IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny moja beta 54,9!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PragnącaDziecka, Neo84, amygdala, Anuszka, Elmirka, wdrodzeposzczęście92, nicka2229, Asienka1184, Evelle, lipa, Konwalia, józefka, Tyszanka81, Tosia 1981, Kamilam8, karina76, Karo85, ComeToMeBaby, Agnieszka_A., kassik, sandra80, kuciak, india, Joanna85, vioris, lawendowapani, gosia81, Karolina1111, ola232, arlenka, kookana1987, pysia, migot_ka, Asiula86, sylvuś, V., Sysiaaaaa, Beata.D, freya lubią tę wiadomość
-
pysia wrote:wiecie co jest smieszne? ze jak kupywalam leki do stymulacji :menopur 600 - to zaplacilam za cale opakowanie 130zł, bralamm w dawkach po 75.. a teraz musialam dokupic dwie ampułki po 75ml i zaplacilam za to 220zł.. przeciez to NIENORMALNE...
pysia lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
amygdala wrote:Dziewczyny macie namiary na jakiegoś sensownego immunologa z Warszawy?
profesor Małgorzata Jerzak
https://www.znanylekarz.pl/malgorzata-jerzak/ginekolog-chirurg-naczyniowy/warszawa -
beta 273,6!!
przyrost o 143%
uf
Anuszka, Karo85, ComeToMeBaby, karina76, nicka2229, Agnieszka_A., wombi, Neo84, aneczka2015, amygdala, kassik, Evelle, Elmirka, sandra80, Marcia89, kuciak, ewlinaaa85, india, Tyszanka81, Joanna85, pabelka88, wdrodzeposzczęście92, vioris, lawendowapani, Natu93, gosia81, Asienka1184, Suomi, Karolina1111, lipa, Serducho, pragnaca dzidziusia, Kamilka, arlenka, Tosia 1981, kookana1987, migot_ka, pysia, Asiula86, Konwalia, Lilou1984, V. lubią tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Witam się i gratuluję pięknych wyników:)
Mnie się tak marzy....ech...
Wczoraj byłam na akupunkturze. Zdaję relację dla zainteresowanych.
Pan doktor najpierw zrobił wywiad- ok 15 min. Przebyte choroby, operacje, z czym przychodzę, co dolega.
Zbadał mi puls na rękach- jak to mówił- po chińsku- czyli nie chodzi o puls zwykły tylko coś tam innego, do tego sprawdzał mi źrenice oczu na takim sprzęcie jak okulista.
Powiedział, że za problemy z płodnością odpowiadają nerki, trzustka i wątroba. U mnie szwankuje wątroba i nerki wg. niego. No i ze źrenic widać, że jestem mega nerwus:) i to szczera prawda
W każdym razie powiedziałam mu o wszystkim co mnie trapi. Ustaliliśmy, że będziemy kłuć na płodność, ukrwienie macicy, endometrium i przeciw poronnie.
Potem poszłam do pokoiku na leżankę. Kazał mi podwinąć nogawki, zdjąć skarpetki, odsłonić brzuch i nadgarstki. Igły dostałam w głowę, nadgarstki, brzuch i w okolice stawu skokowego.
Leżałam tak z 40 minut w przyciemnionym pokoju. Potem zdjął igły i mogłam iść. Sesja 10 zabiegów min. 2 w tygodniu. Potem przerwa i w cyklu z crio będziemy ustalać dokładnie w jakich dniach zabiegi- na pewno w dniu transferu i po transferze a potem na zagnieżdżenie.
Nie wiem co o tym myśleć ale wierzę, że może pomóc. Choćby na wyciszenie i placebo:) W każdym razie zrobię co mogę aby pomóc.Kamilam8, SzewskaPasja lubią tę wiadomość
06.2010- córeczka
5.06.2014- Aniołek [8 tc]
21.06.2015- córeczka[24 tc]
niedrożny LJ., AMH 4,78 PCO, IO.Mutacja MTHFR CT i AC
02.02- INV Bocian BS,krótki p. 6 komórek/3 zarodki
16.02- transfer 2 x 8A. -
CRIO 28.04.-3 BA
II pro. Novum- długi p.19.08-transfer 1x8A.
4 sniezynki na zimowisku -
nicka2229 wrote:Będzie dobrze, kciuki
Za Ciebie też &&&&& oby rosło u mnie u Ciebie i u wszystkich które tak tego pragną...
Gratulacje dla wszystkich ktorym się udałonicka2229 lubi tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Karo85 wrote:Witam się i gratuluję pięknych wyników:)
Mnie się tak marzy....ech...
Wczoraj byłam na akupunkturze. Zdaję relację dla zainteresowanych.
Pan doktor najpierw zrobił wywiad- ok 15 min. Przebyte choroby, operacje, z czym przychodzę, co dolega.
Zbadał mi puls na rękach- jak to mówił- po chińsku- czyli nie chodzi o puls zwykły tylko coś tam innego, do tego sprawdzał mi źrenice oczu na takim sprzęcie jak okulista.
Powiedział, że za problemy z płodnością odpowiadają nerki, trzustka i wątroba. U mnie szwankuje wątroba i nerki wg. niego. No i ze źrenic widać, że jestem mega nerwus:) i to szczera prawda
W każdym razie powiedziałam mu o wszystkim co mnie trapi. Ustaliliśmy, że będziemy kłuć na płodność, ukrwienie macicy, endometrium i przeciw poronnie.
Potem poszłam do pokoiku na leżankę. Kazał mi podwinąć nogawki, zdjąć skarpetki, odsłonić brzuch i nadgarstki. Igły dostałam w głowę, nadgarstki, brzuch i w okolice stawu skokowego.
Leżałam tak z 40 minut w przyciemnionym pokoju. Potem zdjął igły i mogłam iść. Sesja 10 zabiegów min. 2 w tygodniu. Potem przerwa i w cyklu z crio będziemy ustalać dokładnie w jakich dniach zabiegi- na pewno w dniu transferu i po transferze a potem na zagnieżdżenie.
Nie wiem co o tym myśleć ale wierzę, że może pomóc. Choćby na wyciszenie i placebo:) W każdym razie zrobię co mogę aby pomóc.
Karo, jaki jest koszt takiej wizyty. Jesli mozesz zdradzic oczywiscie -
Anuszka wrote:Najważniejsze że pozytywna
Ty masz dzisiaj dopiero 7dpt?? Jeszcze ma czas żeby podrosnąć
Jakie zarodki zabrałaś do domu ?
Tak, dzisiaj 7 dpt, do domu zabrałam 2 blastusie 2bb i 2bc, jak pytałam lekarza czy dobre czy zle to powiedział że dobrze rokuja i tyle -
Dziewczyny, po wczorajszej zalamce odnośnie tego, ze mamy tylko jednego mrozaczka dzis mega pozytywna wiadomosc, ze moj mąż wyleczyl hcv!!!
Moze teraz inne sprawy tez się jakoś lepiej ułożąMoże ten jeden Mrozaczek nam wystarczy? Muszę w to wierzyć!
Gratuluję wszystkich pozytywnych bet Dziewczyny! Rośnijcie zdrowo!ComeToMeBaby, gosia81 lubią tę wiadomość