IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
ako99_2016 wrote:Były 4 ale ten jeden we wrześniu zdecydował ze z nami nie zostanie.
Decapeptyl, nie zolodex.
Wiek, adenomioza w macicy i 4st endometriozy...
Po wyniku histeroskopii tez lekarz chce mi podac decapeptyl w cyklu przed inv-mam nadzieje ze pomoze.ako99_2016 lubi tę wiadomość
endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
never give up wrote:Dokładnie jest tak jak opisujesz. Co do objawów to ja też nie mam żadnych. Nic mnie nie boli, nie " czuję" niczego ze strony endomendy i adenomiozy. Gdyby nie ivf to zapewne nie wiedziałabym o ich posiadaniu do dnia dzisiejszego. Mnie wyciszano Visanne ale to była totalna pomyłka, gó...no pomogło a skutki uboczne fatalne. Szanse są faktycznie niższe przy posiadaniu tych mend ale nie oznaczają ich braku. Wprawdzie jestem po V ivf ( wszystkie nieudane - brak totalny implantacji ) ale czy to jest bezpośrednia przyczyna. Może tak może nie. Dziewczyny zachodzą w ciążę mimo takich zmian więc nie ma co się skupiać tylko i wyłącznie na tych problemach i działać dopóki menopauza nie dopadłaendometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
Saramago bardzo mi przykroStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Dzięki dziewczyny. Bardzo dziękuję za wsparcie.
Dzisiaj wzięłam wolne, zamierzam wysprzątać na błysk całe mieszkanie...
nowy dzień...LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Serducho wrote:5 transferow czy 5 procedur ??
A jak u Ciebie ? -
Saramago
ech... Byle do kolejnej szansy :*
Ja właśnie czekam na nowy - invitrowy cykl, powinien się rozpocząć w środę lub w czwartek. Wstępnie zaklepałam wizytę w klinice na piątek, bo doktorek kazał się pojawić w 2-3 dc. Wtedy też podpiszemy umowę, weźmiemy recepty no i zaczynam kłucie. Z jednej strony strach i stres, a z drugiej ekscytacja, że w końcu coś się dzieje, po pół roku czekania.pragnaca dzidziusia, amygdala, pabelka88 lubią tę wiadomość
3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
never give up wrote:5 transferów. W kwietniu podchodzę do ostatniej procedury. Póki co witaminizuję się na maxa i odpoczywam po ostatnim transferze. Waga jest nieubłagana i uparcie pokazuje, że po każdym transferze i tej dawce hormonów kg przybywa
A jak u Ciebie ?
Oby ten teraz byl szczesliwy !
Bierzesz cos na wyciszenie endo przed transferem ?
Ja jutro mam wazna wizyte, mam nadzieje ze jesli wymazy wyjada dobrze to z koncem tego miesiaca ruszymyV. lubi tę wiadomość
endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
Serducho wrote:Oby ten teraz byl szczesliwy !
Bierzesz cos na wyciszenie endo przed transferem ?
Ja jutro mam wazna wizyte, mam nadzieje ze jesli wymazy wyjada dobrze to z koncem tego miesiaca ruszymy
Oby, oby
Nie, nie biore niczego oprócz wit. czyli a, e, b complex,vigantoletten, koenzym q10, linomag, acard, cynk. W sumie to nie wiem po co ale dla świętego spokoju je przyjmuję.
Za kilka dni zacznę przyjmować encorton aby endo trochę przygotować na zarodek ale to wszystko. U mnie jest problem z jakością komórek więc każda stymulacja jest inna.Serducho lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:Dziewczyny a czy acard jest na receptę?Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Saramago
((
Jakie polecacie witaminy np przed crio?
czytałam ze femibion ale classic czy natal1lub 2? A może polecacie jeszcze jakieś?
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Dziewczyny mam pytanie dot. scratchingu. Robi się go w drugiej połowie cyklu poprzedzającego transfer tak?
A nie ma sensu np zrobienie go w pierwszej połowie cyklu, a potem w tym samym cyklu crio?
Został nam ostatni mrozaki i muszę zrobić wszystko, żeby że mną został.