IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunk_a wrote:Podlaczam sie do pyt.
On jest od punkcji?
Do kiedy sie bierze?ale trzeba sie poswiecic!
-
józefka wrote:Evelle mój to się śmieje po co posiłki szykować jak ja tyle tabsów łykam i poprawiam zastrzykami.
No właśnie.....mój też tak mówi doustnie,dowcipnie i dobrzusznieKiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Anuszka wrote:Evelle a nie chcesz sobie wymienić lutinusa na zwykłą luteinę ? Do końca kwietnia to koszty cię zjedzą na wózek byś sobie odłożyła
Jak się czujesz ?
po za tym czuje sie swietnie codziennie patrze kiedy w koncu brzuszek urosnie
w piatek bylam w klinice serduszko moglam posluchac co za emocje
po za tym mam wilczy apetyt na szczescie waga w normie jak na takie obzarstwo!
Anuszka lubi tę wiadomość
-
Evelle, nie wiem ile masz do granicy czeskiej albo niemieckiej ale jak w miarę blisko to możesz poprosić o receptę na utrogestan. W Czechach około 30zł za 30 tabletek. Ja też mam potworne uczulenie na luteine a utrogestan daje rade i jest jak najbardziej ok. Raz na miesiąc wysyłam męża te 100km po zapasy
Evelle lubi tę wiadomość
-
Natu93 wrote:Dziewczyny pomozcie czy jesli w in vitro podane 2 zarodki organizm moze odrzucic je.
Czy wieksze szanse bylyby przy jednym zarodku?
niestety organizm może odrzucić, ale teoretycznie zwiększają szansę na udaną próbęhttps://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Lunk_a wrote:Pozytywna energia od Ciebie bije:-) widac ze ciaza trojacza mimo ze pewnie daje w kosc-daje tez dużo radosci. Nie wyobrażam sobie z kolei wozka na 3 dzieci:-P
Akupunktura ciekawa sprawa. Tez bym skorzystała ale raz ze nie wiem gdzie u mnie robią a dwa to chyba juz za późno bo stymulacja rozpoczet.
Dziewczyny a jak jest z oddaniem nasienia podczas punkcji? Moj oddaje w domu. Mamy 15min do kliniki.
To na punkcje mam jechać sama a on ma dowieźć nasienie czy ma jechać ze mna i wziąć? Bo wydaje się ze chyba jednak bede jechała sama a on dowiezie na świeżo. Uswiadomcie mnie proszę.Starania od II 2014
5x IUI(w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
A ja z innej beczki, potwornie denerwuje się przed jutrzEjszą betą, na teście tej samej firmy cały czas cieniutka blada kreska tak jakby stężenie wogóle się nie zwiększało:/Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
Dziewczyny- 6 dpt beta 12.8
cudzie rośnij i zostań ze mną
Neo84, Joanna85, józefka, takasobieja, lawendowapani, migot_ka, Tyszanka81, Agnieszka_A., ewlinaaa85, gosia81, Asiula86, sylvuś, lipa, Konwalia, Elmirka, kookana1987, Karo85, vioris, V., Beata.D lubią tę wiadomość
-
Joanna85 wrote:Lunka w naszej klinice jest pokoik na pieterku (kiedys z ciekawosci zagladalam). My mieszkamy na Porebie wiec mam raptem 5 min do kliniki ale moj maz zawsze oddaje nasienie na miejscu.
A Ty kochana kiedy ruszazsz ze wszystkim? Pewnie pisalas ale ja u Was pisze od kilku dni więc jeszcze nie doczytalam wszystkiego;)Joanna85 lubi tę wiadomość