IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamilam8 wrote:Może dwa małe słoneczkaGameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
anakonda wrote:Ja po wizycie pęcherzyki 14-15 mm punkcja prawdopodobnie sobota - niedziela . powiedzcie mi ile powinny mieć pęcherzyki mm by uznać je za dojrzałe ?
Nie martw się, pęcherzyki muszą mieć min 17mm żeby komórka mogła być dojrzałanajlepiej ok 20mm-22mm. Do soboty wszystkie będą tyle mieć
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Bąbel, trzymam za Ciebie kciuki - dasz rade i w końcu ruszą pęcherzyki
Ja już mam schiza a propos jutrzejszej punkcji - czy się wybudzę po narkozie, czy będą jakieś pęcherzyki i czy dojrzałe, czy coś się w ogóle zapłodni. I najfajniejsze - czy się nie posikam podczas punkcji <wstydniś> Mąż jeszcze do mnie nie dojechał - ma być koło północy w Białymstoku, więc nie wyśpie sie i będę jutro marudą
Raczej mam obojętny stosunek do wyniku procedury - boje się nastawić pozytywnie na wynik, bo obawiam się, że rozczarowanie by mnie przybiło i już znalazłabym się u psychiatry z depresją.Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
nick nieaktualnybąbel wrote:Mam zwiększoną dawkę menopuru do 225 jednostek, w czwartek kolejne badanie estradiolu i wizyta, zobaczymy co dalej ... na razie nic więcej nie mówi
-
Lawendowa glowa do góryja tez miałam takie obawy.Najbardziej bałam się narkozy i tego wybudzania.
Jak się okazało to najfajniejszy moment w calej procedurze,kroplóweczka odgłos tykającego serca i odlot.Budzisz się zrelaksowana i wypoczęta,szkoda że przy transferze nie fundują takiej formy wyluzowanialawendowapani, V. lubią tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Lunk_a wrote:Neo to 70 będzie bardzo okey!
Joanna a jak masz przyjmowac leki? Ile dni Gonapeptyl? Od ktorego dc puregon? Jakie dawki?
I jakie masz amh?
Sorki za tyle pytań Ale widzę ze nasze doktory wyjątkowo lubia Gonapeptyl i puregon:-Pamh 5,20 wiec pod tym wzgledem jest ladnie.
Nasze lubelskie doktory niech sie spreza na wiosne !!!!!!Starania od II 2014
5x IUI(w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
a ja musze jutro zadzwonic do kliniki i zapytac sie jaki mialam mialam estradiol i cos jeszcze.. co tam sie bada przy stymulacji ? estriadol i progesteron tak? bo oczywiscie zapomnialam zapytac doktor, ztreszta oni tak niechetnie rozmawiaja z pacjentem ze strach o cos zapytac...
myslicie ze jak mam pecherzyki ok 13mm to nie za wczesnie na cetrotide ? zeby nie pekly? to moj 8 dzien stymulacji
dzis bylo ostatnie serduszkowanie bo gdyby punkcja w sobote to musi byc juz przerwa
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypysia wrote:a ja musze jutro zadzwonic do kliniki i zapytac sie jaki mialam mialam estradiol i cos jeszcze.. co tam sie bada przy stymulacji ? estriadol i progesteron tak? bo oczywiscie zapomnialam zapytac doktor, ztreszta oni tak niechetnie rozmawiaja z pacjentem ze strach o cos zapytac...
myslicie ze jak mam pecherzyki ok 13mm to nie za wczesnie na cetrotide ? zeby nie pekly? to moj 8 dzien stymulacji
dzis bylo ostatnie serduszkowanie bo gdyby punkcja w sobote to musi byc juz przerwapysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja po nieudanym transferze dzisiaj miałam wizytę. lekarz powiedzial ze cos strasznego ze takie piękne zarodki nie zostały ze mną...mowil ze wszystko bylo bardzo dobrze...teraz chce odczekać i potem znowu podejść...mowilam jemu ze moze dlatego ze sporo stresu miałam a on ze tak nie mozna myśleć..pytalam o jakies dodatkowe witaminy to wiecie co odpowiedzial- ze sporo lykamy tych tabletek a czy one pomagają ze najlepiej to dobrze sie odżywiać jeść sporo ryb ,owoców i warzyw i na pewno brać folik i wit.D.
Kruszynka5