IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
_cherryLady wrote:mnie też nie ciemniała, wręcz miałam wrażenie, że jest jaśniejsza a beta urosła o 200 %
Też u mnie kreska jaśniejszaOligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
Konwalia wrote:Kochana test sikany nie jest do badania przyrostu bety. Głowa do góry. Ja miałam ciemną kreskę dopiero przy becie około 10 000.
To samo u mnie tak naprawdę kreska była mocno czerwona przy wartości 9 tyś.
Nie ma co się sugerować kawałkiem plastiku za kilka złoty.Neo84 lubi tę wiadomość
-
margit wrote:Widzę, że Ty też masz cetrotide. Powiedz mi te igły to trzeba zakręcać tak? Może głupie pytanie, ale każdy lek inaczej i człowiek już głupieje. Dlatego dzis mi wyszła taka sytuacja
aaaa i nawet pęcherzyków mamy podobną ilość i punkcje prawie razem bo ja w sobotę
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Saramago wrote:Czyli teoretycznie w piątek spośród 4 zarodków wybiorą te najlepsze ?
I tak, i nie. W piątej dobie może być tak, że któryś słaby przyspieszy i będzie piękny, a ten ładny teraz może się zacząć spóźniać. Może też tendencja się utrzymać i te ładne teraz w piątej dobie nadal będą najładniejsze. Tego nie przewidzimy niestety.
Myślę, że na dzień dzisiejszy jest na prawdę ok.gosia81 lubi tę wiadomość
-
ma_pi wrote:I tak, i nie. W piątej dobie może być tak, że któryś słaby przyspieszy i będzie piękny, a ten ładny teraz może się zacząć spóźniać. Może też tendencja się utrzymać i te ładne teraz w piątej dobie nadal będą najładniejsze. Tego nie przewidzimy niestety.
Myślę, że na dzień dzisiejszy jest na prawdę ok.
Bardzo Ci dziękuję. W ogóle wszystkim dziękuję. To forum to jest zbawienne...Neo84, gosia81, Serducho lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Neo84 wrote:Krew oddana, przeczucia złe, kreska na teście nic ciemniejsza, a powinna jeśli stężenie rośnie, tylko czy te poziomy, które są aktualnie robią różnice?
Może, któraś z Was ma doświadczenia w tym temacie?
Trzymam kciukinic nie nie martw- ja kiedyś przy poprzedniej ciąży (niestety pozamacicznej) miałam wartość bety już z 5000 a kreska jak blada tak blada była. ...
-
Cześć dziewczyny.
U mnie 6dpt dopada mnie zwątpienie,siedzę sama w domu brzuch zaczyna pobolewać jak na @ i znów pojawiło się beżowe plamienie.
Normalnie dzisiaj przypadałby termin @ wiec może to osłabione luteiną objawy.
Nie jestem zwolenniczką wczesnego sprawdzania,ale patrząc na dziewczyny które są dzień,dwa wczesniej po transwerze niż ja i zrobiły testy,to pokusiłam się i ja.Niestety nic nie wyszło.
Moje nadzieje i wiara powoli odpływają....Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
karina76 wrote:Cześć dziewczyny.
U mnie 6dpt dopada mnie zwątpienie,siedzę sama w domu brzuch zaczyna pobolewać jak na @ i znów pojawiło się beżowe plamienie.
Normalnie dzisiaj przypadałby termin @ wiec może to osłabione luteiną objawy.
Nie jestem zwolenniczką wczesnego sprawdzania,ale patrząc na dziewczyny które są dzień,dwa wczesniej po transwerze niż ja i zrobiły testy,to pokusiłam się i ja.Niestety nic nie wyszło.
Moje nadzieje i wiara powoli odpływają....
Dla pocieszenia - dzisiaj 7 dpt a mnie do tej pory boli brzuch jak na @, wczoraj myślałam dosłownie że umre z bólu, nawet nospa nie pomagała. .. a beta wyszła dodatniapytałam lekarza o plamienia, też się ich bałam, to powiedział, że mogą się zdążyć i wtedy natychmiast się położyć. Radzę Ci iść na betę i się. Nie denerwować póki co
karina76 lubi tę wiadomość
-
nicka2229 wrote:Neo84 a tak z ciekawosci- mogę zapytać kto Ci robił transfer?Oligospermia
2 IUI
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
margit wrote:Dziewczyny pomocy! Rozpuszczając lek cetrotide źle dokręciłam igłę i troche wody w której się lek rozpuszcza wylało mi się. Zastrzyk zrobiłam ale strasznie się boję. Powiedzcie źle zrobiłam mogłam wyrzucić i nowy zrobić?????
Woda to tylko rozpuszczalnik. Nic się nie stało. Lekarstwem jest proszek. -
Anuszka wrote:Ja zabieram się za rozliczenie z fiskusem
Jak nie macie co zrobić z swoim 1% polecam fundację Nasz Bocian
http://jedenprocent.nasz-bocian.pl/
Ja jużw tamtym roku też im daliśmy
największą ich zasługą, moim zdaniem, w ubiegłym roku rozliczeniowym było wyrwanie z MZ danych o skuteczności ośrodków realizujących program rządowy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 10:08
Anuszka, józefka lubią tę wiadomość
-
Neo84 wrote:Transfer dr Stencel, mnie też boli jak na @, noc przespypi bardzo dobrze, piersi bolą bardzo mało w porównaniu do tego co było przed transferem. Rano wstaje to nic mi nie dolega, mam wrażenie, że jak się polonizuję to są objawy. Do wc chodzę sprawdzać czy nie dostałam @. Nie wiem czy jest mozliwe ją dostać przy takich dawkach progesteronu?
To tak jak mi
Oby okazał się szczęśliwy na nas obuja też się modlę żeby przyrost ładny był. Nie jadę teraz bo mam wykupione te 3 weryfikację, więc poczekam do soboty- muszę. .. też co chwile latam do łazienki sprawdzać czy @ przyszła, brzuch nadal boli, piersi też.
Progesteron mam 80, strasznie wysoki, w skali się nie mieści. .. ale ponoć w porządku i bardzo piękny. -
nicka2229 wrote:To tak jak mi
Oby okazał się szczęśliwy na nas obuja też się modlę żeby przyrost ładny był. Nie jadę teraz bo mam wykupione te 3 weryfikację, więc poczekam do soboty- muszę. .. też co chwile latam do łazienki sprawdzać czy @ przyszła, brzuch nadal boli, piersi też.
Progesteron mam 80, strasznie wysoki, w skali się nie mieści. .. ale ponoć w porządku i bardzo piękny.
Oby, oby:)
Weryfikacji nie kupowałam, dlatego dzisiaj powtarzam badanie, prg nie mierzyłam jeszcze.Oligospermia
2 IUI
-
wiecie co jest smieszne? ze jak kupywalam leki do stymulacji :menopur 600 - to zaplacilam za cale opakowanie 130zł, bralamm w dawkach po 75.. a teraz musialam dokupic dwie ampułki po 75ml i zaplacilam za to 220zł.. przeciez to NIENORMALNE...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 10:19
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Pysia ja pisałam też o Puregonie z 3,2 zł na 32 zł no ale u Ciebie to już większe sumyStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Dziewczyny ja po punkcji. Mialam pobranych 12 komorek z czego 4 byly niedojrzale, 2 nie wiele brakowalo aby byly zdolne do zaplodnienia i 6 dobrych komorek. Czy uwazacie ze przy pobraniu tylu komorek moge spodziewac sie hiperstymulacji? Po punkcji ( od wczoraj) do dzis czuje takie delikatne pobolewanie jajnikow ale tylko co jakis czas.Wazylam sie i waga jest w normie. Co o tym sadzicie ?