IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja koncze opakowanie Omega Optima Start - myslicie ze Femnion lepszy ?
Łykam jeszcze Letrox na obnizenie TSH - mowia ze przy tarczycowych problemach nie powinno sie jesc jodu - a oba suplementy go maja . Myslicie ze nie gryzie sie jednoz drugim ?
endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
Cześć. U nas zarodkow brak. Dr i embriolog na wizycie powiedzieli ze zarodek który został ma struktury tworzące lozysko ale samego zarodka brak. Mam przerwę i wkrótce znowu stymulacja tym razem inny lek inne dawki. Nic nie możemy zrobić. Bede obserwować nasze zarodki w następnym podejściu pod mikroskopem i może od razu beda wnioski.
Także odpoczywam od wszystkiego, od forum i za kilka tyg zaczynamy znowu.
Powodzenia dla Was Dziewczyny -
Lunka przykro mi. Miałam podobnie w pierwszej procedurze. Jedna slabiutka morulka, na którą jak widziałam i tak embriolog nie liczył. W drugiej stymulacji dostałam inny lek, trochę suplementacji i od razu lepszy wynik. Wykorzystaj ten czas dla siebie, a na pewno będzie lepiej następnym razem
-
nick nieaktualnylipa wrote:Dziewczyny mam pytanie dot. scratchingu. Robi się go w drugiej połowie cyklu poprzedzającego transfer tak?
A nie ma sensu np zrobienie go w pierwszej połowie cyklu, a potem w tym samym cyklu crio?
Został nam ostatni mrozaki i muszę zrobić wszystko, żeby że mną został.lipa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Serducho wrote:Ja koncze opakowanie Omega Optima Start - myslicie ze Femnion lepszy ?
Łykam jeszcze Letrox na obnizenie TSH - mowia ze przy tarczycowych problemach nie powinno sie jesc jodu - a oba suplementy go maja . Myslicie ze nie gryzie sie jednoz drugim ?
Serducho a Ty bierzesz coś na endo ? To Twoje I podejście tak ? -
Lunk_a wrote:Cześć. U nas zarodkow brak. Dr i embriolog na wizycie powiedzieli ze zarodek który został ma struktury tworzące lozysko ale samego zarodka brak. Mam przerwę i wkrótce znowu stymulacja tym razem inny lek inne dawki. Nic nie możemy zrobić. Bede obserwować nasze zarodki w następnym podejściu pod mikroskopem i może od razu beda wnioski.
Także odpoczywam od wszystkiego, od forum i za kilka tyg zaczynamy znowu.
Powodzenia dla Was Dziewczyny
Kochana jeszcze przyjdzie do Ciebie szczęście. Przytulam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 12:11
-
Kamila amygdala Dziękuję! Myślałam ze tylko mnie taki pech się przytrafil...pytalam czy ,możemy zwiększyć swoje szanse. Dr mówi ze da inne leki inna dawkę i tyle. Moga zaplodnic tylko 6 komórek. Nie będę martwić się na zapas. Wielkie z Was ma nie tylko jedna procedurę za sobą. Trzeba cierpliwie czekać na ten wlasciwy zarodek.
-
Lunka bardzo mi przykro!
Lewandowa daj znać co u Ciebie??
Ja chyba pierwszy raz w życiu niecierpliwie czekałam na @ (po poronieniu) no i dziś przyszłaprzygotowania do crio czas zacząć
lipa, Anatolka, monik lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Lunka wspieramLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Lunka bardzo mi przykro. Ja miałam podobnie tylko mi słabeusza podali w 3 dobie ale byłam pewnie że nic z tego nie będzie.
Powodów może być wiele, słabe komórki jajowe słabe nasienie, mutacje, immunologa, bakterie. Ciężko powiedzieć.
Ja teraz się ostro suplementuje i zobaczymychociaż u mnie to ewidentnie słabe jajka były
START 2013 endo, adeno, borelioza AMH 0,36
HSG, laparo, histero, IUI
01.2016 I ICSI 🙁 7A1
05.2016 II ICSI 🙁8A1 [*] 6tc 💔
11,12.2019 i 02.2020 IUI 🙁
06.2020 III IMSI 0
06.2021 IV ICSI 8A1, 4 ❄️
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt ♥️
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu 🙁
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸ 7dpt 72,70, 9dpt 178, 14dpt 1709