewlinaaa85 wrote:hmmm .. ja miałam AH w rządówce właśnie i teraz ponownie będę to miała + drugi scratchingEndometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
nick nieaktualnyElmirka wrote:Teraz biorę Aspargin to jest lek a nie suplement diety, biorę 3x2 tab. monitoring będzie ale pewnie żeby nie przychodzić tam co chwilę każą najpierw zrobić testy
-
nick nieaktualny
-
Ja tez miałam scratching w rzadowce za free i embryoglue. A teraz przy komercyjnym podejściu AH zarodka za które zaplacilam 500zl.2xIVF (Salve Łódź) i jest córcia!!!
-
ewlinaaa85 wrote:nic a nicEndometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
nick nieaktualnySerducho wrote:Elmirka i Ewlinaaa85 - ja przy wyniku 2,7 biore juz letrox na zbicie tsh i caly czas mam brac, lekarz mowil ze w poczatkowej ciazy wraz z hcg podnosi sie tsh i tj gorozne dla ciazy - a wy nie bierzecie nic ?
-
Serducho wrote:Elmirka i Ewlinaaa85 - ja przy wyniku 2,7 biore juz letrox na zbicie tsh i caly czas mam brac, lekarz mowil ze w poczatkowej ciazy wraz z hcg podnosi sie tsh i tj gorozne dla ciazy - a wy nie bierzecie nic ?Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
o co chodzi z tą immunologią co warto sprawdzić jeszcze?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 14:29
Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
nick nieaktualnyElmirka wrote:Kurcze to widzę że nie kwapią się do tego, podpytam o to następnym razem, trzeba ich cisnąć bo sami z siebie o niczym nie powiedzą, pytałam ostatnio jak zwiększyć szanse o niczym nie wspomniała...
Walcz w klinice chociaż o to Ah kurcze a scratching miałaś już kiedyś robiony? -
Elmirka wrote:Kurcze to widzę że nie kwapią się do tego, podpytam o to następnym razem, trzeba ich cisnąć bo sami z siebie o niczym nie powiedzą, pytałam ostatnio jak zwiększyć szanse o niczym nie wspomniała...
Elmirka, mi też mówili, że nic się nie da zrobić. Że trzeba "naprodukować zarodków i może któryś się przyjmie". Ja jednak przebadałam się i wyszły problemy mniejsze, większe. Zrobisz, jak uważasz, ale już sporo procedur za Tobą. -
ewlinaaa85 wrote:no dziwne że, nic Ci nie zaproponowali aby zwiększyć szanse. Ja już po pierwszym nie udanym transferze miałam scratching robiony potem kolejny transfer na cyklu naturalnym i została nacięta otoczka. Teraz będę miała kolejne crio ale, Dr ponownie chce wykonać scratching.
Walcz w klinice chociaż o to Ah kurcze a scratching miałaś już kiedyś robiony?Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
ma_pi wrote:Elmirka, mi też mówili, że nic się nie da zrobić. Że trzeba "naprodukować zarodków i może któryś się przyjmie". Ja jednak przebadałam się i wyszły problemy mniejsze, większe. Zrobisz, jak uważasz, ale już sporo procedur za Tobą.Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
nick nieaktualnyElmirka wrote:Niestety nie bo dr powiedziała że powinni mi zrobić podczas histeroskopii, potem okazało się że robią to w drugiej połowie cyklu a ja histero miałam w 10 dc
też siedzę i kombinuję co jeszcze mogę zrobić aby zwiększyć szansę, dziś idę na biocenozę, cholera wi może siedzą tam jakieś bakterie i zabijają mi malucha jak tylko się wgryziepojadę też zbadać ten potas
-
ewlinaaa85 wrote:No tak ja musiałam się zgłosić na rysę między 20-25dc
też siedzę i kombinuję co jeszcze mogę zrobić aby zwiększyć szansę, dziś idę na biocenozę, cholera wi może siedzą tam jakieś bakterie i zabijają mi malucha jak tylko się wgryziepojadę też zbadać ten potas
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi -